Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

QUOTE(babija @ 2013 06 01, 16:18)
Mamytės, gal kas žino? jeigu lentelėj mamos vietoje neįrašyta, kad registracijos vieta Vilniuje, čia jau blogai g.gif  tėtės ir vaikiukų tai gerai įrašytos  smile.gif

Nius laukiam rezultatų 4u.gif

Svarbiausia kur vaikas priregistruotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 06 01, 12:31)
Ryte nerodė, o dabar jau rodo. Pas mus, tai paskutinėmis dienomis pateiktų prašymų padaugėjo. Apskritai tai keistoka, kad ar tikrai tėvai jau laukė iki paskutinės dienos. Kiek su kuo pakalbi, tai visi tikrai iš karto rūpinasi užrašymu.

pas mane yra du darzeliai (kuriuose formuojamos mums reikalingos grupes).
paskutine diena pirmajame darzelyje pries mus atsirado vienas prasymas
o antrame atsirado 2 prasymai, vienas pries mus, kitas uz musu

reiskia prioritetiniai atsipute lauke paskutines dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 01, 23:41)
pas mane  yra du darzeliai (kuriuose formuojamos mums reikalingos grupes).
paskutine diena pirmajame darzelyje pries mus atsirado vienas prasymas
o antrame atsirado 2 prasymai, vienas pries mus, kitas uz musu

reiskia prioritetiniai atsipute lauke paskutines dienos  g.gif

Arba igijo prioriteta mirksiukas.gif
Atsakyti
nea, visais atvejais padidejo ir bendras prasymu skaicius. reiskia, ne is galo pries mane persistume vaikas (tarkim igijo prioriteta) o paprasciausiai paskutine diena padave pareiskima. kas gali laukti paskutines dienos ir neskubeti su pareiskimu ? tik tas , kas zino, jog stos i eiles prieki/viduri...
Atsakyti
Bet kiek gi tokių yra. Čia gi reikia turėtų bent 2 prioritetus, kad būtumei taip užtikrintas.
Atsakyti
o kaip dar paaiskinti toki reiskini, kai paskutine diena atsiranda nauji prasymai del darzelio?
beje prioritetiniu nemazai yra.. juk diskutavom, kad labai nedaug neprioritetiniu papuola i darzelius...
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 02, 16:13)
o kaip dar paaiskinti toki reiskini, kai paskutine diena atsiranda nauji prasymai del darzelio?
beje prioritetiniu nemazai yra.. juk diskutavom, kad labai nedaug neprioritetiniu papuola i darzelius...

tikrai nemanau kad kazkas lauke paskutiniu dienu...mano manymu prasymu galejo padaugeti del jaunesniu vaiku, nes kai fomavo grupes eme amziu berods 1.5 -3 ir kam tuo metu tiek nebuvo laiko o darzelyje nefomavo 1-2 m grupes tai rode sistemoje nera tikamos amziaus grupes, o gb gal dar perziurejo ir kam jau suejo tiek laiko tai juos jau itrauke i eile....nes kai as skambinau i savivaldybe man sake kad birzelio 1 dienos vaiko amziu ims, ir pas mus vienu vaiku sumazejo 1-2 m gruopeja...aisku neatmetama ir pazystamu versija ....
Atsakyti
QUOTE(reguste @ 2013 06 03, 09:00)
tikrai nemanau kad kazkas lauke paskutiniu dienu...mano manymu  prasymu galejo padaugeti del jaunesniu vaiku, nes kai fomavo grupes eme amziu berods 1.5 -3 ir kam tuo metu tiek nebuvo laiko o darzelyje nefomavo 1-2 m grupes tai rode sistemoje nera tikamos amziaus grupes, o gb gal dar perziurejo ir kam jau suejo tiek laiko tai juos jau itrauke i eile....nes kai as skambinau i savivaldybe man sake kad birzelio 1 dienos vaiko amziu ims, ir pas mus vienu vaiku sumazejo 1-2 m gruopeja...aisku neatmetama ir pazystamu versija ....

Tikrai ne. Vaikai buvo perskirstyti pagal birzelio 1 dienos amziu iskart, kai tik buvo priimtas nutarimas. NEs mes iskart atsidureme kitoje grupeje, tai buvo vasario pabaigoje. 4u.gif
Gal kam jau paskambino is savivaldybes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 03 birželio 2013 - 08:18
O mes šiandien lotuliukas.gif nukritom viena vieta žemyn. Penktadienį dar buvom aukščiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 06 03, 08:20)
O mes šiandien  lotuliukas.gif  nukritom viena vieta žemyn. Penktadienį dar buvom aukščiau  doh.gif

Pas mus analogiška situacija g.gif Kažin kaip tokius stebuklus paaiškint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denė: 03 birželio 2013 - 08:29
QUOTE(Denė @ 2013 06 03, 09:28)
Pas mus analogiška situacija  g.gif  Kažin kaip tokius stebuklus paaiškint? g.gif

dar gal atsirado, kur uzmestas, ranka rasytas, dar darzelyje parasymas, tai ivede i sistema ir nukritot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 06 03, 08:33)
dar gal atsirado, kur uzmestas, ranka rasytas, dar darzelyje parasymas, tai ivede i sistema ir nukritot  lotuliukas.gif

Turbūt bigsmile.gif Tik man tai įdomu, kad iki tol mes irgi stabiliai vis kas dieną, dvi migruodavom nuo 39 iki 42 ir atgal. O čia bac savaitei buvom užstrigę ties 39 daba vėl žemyn, kai jau po birželio pirmos hihihi.gif Netvarkingi žmogai toj Vilniaus savivaldybėj, mėto prašymus, bet kur-po to atranda netyčia biggrin.gif
Atsakyti