QUOTE(Klumpė @ 2008 01 31, 10:08)
Sveikos merginos,
Planuoju pirkti overloką. Turiu seną rusišką, bet kad jo darbas labai man ne prie dūšios.
Ar teisingai supratau, kad egzistuoja overlokai, kurie dar ir plokščiasiūlės "pareigas" atlieka? Trikotažui siūti būtų idealus varantas.
Perskaičius dalį skyrelio, susidariau nuomonę, kad viena iš geriausių Janome firma. O kodėl niekas nekalba apie Juki? Kuom jos skiriasi?
Gal kas žinot, kokios firmos everlokas būtų patvaresnis ir galėtų siūti įvairaus storio audinį (pradedant šifonu, baigiant milu?).
Ką galit pasakyt apie tuos variantus, kur overlokas kartu su plokščiasiūle (jei toks yra)? Ar nepasiteisins taisyklė, kad "tas, kuris daro viską, iš tiesų nedaro nieko"?
Ir dar: čia lyg vilnietės ruošėsi važiuot į Kauną... O kur Kaune didelis mašinų pasirinkimas? Aš kaip tik ruošiaus į Vilnių, nes internete radau tik Vilniaus adresus.
Parašykit, kur radot Kaune. Jei kas žinot šiame mieste atstovą (fizinį asmenį), įmeskit į až kontaktus. Būsiu labai dėkinga.
Man teko apžiūrėti ir pabandyti PFAFFe nupirktą overloka, tiksliai pavadinimo nepamenu, bet jis gali tik apmėtyti, siūti ir apmėtyti, taip pat daro plokščia siūlę, yra galimybė siūti trikotažą kai truputį patempia medžiagą, taip pat daro kraštą apsiuva siaurai palenkdamas, labai gražu nosinėms, šalikams ir pan. O kainuoja apie 3000 lt.

tik kol kas dar nedirbau su juo daug, tai negaliu pasakyt kaip su juo apsimėto skirtingo storio medžiagos, bet reguliavimas pėdelės prispaudimo gana paprastas