Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 13:09)
Manau 93-95cm klubams  g.gif  Bet nenešiojau jų, nežinau ar prasitampo ar ne  g.gif

Tai prie klubu 92-93, jei dzinsas prasitampys nesiojant, gali didoki buti g.gif
Na, niekaip nesuprantu, kokio dydzio man reikia unsure.gif

Atsakyti
Palaukit truputi su landsend 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 04 23, 14:09)
palaukit LANDSEND ! lendu
smile.gif
Landsend moteriski rubai dydziu didinti ?

nieko neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 04 23, 12:56)
O prie kokiu klubu Aeropostale 5/6 tinka  g.gif . Tarkim jei as standartiskai perku 27 dydi, tai kokio aeropostale reiketu  g.gif

As toki dydi turiu su 98 blush2.gif Ir man jie po pirmo uzsidejimo dideli pasidare.

Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 04 23, 13:13)
Tai prie klubu 92-93, jei dzinsas prasitampys nesiojant, gali didoki buti  g.gif
Na, niekaip nesuprantu, kokio dydzio man reikia  unsure.gif

Manau 3/4 imkit
QUOTE(savita1 @ 2013 04 23, 13:50)
As toki dydi turiu su 98 blush2.gif Ir man jie po pirmo uzsidejimo dideli pasidare.

Rimtai g.gif šitų būtent? aš sudėjau su AE 4 dydžiu tai vienodi jie man g.gif ai nežinau, sunku nuspręst man dabar biggrin.gif
Bet šiaip pamenu turėjau 1/2 ae kitus džinsus tai su 90 nešiojau juos
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 13:56)
Rimtai  g.gif  šitų būtent? aš sudėjau su AE 4 dydžiu tai vienodi jie man  g.gif ai nežinau, sunku nuspręst man dabar  biggrin.gif
Bet šiaip pamenu turėjau 1/2 ae kitus džinsus tai su 90 nešiojau juos

Ne, ne sitie, kitus tokius tamsiai melynus turiu, pigus bet labai smagus biggrin.gif
Ai, as tai nesuprantu saves, iki nestuke.gif nesiojau ae 4 dydi ir po nestuke.gif tinka 4, nors apimtys gerookai pasikeite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 23 balandžio 2013 - 13:01
263 i Kauna dezute gal jau svieciasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 04 23, 14:00)
Ne, ne sitie, kitus tokius tamsiai melynus turiu, pigus bet labai smagus biggrin.gif
Ai, as tai nesuprantu saves, iki  nestuke.gif nesiojau ae 4 dydi ir po nestuke.gif tinka 4, nors apimtys gerookai pasikeite biggrin.gif

biggrin.gif tai gal tik blogai matuojiesi biggrin.gif nu pasiliksiu tuos džinsus, žiūrėsiu kaip čia bus, o tai jau įprasto dydžio drabužių nusipirkau vasarai, bet kažin, ar tilpsiu į juos po nestuke.gif optimistė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 04 23, 13:00)
Ai, as tai nesuprantu saves, iki  nestuke.gif nesiojau ae 4 dydi ir po nestuke.gif tinka 4, nors apimtys gerookai pasikeite biggrin.gif

aš irgi nešioju AE 4, na kartais 2, bet pas mane max 93 per klubus.

mistika man su tais dydžiais biggrin.gif

Atsakyti
Parduodu naujus vyriskus Ralph Lauren snekeriukus 11dydis (vidpadis 28,3cm)
Kaina 120lt
Kaunas,siunciu mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuliukas2: 23 balandžio 2013 - 13:13
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 23, 14:04)
biggrin.gif  tai gal tik blogai matuojiesi  biggrin.gif nu pasiliksiu tuos džinsus, žiūrėsiu kaip čia bus, o tai jau įprasto dydžio drabužių nusipirkau vasarai, bet kažin, ar tilpsiu į juos po  nestuke.gif  optimistė  lotuliukas.gif

cia jau genetika daugiausia lemia figuros atsistatyma po nestumo mirksiukas.gif
as nors per nestuma priaugau 17 kg, po jo likau tokia pat, gal net kokiu 1 kg maziau... wub.gif
as AE su 89-90 cm visu jegingsu turiu 0 dydi. tik vat su tuo ju ilgiu tai mistika, turiu nuo regular iki X-long doh.gif
Atsakyti
Mergaites, atsiprasau uz off topic poster_offtopic.gif . Bet labai skubiai reikia gero gydytojo sirdies vaiku, noriu uzsiregistruoti privaciai i Santariskes Vilniuje, bet nezinau pas kuri ten. Labai prasau, gal kuri zinote 4u.gif
Atsakyti