Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

QUOTE(-Braskeele @ 2013 06 04, 17:53)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kuo daugiau atakuosit ta Savivaldybe savo tukstantiniais skambuciais ir emailais, tuo ilgiau jie tuos sarasus matyt sudarines lotuliukas.gif  doh.gif juk nieko jau nepakeisit, belieka laukt ir tiek. Pavydziu mamom, kurios per diena ryskiai neturi ka veikt, jei turi laiko 50 kart per diena jungtis prie savivaldybes puslapio ir 70 kart megint jiem prisiskambint doh.gif  doh.gif kazkokia paranoja kvepia unsure.gif

nesiginu, tikrai jau paranoja prasidejo unsure.gif , kai esi ant ribos ir nezinai, gausi ta darza ar ne, tai ne tik paranoja gali prasidet bet ir infarktas istikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2013 06 04, 17:53)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kuo daugiau atakuosit ta Savivaldybe savo tukstantiniais skambuciais ir emailais, tuo ilgiau jie tuos sarasus matyt sudarines lotuliukas.gif  doh.gif juk nieko jau nepakeisit, belieka laukt ir tiek. Pavydziu mamom, kurios per diena ryskiai neturi ka veikt, jei turi laiko 50 kart per diena jungtis prie savivaldybes puslapio ir 70 kart megint jiem prisiskambint doh.gif  doh.gif kazkokia paranoja kvepia unsure.gif

na, aš asmeniškai pasitikrinu kiekvieną dieną, jau čia kaip ritualas gaunasi rytinę kavą geriant lotuliukas.gif nes tikrai kaip diena, taip naujiena, bet šiandien įsitikinau, kad "gyvai" problemos išspriandžiamos žymiai greičiau, su visais suvažinėjimais užtrukau gal 40 minučių, ir viskas patapo aišku, kas man buvo neaišku, ir klaidą, kuri buvo įvelta ištaisė 4u.gif
Atsakyti
Gerai, kad galite važiuoti ten...Aš tai dirbu, ir iš darbo labai sunku kažkur išsiprašyti...Todėl bandau iš pradžių skambinti, rašyti ten...
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 06 04, 16:02)
Su tais skambučiais ir e-mail'ais tai geriau nevarkit, man į el.laišką rašytą į bendrą jų paštą dar nuo gruodžio mėnesio nieks neatsakė  lotuliukas.gif , ragelių niekas ten irgi nesivargina kilnoti, buvau šiandien savivaldybėje, nuo išvažiavimo iš namų iki grįžimo į juos net valandos neužtrukau (važiavau iš Fabijoniškių), ir viską išsiaiškinau, nereikėjo 2 valandas telefono apsikabinus sėdėti...

Atsakyti
mes visus metus per ta sistema papildomai sedime namie , bet va po papildomu metu namie , dabar sarasuose nuo 3-4 grupeje esam antri , nors dar vakar rode penktu numeriu, o 3-7 grupeje mes 7 numeriu. tikiuosi nepasikeis ... kitaip nezinau ka galiu iskrest nuvaziavus i savivaldybe , nes jau daraus neadekvati po tiek metu namu seimininkes vaidmeny doh.gif
Atsakyti
kaip ten pas jus keičiasi ta eilė, nesuprantu g.gif kaip buvom antri, taip ir stovim antri gal jau keli menesiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 06 04, 20:32)
kaip ten pas jus keičiasi ta eilė, nesuprantu g.gif  kaip buvom antri, taip ir stovim antri gal jau keli menesiai tongue.gif

nu va taip va ir keiciasi, nieko cia stebetino.. pasiseke jums, bet kaip sakoma, nepersokes griovio...sarasai juk dar nepaskelbti, o su tokiom eiliu kaitom gali buti visko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 04 birželio 2013 - 19:56
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2013 06 04, 19:24)
mes visus metus per ta sistema papildomai sedime namie , bet va po papildomu metu namie , dabar sarasuose nuo 3-4 grupeje esam antri , nors dar vakar rode penktu numeriu, o 3-7 grupeje mes 7 numeriu. tikiuosi nepasikeis ... kitaip nezinau ka galiu iskrest nuvaziavus i savivaldybe , nes jau daraus neadekvati po tiek metu namu seimininkes vaidmeny  doh.gif

prisijungciau prie jusu drinks_cheers.gif nes as lygiai tokia pati jau beveik 3 metus namuose sedziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 06 04, 21:02)
prisijungciau prie jusu  drinks_cheers.gif nes as lygiai tokia pati jau beveik 3 metus namuose sedziu  doh.gif

Manau čia dauguma mamų tokių, ypač kurių vaikai yra gimę metų pradžioje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 06 04, 19:32)
kaip ten pas jus keičiasi ta eilė, nesuprantu g.gif  kaip buvom antri, taip ir stovim antri gal jau keli menesiai tongue.gif

Labsi paprastai keiciasi smile.gif gi ne mes keitaliojam smile.gif Paskutines savaites man i diena po kelis kartus keitesi eiles vieta doh.gif o dabar per pora dienu is 11 eilej jsu esam 15 doh.gif ir visa tai jau po prasymu nebepriemimo....
Atsakyti
man kazko atrodo, kad dar atkeis kaip buvo eiles. matau, kad pas sunu daugiau eileje vaiku atsirado po 6.01 ir ji nustume toliau, o pas kita vaika i mazesniu grupe sumazejo. vadinasi tikrai pagal amziu kazka pakaitaliojo. bet viesos informacijos apie tai tai nebuvo, tai matyt klaida ir is skambuciu kiekio vakar- manau jau apie ja zino. kolkas maniskis 13 (pries keleta savaiciu buvo 7, poto 10). tai labai nepergyvenu. darzelis sake priims 2 grupes. bet ei nukrisim iki kokios 20 reiks keliaut teisybes ieskot matyt g.gif nuo vakar vakaro niekas nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaa @ 2013 06 04, 15:41)
o jus gime metų pradzioj ar pabaigoje? nes jei metų pabaigoje pvz 2009 12 31 tai jūs turit laukti 2-3 m grupeje, o jei 2010 01 01 tai jau 3-4, nes formuoti turėtų is kalendorinių metų vaiku ir jei gime jei dabar pradesite lankyti  3-4 metų grupę tai ir i mokykla reikes eiti 6.7 men. o tokiu atveju dar pschologo leidimą reik gauti.....

Aš jau nebesigaudau. Kai skambinau anksčiau į darželį, man sakė, kad vaikas gimęs 2010 02 keliaus į grupę "2-3 metai" su vaikais, kuriems šiais kalendoriniais metais sukanka 3 metai. Tai kai rugsėjo 1 ateisimi, busime vienoje grupejė dar su dvimečiais. Todėl grupė ir vadinasi "2-3 metai", bet tai jau ne lopšelinukukai.

Ar vis dėl turime eiti į 3-4 metų grupę, nes mums dabar 3, o 2014 sukaks 4?

Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2013 06 05, 08:43)
Aš jau nebesigaudau. Kai skambinau anksčiau į darželį, man sakė, kad vaikas gimęs 2010 02 keliaus į grupę "2-3 metai" su vaikais, kuriems šiais kalendoriniais metais sukanka 3 metai. Tai kai rugsėjo 1 ateisimi, busime vienoje grupejė dar su dvimečiais. Todėl grupė ir vadinasi "2-3 metai", bet tai jau ne lopšelinukukai.

Ar vis dėl turime eiti į 3-4 metų grupę, nes mums dabar 3, o 2014 sukaks 4?

mes esame gime 2010 01 eisime 3-4 m grupe kaip ir manau priklauso, 2-3 metai tai lopselio grupė
Atsakyti