Sveikos merginukes, vat vakar nusipirkau siuvinke Janome Jp 760 pas Artura is Kauno Jo tel Nr 868585915, Labai esu patenkinta.Pas ja sensorinis valdymas nereikia pedalo( nors komplektacijoje jis yra) viska galima daryti rankomis turi 60 operaciju, galima reguliuoti siuvimo greiti siuvineje ivairiu dekoratyviniu siulyciu zodziu malonumas su ja dirbti. as neprofesionali siuveja tik megeja tai man pramonines tikrai nereikia is pradziu sakiau skirsiu tam iki 800lt bet poto kaip parode sita tai teko ir 1200lt uz ja moketi dar prisipirkau ivairiu priedu tai dar ir nuolaida padare viso sumokejau 1300lt (pedeliu visokiausiu zirkles firmines Janome pirkau, adatu firminiu) zodziu nesu dar iki galo apie ja viska issiaiskinusi bet pirmas ispudis tikrai

.
dabar truputi "reklamos " Arturui. Labai fainas zmogus tikrai nepersa savo nuomones leidzia issirinkti paciai, paaiskina apie masinas, parodo kaip siuva , suteikia 2 metu garantija. Turbut su manim jam bedos buvo, labai ilgai neapsisprendziau, uztruko sis zmogus 3 valandas,
taigi zvilgtelkit mano siuvinke

Klauskit jei zinosiu dar kanors papasakosiu apie sia masinuke
beje ji neturi saudykles siuliukas eina tiesiai is riteles.
Zodziu ispudis apie ja man