Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

QUOTE(Auštara @ 2013 06 04, 09:53)
ir ka jie ten isdarineja  g.gif

Dirba biggrin.gif
Atsakyti
Mus sistema permetė iš 1,5-3 m. grupės į 3-4 m. grupę ir suprask kaip nori dabar g.gif Dabar išvis neaišku ar pakliūnam ar ne doh.gif
Atsakyti
Vieni pakyla, nes kiti persikelia i kitas grupes...vieni dziaugias, kiti aiskinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki.
O man vietos nepasikeitė, tik kai kur pasislinkom viena vieta aukščiau, bet laukiančiųjų padidėjo kai kur net +19 blink.gif (buvo 93 dabar 112). Šito tai aš niekaip nesuvokiu g.gif
Atsakyti
dirbti pradejo po birzelio 1 smile.gif musu buvusi grupe 1-2 isnyko, db perkele i grupe 1.5 -3 , kur anksciau rode kad nera tinkamos grupes pagal amziu....suprask kaip nori ...
Atsakyti
Bardakas kažkoks doh.gif Kažkaip darželį jau pirmą birželio savaitę buvo aišku ar priima, ar ne g.gif , o dabar visą birželį ant adatų sėdėt turėsim su jų super puper sistema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2013 06 04, 10:00)
Sveiki.
O man vietos nepasikeitė, tik kai kur pasislinkom viena vieta aukščiau, bet laukiančiųjų padidėjo kai kur net +19  blink.gif (buvo 93 dabar 112). Šito tai aš niekaip nesuvokiu  g.gif

turbut tokius kaip mes pridejo, kur buvo 1-2 m grupese, o tokiu grupiu turbut is viso nebus...
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2013 06 04, 08:57)
Mus sistema permetė iš 1,5-3 m. grupės į 3-4 m. grupę ir suprask kaip nori dabar g.gif Dabar išvis neaišku ar pakliūnam ar ne  doh.gif

skambinau ka tik i savivaldybe, sake spres problema biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat iš 1,5-3m. amžiaus grupės peršokom į 3-4m. ir 3-5m. amžiaus grupės eiles, vieta eilėje nelabai pasikeitė, kadangi mūsiškis pradėtų lankyti 2,5m. tai ir vyresnės grupės mums tiktų ax.gif , bet manau dar daug kartų viskas keisis, lieka kantriai laukti, bet kad nelabai pavyksta...
Atsakyti
QUOTE(gustman @ 2013 06 04, 09:05)
Mes taip pat iš 1,5-3m. amžiaus grupės peršokom į 3-4m. ir 3-5m. amžiaus grupės eiles, vieta eilėje nelabai pasikeitė, kadangi mūsiškis pradėtų lankyti 2,5m. tai ir vyresnės grupės mums tiktų  ax.gif  , bet manau dar daug kartų viskas keisis, lieka kantriai laukti, bet kad nelabai pavyksta...

maniskei irgi trugseji bus 2 metai ir 7 men, tai nesupykciau i trimeciu grupe patekus
Atsakyti
jei kas skambinsite i savivaldybe, pasidalinkite, prasau, info mirksiukas.gif
Atsakyti
Sistema "gerai " dirbo, kai tvarkė prašymus, o dabar taip pat "gerai" dirba, kai realiai skirsto vaikus doh.gif
Atsakyti