Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

merginos,siuskit saks 10% kas turit 4u.gif lotuliukas.gif nespauskit,nes galiojimas pasibaigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 04 23, 11:50)
merginos,siuskit saks 10% kas turit  4u.gif  lotuliukas.gif  nespauskit,nes galiojimas pasibaigs  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 04 23, 18:19)
O gal kas turite tokius velvetukus? Idomu, ar patogus ir ar nestotri  4u.gif
http://www.ae.com/we...;catId=cat90100

Turiu Coral spalvyte. Dar nenesiojau, laukiu siltesniu oru biggrin.gif Siaip labai patogus, minkstuciai wub.gif Dabar galvoju, gal dar Mint spalvyte pasiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 04 23, 20:03)
Turiu Coral spalvyte. Dar nenesiojau, laukiu siltesniu oru biggrin.gif Siaip labai patogus, minkstuciai wub.gif Dabar galvoju, gal dar Mint spalvyte pasiimti doh.gif

O koki dydi turite su kokiais klubais? ax.gif
Atsakyti

O kaip ten su Macys? 25 proc. nuolaida + dar pap. 10 proc. nuolaida? Gal koks kodukas yra? 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot ar alaniukas dalina šį vakarą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 04 23, 19:04)
O koki dydi turite su kokiais klubais? ax.gif

2 dydi su 93cm 4u.gif Pas mane blauzdos ir slaunys ganetinai plonos, tai tip top aptempta. Tai nelabai tiktu, kas turi storesnes kojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 04 23, 19:19)
O gal kas turite tokius velvetukus? Idomu, ar patogus ir ar nestotri  4u.gif
http://www.ae.com/we...;catId=cat90100

As turiu, man labai patiko. Minkstuciai, patogus thumbup.gif Del dydzio nepakomentuosiu, nes mano prie didziausiu, nebus orientyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 04 23, 20:12)
2 dydi su 93cm 4u.gif Pas mane blauzdos ir slaunys ganetinai plonos, tai tip top aptempta. Tai nelabai tiktu, kas turi storesnes kojas ax.gif

o koki siaip dzinsu pvz dydzius nesiojat? *****, bijau prasaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 04 23, 19:12)

O ju liemuo labai zemas? 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu Landsende akcija smile.gif

Labai smagi ir graži kuprinytė
Striukytė pasirodė šiek tiek plonesnė už pernai metų, bet gal dar "neišsikedeno".

Suknelė neblogai padidinta, aš nešioju L, tiko S dydis smile.gif (gal per pečius vos vos norėtųsi didesnės) Cranapple spalva ryški, graži.
Marškiniai tvirto trikotažo, dydį sakyčiau atitinka
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 23, 12:05)
O kaip ten su Macys? 25 proc. nuolaida + dar pap. 10 proc. nuolaida? Gal koks kodukas yra? 4u.gif

yra 25% nuolaida, macys tik viena koduka galima naudoti ax.gif
Atsakyti