QUOTE(merga @ 2013 07 05, 12:54)
vakar kaip tik buvo pokalbis su Mb gimine.Visi aiškai pasakė,kad motina jiems nerūpi ir ,kad mes esam skystablauzdžiai ir kvailiai,kad ją pasiėmėm ant savo sparndo !!!
Pridūrti neturiu ko...
Papildyta:
Manau priemoka priklauso nuo sauskelnių rūšies firmos ir t.t.
kai as anksciau pirkdavau tai man nereike damoket

eurovaistine ar camelia kortele paduodavau ir viskas
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 07 04, 11:20)
Pas mano mama vel siom dienom didele sumaistis, mato nesamus daitus... Vel haloperidoli duodu. Tris paras nemiegojo. Vakar reikejo i soc. su reikalais vaziuot, tai ten darbuotoja is snekos isejus sako ''zinokit dar gali jums ilgai reiket slaugyt, jei sirdis stipri''. Slaugyt, tai slaugyt, toks jau kryzelis. Va sirdis pas mama kaip tik nestipri, tuos haloperidolius su baime pastoviai duodu, net nezinojau ka tai soc. darbuotojai atsakyti, nes labai noriu kad mama dar gyventu...
Siaip laukiu nesulaukiu to remonto pabaigos, atrodo tuoj baigsim, bet ne taip viskas greitai vyksta kaip noretusi. Vaikas vasarai isidarbino, tai vakar i darba vaziavo neissimiegojes...
Del tapimo globeja tai absurdu absurdas ''laukimas eileje''. Tuos popierius ir korteles is polikliniku teisme greitai sutvarke is issikele, liepe registruotis teismo ekspertizei. Na ten nuvaziavau, koridorius ir vienas kabinetas, viena darbuotoja(turbut sekretore ar kas, nes psichu is matymo daktara zinau, kuris ten vienintelis ir dirba). Pradejo versti ta savo knyga-kalendoriu lapais, beveik datos visur tuscios, paskyre laika lapkricio men

. Klausiu, ar anksciau negalima? Ne, sako labai daug tokiu zmoniu, nera laisvu vietu

. Absurdas kazkoks... Man tai nelabai ir svarbu , tik va negerai, kad is poliklinikos korteles paimtos, kazkur stalciui pas kazka guli, o kai reiks i poliklinika eiti - tai gydytojai pagal ka orientuotis?
nu jo tas popieriuku tvarkymas tai baisu

mes kaip tetei tvarkemes tai man viskas prarugo, nesinori nieko o tos ekspertizes reike laukt beveik 3men , nuvaziavom o ten viskas uztruko vos 20min , tai kai pagalvoji kiek per diena galima priimt zmoniu >??? bet ne .....eile .... musu valdininkai gyvena is to ka nori ta daro

kol susitvarkai popierius gali pats tapt neveiksniu