Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Mums su MB klausimas iskilo: jis yra universitete baiges 2 kursus (pasieme akademines, isvyko i UK ir nebegrizo toliau mokytis), tad uzrase some university courses, o man atrodo, kad reikejo rasyti tik, kad vidurine baiges, nes nezinau, kaip irodys, kad tuos du kursus baige g.gif zodziu, susinervines dabar yra, kad galbut neteisingai anketa uzpilde doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JayJay @ 2013 10 01, 19:39)
Klausimas kur kaune daro nuotraukas tinkančias DV? kažkur skaičiau kad akropoly bet dabar nerandu niekur, bijau supainiot

mes patys pasidarem su paprastu fotiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 10 01, 22:09)
mes patys pasidarem su paprastu fotiku  4u.gif

Ir tiko??? bigsmile.gif Aš galvoju gal irgi reik namie pasipleškint su aparatu, bet bijau kad galiu neatitaikyt reikalavimų, ten lyg raiškumas, spalvos, dydis turi atitikt... unsure.gif
Atsakyti
Mes dienos metu prie sviesios sienos nusifotkinom, o paskui pikselius sutvarkem pagal reikalavimus, patikrinom ar tinka ir viskas 4u.gif
Atsakyti
O kur tie reikalavimai yra nuotraukai? smile.gif Aš sutvarkyt tai galiu, problemos nėr, bet bijau kad reikalavimus kaip nors ne taip suprasiu nes apskritai dažnai viską savaip interpretuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 10 01, 21:10)
O kur tie reikalavimai yra nuotraukai? smile.gif Aš sutvarkyt tai galiu, problemos nėr, bet bijau kad reikalavimus kaip nors ne taip suprasiu nes apskritai dažnai viską savaip interpretuoju biggrin.gif

cia: http://travel.state....nstructions.pdf 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 spalio 2013 - 22:38
QUOTE(JayJay @ 2013 10 01, 13:39)
Ačiū, jau viską atidaro, pirma entry neatidarė.

Klausimas kur kaune daro nuotraukas tinkančias DV? kažkur skaičiau kad akropoly bet dabar nerandu niekur, bijau supainiot

priesh 10+ metu , daremes Fuji fotoatelje, Laisves al. 4u.gif
Atsakyti
Mes pries 6 metus daremes Akropoly kazkurioj is tu Fuji ar Canon fotoatleje. Buvo 2 aukste tuo metu.

miss_candy, ramiai del tu mokslu, jiems svarbiausia irodyt, kad vidurine baiges, tai ta tikrai irodysit, o ir kursus galima baigtus irodyt, reiktu pasiprasyt israsu is universiteto.
Atsakyti
QUOTE(Wellona @ 2013 09 30, 15:52)
Labai tikiuosi, kad kuri nors atsakysite i mano klausima arba nukreipsite, kur galeciau rasti atsakyma.

Mes su vyru turime skirtingu saliu pilietybes, abu pildome anketas GC losime. Musu vaikai turi dvigubas pilietybes (Lietuvos ir vyro salies, kuri nera nei ES, nei Nato salis). Kaip anketose nurodyti vaiku pilietybes? Viena pasirinktinai ir kad abieju anketose ji sutaptu? Man nurodyti Lietuvos pilietybes, o vyrui - jo salies? Niekur nerandu atsakymo i si klausima, o nesinori, kad atmestu anketas del to, kad suklydome irasydami vaiku pilietybes.  blush2.gif
Nuo rytojaus spalio 1 dienos, jei gerai pamenu, 19 val Lietuvos laiku.

Prie ko čia, lošime, pilietybė, juk dalyvaujama pagal šalį, kurioje gimėte!
Atsakyti
Noriu pasitikslinti vienu reikalu -
prieš tai esančiose temose skaičiau, kad reikia paskutiniojo išsilavinimo diplomo kopijos tik einant į ambasadą? teisingaqi supratau?... išeitų, kad mokyklos baigimo atestato kaip ir nereikia g.gif ?

reikalas toks, kad kadais, kai baigiau VU, mokyklos baigimo atestatas taip ir liko kažkur archyvuose univeros... aišku, galima eit jo ieškot ir manau, kad jis tikrai nedingęs... bet, jei jo nereikia, tai atpultų papildomas rūpestis ax.gif

dar norėjau klustelt tų, kurios užjūry jau, ar ten nuvykus yra galimybė visai šeimai pasidaryt vienodą (pgl vyrą) pavardę, be -yčių, -ienių..? nu amerikonai nelabai supranta tokių pavardžių...

pamenu, kaip su vyru žvengėm, kai gavom iš sūnaus mokyklos laišką su prašymu kiek galime paremti mokyklą... o laiškas dedikuotas buvo misteriui (vardas)+ pavardė su -ienė lotuliukas.gif

dar situacija tokia, kad kai ištekėjau, iš pradžių pasirinkau vyro nelietuvintą (be galūnės) vokišką pavardę... vėliau dirbant valstybiniam darbe užsiknisau rašyt visur pilną vardą, nes ieškodavo vyro kažkodėl. Keisdama pasą (25 metams suėjus), be jokių bėdų leido "atitaisyt" pavardę su -ienė.
Esmė, kad diplomas mano išduotas ta senąja vyro pavarde...
Turiu dabar ką veikt, suku galvą, ar diplomą perrašyt teks, ar tiesiog nekreipt dėmesio...juolab, kad pridedant tą -ienė, net jokių popierių nereikėjo pildyt ar išsiiminėt, nes buvo tiesiog įvardijama tai kaip klaidos pataisymas...

būsiu dėkinga už atsakymą smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unfaithful: 02 spalio 2013 - 12:37
Visi kas nelabai supranta angliškai ir nežino kaip pildyti anketą ir kokios nuotraukos turi būti gali pasiskaityti čia lietuviškai:

http://vilnius.usemb...strukcijos.html
Atsakyti
Aš dabar kai per skaičiau ir angliškai ir lietuviškai taisykles tai taip supratau kad nereikia niekur žymėt kokios šalies piliečiu esi? Esu ne Lietuvos pilietė, tai bijau kad tas gali sukelti kokių nors problemų, nors lyg jokio užsiminimo apie pilietybę anketoj neradau blush2.gif

Dar kitas klausimas jeigu iki šio studijuoju magistrą, tai žymėti "Some Graduate Level Courses" (tai lietuviškai tas pats kas "NEBAIGTOS MAGISTRO STUDIJOS") ar kažką painioju?

Ir paskutinis šiam kartui klausimas. jei su MB nesusituokę ir vienas iš mūsų stebuklingai išlošia o paskui mes susituokiame prieš pokalbį ambasadoj, tai sutuoktinis be jokių problemų galės važiuot kartu į JAV ir gaut žalią kortą ar kaip? Lyg skaitau jau metus laiko visas temas, bet va kai prispito tai supanikavau dabar ir nieko nebeatsimenu iš to ką perskaičiau, visiška makalynė galvoje doh.gif doh.gif
Atsakyti