Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(ozkiki @ 2013 11 10, 19:49)
O nesat susidūrusios/ę ar būtų galimybė paprašyti pagreitinti procesą, kad pagreitintų pakvietimą į ambasadą? wink.gif

Nemanau, kad tokie dalykai imanomi. Dziaugiuosi, kad taip optimistiskai esat nusiteike, bet nepyk, mano nuomone, turetumet laukt ir tiketis, kad tik visai jus pakviestu pokalbiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tingine121: 11 lapkričio 2013 - 12:14
QUOTE(tingine121 @ 2013 11 11, 13:13)
Nemanau, kad tokie dalykai imanomi. Dziaugiuosi, kad taip optimistiskai esat nusiteike, bet nepyk, mano nuomone,  turetumet laukt ir tiketis, kad tik visai jus pakviestu pokalbiui.

O jus kazkaip labai i viska pesimistiskai? Pvz, jei as dabar paklausiau ar jie gavo mano dokumentus ir pasake, kad gavo ir jau yra tolimesniuose procesuose, tj irgi tiketis, kad dar gali ir nepakviesti? smile.gif
Atsakyti
O siaip as gerai supratau? Po interviu kad ir kita diena jau gali isvykti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2013 11 15, 14:23)
O siaip as gerai supratau? Po interviu kad ir kita diena jau gali isvykti?  g.gif

Aš manau pažiūrėjau į šį reikalą ne pesimistiškai, o realistiškai. Jei teisingai prisimenu iš jūsų postų, tai jūsų numeriukas kažkur 33 tūkst. Pagal statistiką, retais kuriais metais iki tokio numeriuko visai prieinama, o jūs kalbat apie tai, kad dar kreiptis dėl paankstinimo. Ir visai nesvarbu, kad dokumentai gauti. Viską lemia numeriukas, ir kaip aktyviai žmonės esantys prieš jus tvarkosi dokumentus. Pavyzdžiui aš, pirmuosius dokumentus išsiunčiau tik sausio mėn. , ir kaip jau buvau rašiusi, man dar gražino pataisymams. Jei aš juos būčiau išsiuntus ir ankščiau, kol nebūtų pasiekę 24 tūkst. ( mūsų num. buvo virš 24 tūkst.), mūsų vis vien nebūtų kvietę. Na , bet jei aš klystu dėl jūsų numeriuko, tai tada kitas reikalas.

Taip, gavus vizą, jei tik spėji nusipirkt bilietus, gali vykt kad ir kitą dieną.
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2013 11 15, 13:23)
O siaip as gerai supratau? Po interviu kad ir kita diena jau gali isvykti?  g.gif

ozkiki, kur planuojate vykti smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2013 11 10, 19:49)
O nesat susidūrusios/ę ar būtų galimybė paprašyti pagreitinti procesą, kad pagreitintų pakvietimą į ambasadą? wink.gif

Kiek zinau, tai ne

QUOTE(ozkiki @ 2013 11 15, 14:23)

Antradieni budavo pokalbiai, o ketvitadieni atgauni pasa su viza jei pats atvyksi pasiimti. Jei ne, tai per penkias dienas kazkur atsius i namus pasa.
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2013 11 03, 23:18)
tai kazka minejo apie ejima i ambasada gruodzio menesi. wink.gif
tai man ir idomu, koks skaiciukas wink.gif

Sveikos, smile.gif
Tai mano skaiciukas yra 27xxx ir kodel man is Americ sitaip atrase tai nesupratau smile.gif
Bet strioko buvo pakankamai smile.gif
Issiemiau dokus is LT baziu visokiu del teistumu, vedybu ir pan., bet matyt paskubeau, nes galioja turbut tie dokai smile.gif apie puse metu, jei kvies pagal numeracija tai statistiskai turetu buti apie kova, kazkuri minejo cia kad siais metais greiciau kazkaip eina smile.gif Iki keliones bus ne per daugiausiai like to laiko, planuoju apie geguze jau lekt, Jei viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape00X @ 2013 11 24, 20:27)
Sveikos,  smile.gif
Tai mano skaiciukas yra 27xxx ir kodel man is Americ sitaip atrase tai nesupratau smile.gif
Bet strioko buvo pakankamai smile.gif
Issiemiau dokus is LT baziu visokiu del teistumu, vedybu ir pan., bet matyt paskubeau, nes galioja turbut tie dokai  smile.gif apie puse metu, jei kvies pagal numeracija tai statistiskai turetu buti apie kova, kazkuri minejo cia kad siais metais greiciau kazkaip eina smile.gif Iki keliones bus ne per daugiausiai like to laiko, planuoju apie geguze jau lekt, Jei viskas ok smile.gif

Idomu, kodel taip atsake is ambasagos del gruodzio men. O del jusu pokalbio kovo menesiui irgi manau kad mazai dar tikimybes, nes sausiui eina tik virs 13 tukst. Daugiau informacijos
http://www.travel.st...letin_6211.html
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2013 11 24, 13:05)
ozkiki, kur planuojate vykti smile.gif?

Pradziai i New Hampshire, o po to jau kursim tolimesnius planus wink.gif o jus Amerikoj? Man tai noretusis labiau ten kur silciau, nes va dabar jau prasidejo saltis Lietuvelej, tai ujujuj... Kaip nemegstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2013 11 24, 22:19)
Idomu, kodel taip atsake is ambasagos del gruodzio men.  O del jusu pokalbio kovo menesiui irgi manau kad mazai dar tikimybes, nes sausiui eina tik virs 13 tukst. Daugiau informacijos

Aciu uz info, ziurejau sita ir dar 5metu atgal smile.gif Is paradziu skaiciavau kad bus apie gegguze, na dabar ziuriu, kad jau praejo 3men ir 13,500 praejo, tai dar po 3 turetu but panasiai, bet man tai kuo veliau tuo geriau smile.gif dar neturiu kur dirbt ten ir panasiai ax.gif tai laikas - man i nauda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tingine121 @ 2013 11 24, 22:19)
Idomu, kodel taip atsake is ambasagos del gruodzio men.  O del jusu pokalbio kovo menesiui irgi manau kad mazai dar tikimybes, nes sausiui eina tik virs 13 tukst. Daugiau informacijos

O kaip Jus ten suprantate tas datas? Turetu atsiusti i pasta su paranesimu, kada jau eiti i interva ane? Nes is situ bileteniu nieko nesuprasi konkreciai, tik pagal numeracija...
Be to, kaip ten savo profesine sriti atrasti? Ieskoti grynai savo darbo per sita "job family" ir jei yra tokia, tai valio! ir numeriukai jei aukstesni nei 7, tai jau skaitytusi profesionalas ir pagal profesija tarinktas ar kaip? bigsmile.gif
padekit susigaudyti mergaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lape00X: 25 lapkričio 2013 - 20:17
QUOTE(ozkiki @ 2013 11 25, 19:55)
Pradziai i New Hampshire, o po to jau kursim tolimesnius planus wink.gif o jus Amerikoj? Man tai noretusis labiau ten kur silciau, nes va dabar jau prasidejo saltis Lietuvelej, tai ujujuj... Kaip nemegstu smile.gif

Deja, aš vis dar tarp tų bandančių laimę laimėti, aš kažkaip tave prisiminiau iš work and travel forumų. Mano draugė taip vat laimėjo kortą praėjusiais metais ir su draugu, dabar jau vyru, šiais metais išvyko į Bostoną smile.gif viskas jiems kolkas gerai klostosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape00X @ 2013 11 25, 21:11)
Aciu uz info, ziurejau sita ir dar 5metu atgal smile.gif Is paradziu skaiciavau kad bus apie gegguze, na dabar ziuriu, kad jau praejo 3men ir 13,500 praejo, tai dar po 3 turetu but panasiai, bet man tai kuo veliau tuo geriau smile.gif dar neturiu  kur dirbt ten ir panasiai ax.gif  tai laikas - man i nauda smile.gif
Papildyta:
O kaip Jus ten suprantate tas datas? Turetu atsiusti i pasta su paranesimu, kada jau eiti i interva ane? Nes is situ bileteniu nieko nesuprasi konkreciai, tik pagal numeracija...
Be to, kaip ten savo profesine sriti atrasti? Ieskoti grynai savo darbo per sita "job family" ir jei yra tokia, tai valio! ir numeriukai jei aukstesni nei 7, tai jau skaitytusi profesionalas ir pagal profesija tarinktas ar kaip? bigsmile.gif 
padekit susigaudyti mergaites  smile.gif

Tie numeriukai tik is pradziu taip greit juda, o po to suleteja. Manau, jums pokalbis turetu but vasaros pabaigoj, o gal rudens pradzioj ( cia tik mano nuomone, o be to nieko negali zinot, kaip kokiais metais pakryps viskas). Kai mes laimejom, tai tam paciam puslapy buvo kiekviena menesi skelbiamos datos su dienom ir numeriukais, o be to gavom laiska. Dabar, kai kita tvarka, tikriausiai turetu atsiust I pasta arba patys turetumet sekt pagal savo gauta koduka - nezinau, kokia dabar tvarka
Atsakyti