Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

QUOTE(genyte2005 @ 2013 05 02, 11:26)
o pagal kuri adresa faktini ar deklaruota skirsto darzelius (Prioritetu mes neturim)?  jei mes persideklaruosim ar mums reikes savivaldybej prasyti, kad sistemoj pakeistu faktini adresa, ar uzteks sulaukti, kol sistema pati gaus duomenis apie deklaruota gyvenamaja vieta (kaip suprantu sistema kas kazkiek laiko automatiskai tikrina duomenis apie deklaruota gyvenamaja vieta)? bijau kad pakeitus sistemoj faktini adresa, nenusimustumem i eiles gala, juk redaguojant duomenis keiciasi ir prasymo padavimo data. Ar ne?
Kas keite deklaracijos vieta gal galite pasakyti per kiek laiko sistemoj pasikeite duomenys ir ar keitete faktini adresa? O gal jis neturi jokios reiksmes?
aciu

Kai as to paties paklausiau cia, mane isvadino besidedancia protingesne uz kitus biggrin.gif Bet as jusu nevadinsiu mirksiukas.gif

Pakeitus deklaruota gyvenamaja vieta duomenys apie ja ir apie faktini gyvenamosios vietos adresa pakeiciami mazdaug per menesi. Faktine gyvenamaja vieta galima pakeisti "rankiniu" budu (as tai padariau nuvykusi i savivaldybe ir is karto soktelejom aukstyn, ar tai galima padaryti paciai, nezinau, man to nepavyko, pakeiciau tik adresa savo profilyje). Redaguojant siuo duomenis, prasymo padavimo data nesikeicia.
Kai man pakeite faktini gyv vietos adresa, vaikas laikinai pakilo eileje, paskui vel adresas nusimuse, pasikeite i ansktesni. Eile susitvarke, kai sistema "pamate" nauja deklaruota gyv. vietos adresa (mazdaug po triju savaiciu). Beje, jei atnestumet i savivaldybe pazyma apie deklaruota gyv vieta, gal pasikeistu sistemoj anskciau, bet nezinau sito
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 05 02, 12:01)
Kai as to paties paklausiau cia, mane isvadino besidedancia protingesne uz kitus  biggrin.gif  Bet as jusu nevadinsiu  mirksiukas.gif

Pakeitus deklaruota gyvenamaja vieta duomenys apie ja ir apie faktini gyvenamosios vietos adresa pakeiciami mazdaug per menesi. Faktine gyvenamaja vieta galima pakeisti "rankiniu" budu (as tai padariau nuvykusi i savivaldybe ir is karto soktelejom aukstyn, ar tai galima padaryti paciai, nezinau, man to nepavyko, pakeiciau tik adresa savo profilyje). Redaguojant siuo duomenis, prasymo padavimo data nesikeicia.
Kai man pakeite faktini gyv vietos adresa, vaikas laikinai pakilo eileje, paskui vel adresas nusimuse, pasikeite i ansktesni. Eile susitvarke, kai sistema "pamate" nauja deklaruota gyv. vietos adresa (mazdaug po triju savaiciu). Beje, jei atnestumet i savivaldybe pazyma apie deklaruota gyv vieta, gal pasikeistu sistemoj anskciau, bet nezinau sito

Niu man toks klausimas kilo apie faktine gyv vieta: faktine, tai reiskia, kad nera oficialios registracijos? T.y. vos ne bet koki adresa gali pasakyti, ar turi buti kazkoks buvo savininku patvirtinimas ar kazi koks dokumentas?
PS. o konsultantes ten savivaldybeje tikrai geros, bet kai tik klausimas sudetingesnis negu iprastas, tai tas gerumas tada tuoj ir baigiasi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgiAgi: 02 gegužės 2013 - 12:12
MATET, Pasilaiciu Zemynoj rodo 130 laisvu vietu dvi grupes vienoj 80 o kitoj 50, gerai sistema veikia, gal persiregistruot i zemyna lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal čia jau ruošiasi naujam priėmimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 05 02, 12:25)
Gal čia jau ruošiasi naujam priėmimui  biggrin.gif

Ne pirmas kartas, pries kelis menesius Antakalnio kazkurian darzely rode milijona vietu, paskambinau direktorei, tai moteriske, jautesi, kone apsivoze is nuostavos:D Nebuvo ten nei vienos vietos.
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 05 01, 20:37)

priregistravimas nesuteikia jokiu teisiu i ta turta. na tik uz siuksles kokias reiks moket  4u.gif

siuksles dabar jau nuo ploto skaiciuojamos
bet konkretus atvejas, asmuo tik deklaraves gyv vieta , bet kitur gyvena. tai to buto seimininkai namo bendrijos pirmininko buvo apkaltinti vandens vagyste (zmoniu daug, o vandens sunaudojama mazai)
Atsakyti
Valio valio, prisikambinau moteriskei i svietimo skyriu, sake, kad tokiems kaip mes nuspresta daryti isimti ir grazinti darzelio teritorija. Bent jau kazkokia paguoda:)
Atsakyti
teisingas sprendimas jusu atzvilgiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgiAgi @ 2013 05 02, 12:44)
Valio valio, prisikambinau moteriskei i svietimo skyriu, sake, kad tokiems kaip mes nuspresta daryti isimti ir grazinti darzelio teritorija. Bent jau kazkokia paguoda:)

o nesake iki kada ruosiasi sutvarkyti sita reikala? gi ne taip jau ir daug laiko liko, o ju tempais tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genyte2005: 02 gegužės 2013 - 13:39
QUOTE(AgiAgi @ 2013 05 02, 13:11)
Niu man toks klausimas kilo apie faktine gyv vieta: faktine, tai reiskia, kad nera oficialios registracijos? T.y. vos ne bet koki adresa gali pasakyti, ar turi buti kazkoks buvo savininku patvirtinimas ar kazi koks dokumentas?

neisivaizduoju, kokiu budu nustatoma ta faktine vieta ir kiek ji turi itakos parenkant darzeli, jei pvz asmuo deklaraves gyv vieta kokiuose pasilaiciuose, o faktiskai gyvena naujininkuose...tai koks darzelis priklauso g.gif cia gal labiau taikoma, kai asmuo tiesiog deklaraves gyv vieta Vilniuje, o gyvena kazkur konkreciai (nuomojam bute pvz.) cia tik mano pamastymai, nezinau, kaip is tikruju smile.gif

AgiAgi, labai saunios naujienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(genyte2005 @ 2013 05 02, 13:37)
o nesake iki kada ruosiasi sutvarkyti sita reikala? gi ne taip jau ir daug laiko liko, o ju tempais tai...

O tai tai tai tai... kad apsidziaugiau, tai nepaklausiau.... ot, vadinasi dziaugtis is anksto negalima, bo vat ir praziopsojau sita dalyka....
Atsakyti
Gerai, kad nors kažką gero nusprendžia. Bet man tai įdomu, kaip jie tą įgyvendins. Rankiniu būdu viską tvarkys g.gif Tai tada gali vėl tiek "pridaryti", kad iki tvarkos skaidrumo dar bus toli...
Atsakyti