As is jcrew viska perku xs, tai ir susagstomas tippi man geras xs.
Pasiziurejau Jcrew dydziu lenteles, tai ismatavimas 98 cm per krutine papuola i tarpa tarp M ir L, nes daugiau nei M, bet maziau nei L

QUOTE(karolinc' @ 2013 04 27, 15:07)
Susagstomi tippiai yra didinti 1,5 dydzio ir, as labai atsiprasau, bet 98 cm per krutine, tai jau ne M dydis.
QUOTE(June24 @ 2013 04 27, 16:24)
Pasiziurejau Jcrew dydziu lenteles, tai ismatavimas 98 cm per krutine papuola i tarpa tarp M ir L, nes daugiau nei M, bet maziau nei L 

Aš irgi su 98 cm turiu visus M. Užsisakiau L, tikrai buvo didelis per visur. Mano ne tokia figūra, kad galėčiau vaikščioti apsitempusi

Manau linamog su 98 cm perka S, nes ji lieknesnė dar

QUOTE(Auksuole @ 2013 04 27, 16:39)
Kazkaip tippio susagstomo neturiu, bet kiti Jcrew susagstukai M ir L pas mane.
QUOTE(June24 @ 2013 04 27, 16:24)

Jus manes nesupratote, as sakau, kad jie negali atitikti dydzio, nes jei Jums tinka M dydis, tai akivaizdu, jog megztinukas didintas. Jokiu budu nesiulau Jums pirkti L

QUOTE(karolinc' @ 2013 04 27, 17:01)
Jus manes nesupratote, as sakau, kad jie negali atitikti dydzio, nes jei Jums tinka M dydis, tai akivaizdu, jog megztinukas didintas. Jokiu budu nesiulau Jums pirkti L 

As supratau Jusu minti

Merginos, o kaip sitas megstukas, didintas? Su 80 cm po pazastukais , koki geriau dydi imti xxs ar xs?

QUOTE(Wika 111 @ 2013 04 28, 09:56)
Merginos, o kaip sitas megstukas, didintas? Su 80 cm po pazastukais , koki geriau dydi imti xxs ar xs?

trumpokas jis, o dėl dydžio tai S mažesnis už tippiu S. su 90 per krutine ok, nesiskecia, bet peciai, rankos aptemptos buvo. Bet labai dailus jis man su savo spalvom ir sagom

QUOTE(pasaka1 @ 2013 04 28, 09:01)
trumpokas jis, o dėl dydžio tai S mažesnis už tippiu S. su 90 per krutine ok, nesiskecia, bet peciai, rankos aptemptos buvo. Bet labai dailus jis man su savo spalvom ir sagom 

O spalva atitinka internetine foto?

kas nors gal pirkote šitą ? Pakomentuoti galėtumėt 
Ir kokio dydžio su 90 krutine ir 95 klubais reiktų šio gražuolio?
http://www.jcrew.com...~~~~~/88107.jsp

Ir kokio dydžio su 90 krutine ir 95 klubais reiktų šio gražuolio?
http://www.jcrew.com...~~~~~/88107.jsp
Kokio dydzio imti Chino sortukus su 90 cm klubais?