merginos,kokių gamintojų produktai yra verti dėmesio iš iherb.com? žiūriu,ten dabar ir visokio šlamšto pridėta - labai sunku atsirinkt

Aš tai žiūriu patikimesnius brand'us: Aubrey, Avalon, EM, kiti žinau, kad turi dalį eko produktų (Physicians formula), o šiaip tai belieka žiūrėti sudėtis...
Kartą skyrus laiko sudėtims, paskui jau ne tik blogiukus atsirenki, bet ir "turtingesnes" sudėtis. Imi atskirti, ar produktas vertas savo kainos.
Tiesa, nežiūrėkite ten europietiškų brand'ą - Weleda, benecos, Sante. Jos ten gerokai brangesnės
Kartą skyrus laiko sudėtims, paskui jau ne tik blogiukus atsirenki, bet ir "turtingesnes" sudėtis. Imi atskirti, ar produktas vertas savo kainos.
Tiesa, nežiūrėkite ten europietiškų brand'ą - Weleda, benecos, Sante. Jos ten gerokai brangesnės

Is iherb dar pamineciau Acure Organics, Andalou Naturals, Badger, Crazy Rumours (luup balzamai), Humphrey's ir Thayers (hamamelio tonikai), J.R.Watkins, Kuumba Made, Madre Labs (man kiek bandziau ju tik sampunai ir kondicionieriai patiko, bet patiko labai), Mineral Fusion (nagu lakai), Pangea Organics, Suki.
Ateinu pagirti Laveros savaiminio idegio losjono
Turbut pirmas kartas, kai issitepus po keliu valandu nereikejo vargti bandant nusveisti dirbtinio idegio netolygumus. Kas man svarbiausia, kad kremas neturi to slykstaus savaiminio idegio kremiams budingo kvapo, lengvai susigeria, gal kazkiek is pradziu jauciasi lipnumas, bet dingsta
Oda pakankamai graziai atrodo, svelnus idegis po vieno karto.
Aciu, Nidulia, uz pasidalinta likuti

Turbut pirmas kartas, kai issitepus po keliu valandu nereikejo vargti bandant nusveisti dirbtinio idegio netolygumus. Kas man svarbiausia, kad kremas neturi to slykstaus savaiminio idegio kremiams budingo kvapo, lengvai susigeria, gal kazkiek is pradziu jauciasi lipnumas, bet dingsta

Aciu, Nidulia, uz pasidalinta likuti

QUOTE(Intelektuale @ 2013 06 21, 17:42)
as kaip tik siandien isigijau Laveros savaimini
tik norejau paklausti, kadangi man seniau su tokiais kremais nesiseke, ar jei islipus is duso ir oda dar dregonoka, teptis galima? ar turiu buti pilnai isdziuvus? 

Bent jau as tepiau jau nudziuvusia oda, aisku pries tai padariau pilinga duse

mano kojos tikrai baltos, vakar tepiau 3ią kartą Lavera savaminį. Nuo apšvietimo priklauso kaip labai jos parudusios atrodo 
pilingo nenaudoju prieš tepant kremą, tik kremu ištepu papildomai kelius, užklunius, pėdas. Bet pėdos negražiai tepas vis tiek, ten mažiausiai reik savaiminiu tept, vieno karto užtenka. Po dušo nusišluostau, bet nesistengiu, tai jei oda nespėja nudžiūt, tepu ant drėgnos odos

pilingo nenaudoju prieš tepant kremą, tik kremu ištepu papildomai kelius, užklunius, pėdas. Bet pėdos negražiai tepas vis tiek, ten mažiausiai reik savaiminiu tept, vieno karto užtenka. Po dušo nusišluostau, bet nesistengiu, tai jei oda nespėja nudžiūt, tepu ant drėgnos odos
Ar kuri bandėte šios firmos "Couleur Caramel" dekoratyvinę kosmetiką (labiausiai domina lūpdažiai, saulės pudros (bronzantai))?
radau jos pirkti čia Naturtheca.lt
radau jos pirkti čia Naturtheca.lt
Gal kuri galėtumėte pakomentuoti Avena plaukų kaukės sudėtį?
Aqua (water), *avena sativa extract, *simmondsia chinensis oil, glycerin, *prunus amygdalus dulcis oil, *macadamia ternifolia seed oil, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, dioleoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, panthenol, tocopheryl acetate, lactic acid, profumo/parfum, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, sodium benzoate, sodium dehydroacetate.
aprašymas
Aqua (water), *avena sativa extract, *simmondsia chinensis oil, glycerin, *prunus amygdalus dulcis oil, *macadamia ternifolia seed oil, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, dioleoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, panthenol, tocopheryl acetate, lactic acid, profumo/parfum, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, sodium benzoate, sodium dehydroacetate.
aprašymas
Joviva, patiko vis tik? Tai supper:)
Vitulka, jei nenusipilinguojate senos negyvos odos likuciu, nesigaus graziai savaiminis:) Pameginkit ****** gerai nusveisti kava ar smulkia druska su aliejumi, arba savo iprastiniu pilingu, pamatysite, kaip lygiai ir graziai gaunasi. Kelius ir alkunes reikia itin gerai nupilinguoti ir maziau savaiminio tepti.
Vitulka, jei nenusipilinguojate senos negyvos odos likuciu, nesigaus graziai savaiminis:) Pameginkit ****** gerai nusveisti kava ar smulkia druska su aliejumi, arba savo iprastiniu pilingu, pamatysite, kaip lygiai ir graziai gaunasi. Kelius ir alkunes reikia itin gerai nupilinguoti ir maziau savaiminio tepti.
Mergaites, o niekas nebeuzsakineja bendrai is Biologisch24?
Nes nuorodoj paziurejau, bet ten tuscia ties sia parduotuve, tai nezinau kazkur kitur ziuret ar niekas nebeperka is ten...

na as ateinu su atsiliepimu apie Laveros savaimini. ir patiko, ir labai nepatiko. patiko, kad grazaus atspalvio idegis, kvapa veliau pajauciu bjauresni, bet imanoma. nepatiko, kad bent man visus apatinius dazo, ypatingai balti kokie
na ir nakciai miegant, pizameles nudazo. taip pat nelygiai istepta, matosi iskarto kur. pvz viena keli manau ne visa tepiau ir yra plemai baltesni, ale kaip tolygiai patepti? veida ir negraziai nutepiau, ypatingai po nosim negrazu, sakiau kita karta su veido kremu maisysiu ir taip uzsitepsiu. si pabaigus bandysiu is iherbo ka nors..
tai va tiek is mano puses

tai va tiek is mano puses