Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2013 04 23, 10:02)
Man jos patinka, jau kelintą iš eilės perku - lengvutės, šiltos  smile.gif  Imk M.

Dar klausimukas, o ju medziaga medvilne tokia ar kaip nekvepuojanti g.gif nes ja deciau kai vesiau na kad striukes nereiketu ir kazkaip pamasciau kad but pukinuke neblogai nes kvepuotu ir silta butu ar as klystu ax.gif

ir 10 dol cia kaina jau gera blush2.gif
Atsakyti

Prisijunkite 4u.gif
Venus -15%
Hautelook
Carters
ChildrensPlace
Maidenform
NIKE truksta iki freeship
BostonProper
Drugstore reikia kompanijos kremukui smile.gif
Uniformadvantage
Aldoshoes
Tanforless imsiu 11val.
Jcpenney
Kohls
Gymboree
Allheart
Sierratradingpost
Crazy8 truksta iki freeship
6pm
Iherb
Aeropostale
Disney
Gap -30%
RL -10%
ToysRus
Temos išparduotuvė
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 23, 10:04)
O tokia liemenė vasaros vėsioms dienoms/vakarams per šilta turbūt būtų? Geriau tokia gal, tokios neturit? http://www.landsend....188731-_-320025 tik šita brangesnė už pūkinę doh.gif.

tai kad cia flees lemene, tai ta spats uzdek flysini dzemperiuka, manau vasara tokia kazi g.gif man pukine geriau, nes kvepuoja ar klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 23, 10:04)
O tokia liemenė vasaros vėsioms dienoms/vakarams per šilta turbūt būtų? Geriau tokia gal, tokios neturit? http://www.landsend....188731-_-320025 tik šita brangesnė už pūkinę doh.gif.

neperšilta smile.gif nors aišku viskas nuo oro tempertūros priklauso smile.gif man kaip tik patinka, kai vėsiau ar vėjuota, vilkti liemenę, o ne striukę smile.gif

QUOTE(kriisti @ 2013 04 23, 10:05)
Dar klausimukas, o ju medziaga medvilne tokia ar kaip nekvepuojanti g.gif  nes ja deciau kai vesiau na kad striukes nereiketu ir kazkaip pamasciau kad but pukinuke neblogai nes kvepuotu ir silta butu ar as klystu  ax.gif

ir 10 dol cia kaina jau gera blush2.gif

ne medvilnė, bet nepastebėjau, kad su ja labai kaistų vaikai. su fleesiniais rubais daug labiau prakaituoja smile.gif Mano ir vaikai ir vyras tokias pat pūkinukes turi smile.gif

Pigiausiai esu pirkus už 5 pinigus, bet čia jau labai retas atvejis užtaikyt ant tokių kainų smile.gif Gera kaina dabar, dar nuolaida yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesuper: 23 balandžio 2013 - 09:25
Maidenform truksta prisijungusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 04 23, 09:24)
Maidenform  truksta prisijungusiu  ax.gif

Ar yra tax? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 04 23, 10:24)
neperšilta  smile.gif nors aišku viskas nuo oro tempertūros priklauso  smile.gif man kaip tik patinka, kai vėsiau ar vėjuota, vilkti liemenę, o ne striukę  smile.gif
ne medvilnė, bet nepastebėjau, kad su ja labai kaistų vaikai. su fleesiniais rubais daug labiau prakaituoja  smile.gif Mano ir vaikai ir vyras tokias pat pūkinukes turi  smile.gif

Pigiausiai esu pirkus už 5 pinigus, bet čia jau labai retas atvejis užtaikyt ant tokių kainų  smile.gif Gera kaina dabar, dar nuolaida yra  smile.gif

Dekui dabar rebusas kokia spalva imti doh.gif reikia mergaitei ir berniukui, tik va dydziu nera. Juodos nelabai noriu, kazi jei berniukui bordo M, mergaitei zalia S (mergaitei 95 cm ugio) g.gif nu kvaili klausimai, bet kai melynos nera tai ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 23, 09:34)
Dekui dabar rebusas kokia spalva imti  doh.gif  reikia mergaitei ir berniukui, tik va dydziu nera. Juodos nelabai noriu, kazi jei berniukui bordo M, mergaitei zalia S (mergaitei 95 cm ugio) g.gif  nu kvaili klausimai, bet kai melynos nera tai ka daryt  doh.gif

Man asmeniskai labai grazu berniukui bordo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 23, 10:34)
Dekui dabar rebusas kokia spalva imti  doh.gif  reikia mergaitei ir berniukui, tik va dydziu nera. Juodos nelabai noriu, kazi jei berniukui bordo M, mergaitei zalia S (mergaitei 95 cm ugio) g.gif  nu kvaili klausimai, bet kai melynos nera tai ka daryt  doh.gif

ai, aš nesuku galvos labai smarkiai: striukę žiemą nešiojo bordo, liemenę turėjo mėlyną, dabar oranžinę, o laukiu ateinant raudonos smile.gif man patinka, kai vaikai matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kuri mamyte galetu patarti ar pirmokeliui tinkama kuprine butu?ir kuri geriau,aciu 4u.gif
http://www.landsend....~239628_-1.html
http://www.landsend....420342-_-419538
http://www.landsend....~239572_-1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anzius: 23 balandžio 2013 - 09:44
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 23, 11:29)
Ar yra tax? 4u.gif

Nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 04 23, 10:37)
ai, aš nesuku galvos labai smarkiai: striukę žiemą nešiojo bordo, liemenę turėjo mėlyną, dabar oranžinę, o laukiu ateinant raudonos  smile.gif man patinka, kai vaikai matosi  lotuliukas.gif

Jsmilge, nesuper man ir patinka kai vaikai matosi, bet is maziuku skyriaus tu spalvu nelabai yra doh.gif But raudona net nesukciau galvos, kad tokia imti, net abiems emciau smile.gif

o dar gal kas pasakys ar mano pana nepaskes S is little kids skyriaus su 95 cm ugiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 balandžio 2013 - 09:42