Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 4

žinau, kad kai kuriomis sulčiaspaudėmis išspaudus bulves iš likusių tarkių galima daryti cepelinus, kugelį, bulvinius blynus. tiesa ar mitas? smile.gif ar lėtaeigės sulčiaspaudės tam tinka? pvz., hurom? ar išspaudžia per daug sausai? nes ieškau geros sulčiaspaudės sultims spausti, bet būtų labai gerai ir toks dalykas, kad tiktų ir bulviniams patiekalams be visa ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2015 10 24, 21:47)
žinau, kad kai kuriomis sulčiaspaudėmis išspaudus bulves iš likusių tarkių galima daryti cepelinus, kugelį, bulvinius blynus. tiesa ar mitas? smile.gif ar lėtaeigės sulčiaspaudės tam tinka? pvz., hurom? ar išspaudžia per daug sausai? nes ieškau geros sulčiaspaudės sultims spausti, bet būtų labai gerai ir toks dalykas, kad tiktų ir bulviniams patiekalams be visa ko smile.gif

Ne mitas. Blogai spaudzianti sulciaspaude palieka tarkius slapius, todel puikiai tinka cepelinams. O kugeliui ir bulviniams blynams tereik supilt sultys atgal.
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2015 10 24, 20:47)
žinau, kad kai kuriomis sulčiaspaudėmis išspaudus bulves iš likusių tarkių galima daryti cepelinus, kugelį, bulvinius blynus. tiesa ar mitas? smile.gif ar lėtaeigės sulčiaspaudės tam tinka? pvz., hurom? ar išspaudžia per daug sausai? nes ieškau geros sulčiaspaudės sultims spausti, bet būtų labai gerai ir toks dalykas, kad tiktų ir bulviniams patiekalams be visa ko smile.gif


galbūt kas turit hurom sulčiaspaudę, galėtų pasisakyti 4u.gif
Atsakyti
Hurom sausai spaudzia.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 10 25, 00:12)
Hurom sausai spaudzia.


tai bulviniams blynams ar kugeliui netiktų? o jeigu tas sausas išspaudas sumaišius su šiek tiek išspausto skysčio? smile.gif
niekas niekada nebandė tokiu būdu gaminti kugelio/bulvinių blynų ar cepelinų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 25 spalio 2015 - 22:11
QUOTE(bad_cat @ 2015 10 25, 22:07)
tai bulviniams blynams ar kugeliui netiktų? o jeigu tas sausas išspaudas sumaišius su šiek tiek išspausto skysčio? smile.gif
niekas niekada nebandė tokiu būdu gaminti kugelio/bulvinių blynų ar cepelinų? smile.gif

Su Kuvings senai cepelinus darom. Nors naudojam B6000 ( didele anga nereikia bulviu smulkinti) Spaudimas uztrunka ilgiau nes su Mazeikiu el. tarka , bet po to nebereikia spausti tarkiu , sultyse nusistovi krakmolas. Mama taip pat el. tarka padejo i sona.
Atsakyti
As turiu Hurom. Darau bulvinius blynus kuo puikiausiai. Cepelinu nebandziau. Dar man labai patinka su ja issispausti migdolu pieno. Pamirkau 24 Val. riesutus ir sunkiu siek tiek vandens pildama. Po to gardinu siuo pienu vaisiu ar darzoviu sultis. Labai skanu. Tik galiu ispet del morku sulciu-su Hurom jos gaunasi karcios. Jau rasiau anksciau apie sita problema, bet kolkas niekas neparase kokia sulciaspaude isigyt,kad saldzias sultis spaustu.
Atsakyti
QUOTE(Ajavi @ 2015 10 28, 21:08)
Tik galiu ispet del morku sulciu-su Hurom jos gaunasi karcios. Jau rasiau anksciau apie sita problema, bet kolkas niekas  neparase kokia sulciaspaude isigyt,kad saldzias sultis spaustu.

Mes morkas visada pamaišom, su obyuoliais, apelsinais ir pan. Visada skanios sultys gaunasi smile.gif
Vien iš morkų sultys nėra karčios, tik jos tokios "sausos", tokios be "cinkelio" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajavi @ 2015 10 20, 11:30)
Padžioje ir aš maniau, kad morkų sulčių saldumas priklauso nuo pačių morkų. Nusipirkus Hurom sulčiaspaudę, galvojau, kad gal čia morkos kažkokios netokios. Paskui galvoju padarysiu eksperimentą ir sunkiau tuo pačiu metu tas pačias morkas su Philips HR 1840/80 ir su Hurom. Daviau ir vyrui paragauti, kad žinotų. Su Hurom spaustų morkų sulčiu aš negaliu gerti nuo kartumo, o su Philips HR 1840/80 tokios skanios saldžios, kad gerdavau stiklinėmis. Tada maniau, kad čia ,turbūt, tik lėtaeigių sulčiaspaudžių toks efektas. Na bet kai pabandžau pas mama ir pas sese su paprastom sulčiaspaudėm sunkti ir irgi karčios gavosi, tai supratau, kad čia ne tik lėtaeigių bėda. Internete ieškojau informacijos, bet niekas nerašo apie tokią bėdą. Paprastai turbūt žmonės kokią turi sulčiaspaudę namie, su ta ir sunkiasi sultis ir net nesusimasto, kad morkų sultys gali būti saldžios be jokių obuolių ar burokėlių. Galvoju čia renkasi daug mamų ir gal atsiras kažkas, kam žinoma ši bėda ir man patars, kokią sulčiaspaudę įsigyti.
.  Pridedu savo ankstesne zinute. Gal kas dar paskaitys ir patrs,kokia sulciaspaude, nes maniske Philips sugedo ir jos nesutaiso, o prekyboj tokiu nebera.

Atsakyti
Na vis vien manau, jog tai nuo morkų priklauso. Spaudžiau morkas su lėtaeige Kuvings na ir viskas normaliai, sultys skanios smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite patarti renkuosi lėtaeigę sulčiaspaudę BAUER HA-650 (430 EUR) ir KUVINGS B6000W (326 EUR), kurią geriau pirkti? g.gif
Ką apskritai manote apie BAUER sulčiaspaudę? ax.gif

Labai laukiu atsakymų ir nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nialliuke @ 2015 11 16, 09:28)
Sveiki, gal galite patarti renkuosi lėtaeigę sulčiaspaudę BAUER HA-650 (430 EUR) ir KUVINGS B6000W (326 EUR), kurią geriau pirkti?  g.gif
Ką apskritai manote apie BAUER sulčiaspaudę?  ax.gif

Labai laukiu atsakymų ir nuomonių  4u.gif


Labas,

tikrai rinktis geriau kuvngs sulciaspaude, bauer jos nera tiek paklausiios, kita vertus ir patikimumas abejotinas. Kuvings net 10 metu garantija varikliui duoda, pagaminta korejoje, bei atsiliepimai kiek esu girdejusi tikrai geri. O kai pati regejau netik pristatyme bet ir parduveje kai ja pristatinejo, tai matosi kaip puikiai ir tyliai ji veikia:)
Atsakyti