QUOTE(Siriii @ 2014 02 11, 19:47)
o jei dirbau tik 3menesius ar galiu pildyti elektronini varianta? pati dar neesu pildzius mokesciu susigrazinimo. dabar tik valstijos pradejau pildytis online, bet ju siaip ar taip nemokejau, nes dirbau wyoming. taciau pasiziurejau,kad vis tiek turiu pildyti, "priklausau" illinois valstijai...per kur butent pildai online? maciau ten galimus variantus is irs.gov pateikiamu, bet viena pasijungiau ir pasirode,kad reiks susimoket 20 dol. beje kai pildydavai mokesciu susigrazinimus seniau, tai visada ir valstijos ir federal?
Aisku galima. As HR Block pildau - nezinau gerai ar ne, bet ties tuo variantu apsistojau. As MA, tai man reikia ir valstijos, ir federal. Tiesa, as irgi ne uz aciu pildau - gal iki $50 mokam, dabar maziau paskaiciavo, bet dar nebaigiau (galvoju gal kad negalesiu online pateikt, tai pigiau).
Jei elementariausiai dirbi ir jokiu paskolu, jokiu investavimu ir pan, tai man rodos nelabai ka ir suklyst gali. Man pvz uz mokslus nuraso, bet tai suvedi viska is univero atsiustos formos ir tiek. Kai jau yra kazkokiu niuansu daugiau, tai sudetingiau pildyt, o dabar tai labai paprasta.