Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Jeigu rega prasta, su akiniais galima ateiti ir praeiti ta testa akiu patikrinimo i DMV? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Powka @ 2013 05 06, 11:53)
Jeigu rega prasta, su akiniais galima ateiti ir praeiti ta testa akiu patikrinimo i DMV? smile.gif

Tikrai taip, tik vairuotojo pazymejime bus atzymeta spec salyga, nu kaip ir lietuviskose teisese, kad reikia rega koreguojanciu linziu ar kontaktiniu lesiu. Dar bus prie spec. pastabu atzyma, iki kada galioja green card.
Atsakyti
O gal kas buvo atsidūręs panašioje situacijoje - poroje lošėte žalią kortą, bet vienas iš jūsų laimėjo, esate nesusituokę, tačiau planavote vėliau, o dabar tik case number mažas, tai kaip elgėtės šioje situacijoje? Nes mano pvz. atveju nei šiaip nei taip dabar imti ir susirašyti bei pranešti tėvams, kad susirašai, vien dėl dokumentų siuntimo, o bažnytinę santuoką švęsti tik rugpjūtį? visai pasimečiau kaip elgtis. smile.gif gal kas turit patarimų? būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Diamond-D @ 2013 05 06, 19:42)
O gal kas buvo atsidūręs panašioje situacijoje - poroje lošėte žalią kortą, bet vienas iš jūsų laimėjo, esate nesusituokę, tačiau planavote vėliau, o dabar tik  case number mažas, tai kaip elgėtės šioje situacijoje? Nes mano pvz. atveju nei šiaip nei taip dabar imti ir susirašyti bei pranešti tėvams, kad susirašai, vien dėl dokumentų siuntimo, o bažnytinę santuoką švęsti tik rugpjūtį? visai pasimečiau kaip elgtis. smile.gif gal kas turit patarimų? būčiau labai dėkinga.

Jus nepykite, bet as nematau jusu situacijoje jokios problemos. Taigi pildydami losimui nesusituoke, zinojote, kad abiem islosti beveik neimanoma ir laimejimo atveju reikes kazka daryti. Dabar laimejote pirma etapa ir vietoj to, kad pildyti popierius, jus pergyvenate del to kaip tevam pasakyti apie paankstinta civiline santuoka... Tevams bus didesnis sokas nuo zinios, kad jus isvyksite gyventi taip toli nuo, o ne nuo ankstesnio stampo pase. Pirmiausia jus turite nuspresti ar tikrai norite isvykti, o jei yra abejoniu ar kokia situacija (sveikata, mokslai...), tai gal verta palaukti su dokumentu pildymu. Turekite minty, kad gavus zalia korta reikes isvykti per 6 men.
Nemanau, kad case number turi dideles reiksmes, gi dalis pirmo etapo laimetoju persigalvoja ir nesiuncia dokumentu, dalis nepraeina antrojo patikrinimo, visi siuncia dokumentus skirtingu laiku - as manau, kad pokalbiui sudaroma nauja eile.
Musu grafikas buvo toks: tada kompiuteriu statuso tikrinimo dar nebuvo, anketa pastu gavome liepos gale, issiunteme mazdaug per menesi, pokalbis buvo sausio gale.
Atsakyti
QUOTE(Powka @ 2013 05 06, 11:53)

Taip, paziures kaip matai su kainiais ir viskas. Manes gal prase pacia pirma eilute pasakyti ka matau su akiniais ir viskas.

QUOTE(Diamond-D @ 2013 05 06, 13:42)
O gal kas buvo atsidūręs panašioje situacijoje - poroje lošėte žalią kortą, bet vienas iš jūsų laimėjo, esate nesusituokę, tačiau planavote vėliau.

Jei rugpjuti ir taip planuojate vestuves, tai manau galite palaukti ir ju ir pildyti kai istekisite. Tie keli menesiai nieko nepakeis, tik pokalbisbus veliau ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Powka @ 2013 05 06, 08:49)
Dekui. O akis tikrino? Ar tik teorija ir vairavimas iskart po to?

Akis tikrina tada kai vairavimo egza issilaikai su savo ar su draugu masina. Nors is tikruju suabejojau ar pries vairavimo egza ar po - nepamenu g.gif
Atsakyti
Sveikos! Ar yra laimejusiu GC-2014?
Atsakyti
Nepaskaiciau pries tai forumo ir klausiu smile.gif),
O tiksliai kokius dokumentus reikia pildyti?jei viena esu tik DS-230 ir po to ka?
Atsakyti
Visai pamirsau apie ZK losima, kazkur buvau "isplaukusi".. Kas mes tikrinausi sekancia losimu diena, o si karta isgaravo viskas.. Na geros zinios siandien pasitikrinus.. As pildziau 3 metus is eiles, busimas vyras pilde pirma karta su manim, antra praleido, sako trecia uzpildysiu pazadu.. Jis laimejo.. Kadangi uz nepilnu poros menesiu tuokiames.. Nezinau ar likimas, sapnuodavau, kad ten gyvenu, vaikstau tomis gatvemis, bet sapnai ir likdavo sapnais.. Dar karta isitikinau, kad svajones pamazu pildosi.. Esu laimingo soko busenoje thumbup.gif

Tik klausimas: ar liepos menesio pradzia, ne per velai bus? Ir is karto po to, pradeti tvarkytis, kaip seima, nes gyvename ne Lietuvoje, o viskas jau suplanuota. Aciu uz issamius atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 08 gegužės 2013 - 10:52
QUOTE(Dulke @ 2013 05 08, 03:13)
Visai pamirsau apie ZK losima, kazkur buvau "isplaukusi"..

didziausi sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 05 05, 10:52)
dar negirdėjau atvejo, kad laimėjus pirmą etapą būtų užkirstas kelias gauti Žalią kortą vien dėlto, kad didesnis case nr.  4u.gif  Tiesiog vėliau gausit pokalbio datą.

Kelio nieks neužkirs, tik paprasčiausiai nepakvies į pokalbį, nes bus pasibaigęs išduodamų vizų limitas. Pvz. pagal Visa Bulletin birželio duomenis, iki š.m. liepos 1 d. bus kviečiami į pokalbius, kurių case No neviršija 31,000. Lieka 3 mėn., maža tikimybė, kad per juos dar išduos 20 tūkst. vizų, o dažniausiai būna, kad paskutinius mėnesius rugpjūtį-rugsėjį kabo įrašas current, o tai reiškia, kad naujų vizų nebeskiriama, tvarkomasi tik sutais, kurie jau buvo pakviesti ir pan.
Bandyti reikia, bet labai daug vilčių - ne.
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2013 05 08, 11:13)
Visai pamirsau apie ZK losima, kazkur buvau "isplaukusi".. Kas mes tikrinausi sekancia losimu diena, o si karta isgaravo viskas.. Na geros zinios siandien pasitikrinus.. As pildziau 3 metus is eiles, busimas vyras pilde pirma karta su manim, antra praleido, sako trecia uzpildysiu pazadu.. Jis laimejo.. Kadangi uz nepilnu poros menesiu tuokiames.. Nezinau ar likimas, sapnuodavau, kad ten gyvenu, vaikstau tomis gatvemis, bet sapnai ir likdavo sapnais.. Dar karta isitikinau, kad svajones pamazu pildosi.. Esu laimingo soko busenoje  thumbup.gif

Tik klausimas: ar liepos menesio pradzia, ne per velai bus? Ir is karto po to, pradeti tvarkytis, kaip seima, nes gyvename ne Lietuvoje, o viskas jau suplanuota. Aciu uz issamius atsakymus  4u.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti