Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zakiene @ 2013 04 19, 01:06)
O ji gal LT, būtų gerai pasimatuoti, nes turiu marškinukus S, tai didoki bigsmile.gif

Lietuvoje, parasiau i pastuka 4u.gif

Labai reiktu vienu batuku macys batu akcijai - 30% nuolaida perkant tris poras batu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 19 balandžio 2013 - 08:24
nusiunciau crocs 20 off koduka. ir uzsakyma, junkites mergaites;)
Atsakyti

Pirkeja uzsisake ir nesumoka... gal kam reiktu Burberry Brit Kencott Quilted Jacket, XS dydis, 1200lt

user posted image

labukas,

jei striukyte Lietuvoje as noreciau ja pasimatuoti, jei tiktu dydis nupirkciau:)
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 19, 09:06)
O ji gal LT, būtų gerai pasimatuoti, nes turiu marškinukus S, tai didoki bigsmile.gif

Tikrai graži striukyte drinks_cheers.gif Mūsų klimatu tai butu labai nesiojama.Jei tiks pasimk,būtinai wub.gif
Aš tokio siltumo daug turiu ,vasara praeitą prie juros net veziausi biggrin.gif
Prie kokiu auliniu ,skinniuku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 19 balandžio 2013 - 09:04
Kas ieško natūralių produktų vaikučiams, sau ar šiaip yra problematiška oda, siūlau pasidomėti Argital produkcija. Tai italų firmos žalio molio pagrindu daromi kremai, prausikliai, šampūnai, dantų pastos, vaikška linija, netgi kosmetika ir t.t. Tikrai labai veiksminga ir nebrangu. Jei esate Klaipėdoje, galite kreiptis į mane per AŽ. Turiu kai kurių mėginukų.
Atsakyti
QUOTE(rdaina2000 @ 2013 04 19, 10:06)
Kas ieško natūralių produktų vaikučiams, sau ar šiaip yra problematiška oda, siūlau pasidomėti Argital produkcija. Tai italų firmos žalio molio pagrindu daromi kremai, prausikliai, šampūnai, dantų pastos, vaikška linija, netgi kosmetika ir t.t. Tikrai labai veiksminga ir nebrangu. Jei esate Klaipėdoje, galite kreiptis į mane per AŽ. Turiu kai kurių mėginukų.

mus domina ka galima parsisiusti is usa ,o jus cia savo produktus reklamuojate doh.gif
Atsakyti
Siulau per mergaites pirktus naujus, labai fainus MIA batukus laisvalaikiui thumbup.gif Man mazoki verysad.gif Dydis 8,5 (atitinka 39, vidpadis 25,5cm). 70Lt Vilnius
Arba keisciau i 9 dydi smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

VILNIUS
Atsakyti
Rudaplauke, dar renkate aeropostale su nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 04 19, 07:42)
Pirkeja uzsisake ir nesumoka... gal kam reiktu Burberry Brit Kencott Quilted Jacket, XS dydis, 1200lt

grozis wub.gif
Atsakyti
Crazy8 mes neturim siuo metu galiojancio jokio kodo.

Drugstore tuos kremus AG nuo saules vienu uzsakkymu galiu tik viena krema su nuolaida paimti.
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2013 04 19, 10:28)
Rudaplauke, dar renkate aeropostale su nuolaida?  4u.gif

Katik nupirko Rudaplauke, bet galim vel parinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 19 balandžio 2013 - 09:42
QUOTE(savita1 @ 2013 04 19, 10:46)
Katik nupirko Rudaplauke, bet galim vel parinkti.

Aš prisijungčiau trečią kartą su aero hihihi.gif
Atsakyti
Ar perkate is TALBOOTS.COM? ar dabar 30% taikoma ir sale prekems? rolleyes.gif
Atsakyti