Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Saltinis: http://www.workpermi...ion-reform-bill

Trumpai: bus lengviau naturalizuotis dabartiniams nelegaliems imigrantams, ypac tiems kurie buvo atvezti i Amerika kaip kudikiai. Tuo paciu dar labiau stiprins sienu apsauga, ir deja, gali buti kad panaikins Green Card Lottery. Jeigu viskas taip ir toliau klostysis, tai sis yra paskutinis sansas, neskaitant visokiu santuoku, laikinu darbo vizu, nelegalaus pasilikimo ir t.t.
Atsakyti

Jungiuosi ir aš:

...Dream...
Reine de beaute
Miss candy
Cuddy
Panterra
Digse
Sauleleee
Eglu
aggree
pdee
Sina
Atsakyti
Tai tada reikia kuo skubiau nelegaliai įvažiuoti ir pasilikti USA, kad galėtume legalizuotis pagal šį įstatymą biggrin.gif
Atsakyti
Digse, logiska biggrin.gif siandien suzinosim, kokie musu ateities planai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2013 04 30, 18:12)
Laukiu ir as rytojaus..labai azartas apemes-laimsim ar ne..bet jei laimesim,tai nz kaip reikes daryt..baisu...nedrasu...bet ir progos nesinoretu praleist,bet velgi baisu..juk ne dviese isvyktume o penkiese..cia kazkiek mamos padeda augint vaikus  o ten? ..zodziu jei buciau viena tai lekciau o dabar reikes laimesjus visia gerai apgalvot..

Pas mane tokio pat amziaus vaikai buvo kai suzinojom kad laimejom biggrin.gif Irgi labai bijojom vaziuoti, bet isvaziavom ir viskas sekmingai! mirksiukas.gif

Jau greitai bus rezultatai, kasnelaimi, greitai kraunat lagaminus ir vaziuojat ia, kad galetyumet pagal nauja programa legalizuotis biggrin.gif
Atsakyti
Na, bet kokiu atveju visi šmutkes jau kraunamės, tai net nebereikia tos loterijos. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 01, 07:16)
blink.gif OMG  blink.gif  Šito negirdėjau, nežinojau  verysad.gif
Tai gal galėsma laisvai kaip i kokia UK vaziuot  unsure.gif Padarys gal Obama bevizį, kaip kalbėjo kažkada.... biggrin.gif

tai jau ir yra bevizis kelis metai g.gif
Atsakyti
9 min. liko biggrin.gif puslapy refrešinu jau maž 2 valandas biggrin.gif ot nekantrumas ..
Atsakyti
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

angel_sadangel.gif
Atsakyti
Atidaro jau? Aš dar nebandžiau. biggrin.gif
Atsakyti
mes nelaimejom - ne vienas schmoll.gif
Atsakyti
Ir aš nelaimėjau. Entry HAS NOT BEEN SELECTED mellow.gif
Atsakyti