Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(merga @ 2013 07 03, 15:51)
Atostogavom su šeima pas manop brolį. Nuosavas kiemas  LT,didelis tvenkinys,RAMYBĖ,palapinės jokio ryšio(tik vienpje vietoje gaudo), tikras Edenas ,o svarbiausia,toli nuo namų hihihi.gif ,tiesa MB vis važinėjo namo,nes anyta viena vis velnių prisigalvodavo,tai kaimynai skambinėdavo jam  doh.gif . Šlykščiausia,kad MB tiek,broliai,tiek sesesrys visi atsisakė savaitei motiną pave pas save paimti  verysad.gif

Tikrai kad taip. Kai mes buvom atostogu su MB, vaikas namie mama priziurejo, aukle samdziau kol vaikas schulej buvo, brolis ateidavo tik nakti pas mus permiegot(ir tai nesugebejo normaliai daziuret(brolis), TV ziurejo, o mama isgriuvo nuo savo haliucinaciju). Teko greitaja kviest... O pas save dviem sav paimti nenorejo, nes gyvena trise 2 k. bute doh.gif (o mes taip pat 2 k bute kol kas gyvenam). Tai skaudziausia yra tai. Labai suprantu tave.
Atsakyti
sveikos... o taip niekas tu ligoniuku nenori,uzsikrauni sau ir nesi iki pat galo...
Atsakyti
Pas mano mama vel siom dienom didele sumaistis, mato nesamus daitus... Vel haloperidoli duodu. Tris paras nemiegojo. Vakar reikejo i soc. su reikalais vaziuot, tai ten darbuotoja is snekos isejus sako ''zinokit dar gali jums ilgai reiket slaugyt, jei sirdis stipri''. Slaugyt, tai slaugyt, toks jau kryzelis. Va sirdis pas mama kaip tik nestipri, tuos haloperidolius su baime pastoviai duodu, net nezinojau ka tai soc. darbuotojai atsakyti, nes labai noriu kad mama dar gyventu...
Siaip laukiu nesulaukiu to remonto pabaigos, atrodo tuoj baigsim, bet ne taip viskas greitai vyksta kaip noretusi. Vaikas vasarai isidarbino, tai vakar i darba vaziavo neissimiegojes...
Del tapimo globeja tai absurdu absurdas ''laukimas eileje''. Tuos popierius ir korteles is polikliniku teisme greitai sutvarke is issikele, liepe registruotis teismo ekspertizei. Na ten nuvaziavau, koridorius ir vienas kabinetas, viena darbuotoja(turbut sekretore ar kas, nes psichu is matymo daktara zinau, kuris ten vienintelis ir dirba). Pradejo versti ta savo knyga-kalendoriu lapais, beveik datos visur tuscios, paskyre laika lapkricio men doh.gif . Klausiu, ar anksciau negalima? Ne, sako labai daug tokiu zmoniu, nera laisvu vietu doh.gif . Absurdas kazkoks... Man tai nelabai ir svarbu , tik va negerai, kad is poliklinikos korteles paimtos, kazkur stalciui pas kazka guli, o kai reiks i poliklinika eiti - tai gydytojai pagal ka orientuotis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 07 04, 11:20)

Na,musoji ir gliukus gaudo,bet kol kas tfu tftu tfu dar ribose, dar plius privaidina,bet kad kas žinotų kaip mane tai knisa, nebeturiu jėgų,pati šaindien sužinojau,kad su priešinfarktiniu vaikštau doh.gif ,plia kaip gultis gydytis jei nėr kam Merės Bobins prižiūrėti g.gif MB jau išvis nebe į žmogų panašus unsure.gif
Atsakyti
stiprybes,istvermes ir sevikatos jums visoms....
Atsakyti
Aš labai jau principinga esu, man brolis neskambina, neklausia, dviem savaitėm purtėsi mamą pas save paimt(na yra gal gerumo tame, nes jai ten visiškai svetimi namai būtų, visiškai nieko nesigaudytų), tai aš iškelta galva pati jam irgi neskambinu, nieko nebesakau ir nedejuoju, vis tiek žinau, kad jis labai labai daug dirba, visai neturi laiko ir pinigų telefono sąskaitoj, kad paskambinti ir pasiteirauti kaip mama, gal ko reikia(išeiginės ar pinigų vaistams)... Tokia būsiu visą laiką, gal kada nors išsakysiu kas viduj prisikaupė, o gal ir ne, gal visai su juo nešnekėsiu, nežinau, laikas parodys.
Merga, kaip iš anksčiau supratau, juk turi ji dar vaikų, tu nesiprincipink, pašnekėk su savo brangiausiuoju, tegu šneka su savo broliais ar seserimis. Jūs žiūrėjot kažkiek, dabar tau sunku, jei dar sveikata neleidžia, tai tegu pasiima nors kažkiek kiti.
Atsakyti
Awita, vis paskaitau pirmą šios 9 temo sžinutę - taip taikliai parašėte !

Mergaitės, o kiek reikia damokėti už 30 tų "nemokamų" sauskelnių per mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 07 04, 20:02)

Merga, kaip iš anksčiau supratau, juk turi ji dar vaikų, tu nesiprincipink, pašnekėk su savo brangiausiuoju, tegu šneka su savo broliais ar seserimis. Jūs žiūrėjot kažkiek, dabar tau sunku, jei dar sveikata neleidžia, tai tegu pasiima nors kažkiek kiti.

vakar kaip tik buvo pokalbis su Mb gimine.Visi aiškai pasakė,kad motina jiems nerūpi ir ,kad mes esam skystablauzdžiai ir kvailiai,kad ją pasiėmėm ant savo sparndo !!!
Pridūrti neturiu ko...
Papildyta:
QUOTE(pupik @ 2013 07 05, 08:46)

Mergaitės, o kiek reikia  damokėti už 30 tų "nemokamų" sauskelnių per mėnesį?

Manau priemoka priklauso nuo sauskelnių rūšies firmos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 07 05, 12:54)
vakar kaip tik buvo pokalbis su Mb gimine.Visi aiškai pasakė,kad motina jiems nerūpi ir ,kad mes esam skystablauzdžiai ir kvailiai,kad ją pasiėmėm ant savo sparndo !!!
Pridūrti neturiu ko...
Papildyta:
Manau priemoka priklauso nuo sauskelnių rūšies firmos ir t.t.

kai as anksciau pirkdavau tai man nereike damoket 4u.gif eurovaistine ar camelia kortele paduodavau ir viskas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 07 04, 11:20)
Pas mano mama vel siom dienom didele sumaistis, mato nesamus daitus... Vel haloperidoli duodu. Tris paras nemiegojo. Vakar reikejo i soc. su reikalais vaziuot, tai ten darbuotoja is snekos isejus sako ''zinokit dar gali jums ilgai reiket slaugyt, jei sirdis stipri''. Slaugyt, tai slaugyt, toks jau kryzelis. Va sirdis pas mama kaip tik nestipri, tuos haloperidolius su baime pastoviai duodu, net nezinojau ka tai soc. darbuotojai atsakyti, nes labai noriu kad mama dar gyventu...
Siaip laukiu nesulaukiu to remonto pabaigos, atrodo tuoj baigsim, bet ne taip viskas greitai vyksta kaip noretusi. Vaikas vasarai isidarbino, tai vakar i darba vaziavo neissimiegojes...
Del tapimo globeja tai absurdu absurdas ''laukimas eileje''. Tuos popierius ir korteles is polikliniku teisme greitai sutvarke is issikele, liepe registruotis teismo ekspertizei. Na ten nuvaziavau, koridorius ir vienas kabinetas, viena darbuotoja(turbut sekretore ar kas, nes psichu is matymo daktara zinau, kuris ten vienintelis ir dirba). Pradejo versti ta savo knyga-kalendoriu lapais, beveik datos visur tuscios, paskyre laika lapkricio men doh.gif . Klausiu, ar anksciau negalima? Ne, sako labai daug tokiu zmoniu, nera laisvu vietu doh.gif . Absurdas kazkoks... Man tai nelabai ir svarbu , tik va negerai, kad is poliklinikos korteles paimtos, kazkur stalciui pas kazka guli, o kai reiks i poliklinika eiti - tai gydytojai pagal ka orientuotis? lotuliukas.gif

nu jo tas popieriuku tvarkymas tai baisu blink.gif mes kaip tetei tvarkemes tai man viskas prarugo, nesinori nieko o tos ekspertizes reike laukt beveik 3men , nuvaziavom o ten viskas uztruko vos 20min , tai kai pagalvoji kiek per diena galima priimt zmoniu >??? bet ne .....eile .... musu valdininkai gyvena is to ka nori ta daro verysad.gif kol susitvarkai popierius gali pats tapt neveiksniu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2013 07 05, 07:46)

Mergaitės, o kiek reikia  damokėti už 30 tų "nemokamų" sauskelnių per mėnesį?

Eurovaistinėje primoku porą litų.

Tėviškėje prakaituoju, dvi savaites neturėjau kada nė prisėsti- su vaikais ir broliu keliam į gyvenimą degusį mamos namą. Vakar atšventėms mamos aštuoniasdešimt pirmąjį gimtadienį. Apsirengė gražiai, pasidažė...
Reikia pradėti tvarkyti antrą aukštą, o, čia taip viskas surūkę, kad siaubas... doh.gif Rankos nekyla, slankioju šiandien ir nerandu savy noro pradėti....
Atsakyti
Šiandien užpykau. Visus darbus mečiau, mamą kol prišnekinau, aprengiau eit pasivaikščiot, išėjom, porą žingsnių, ji poradėjo mane ižeidinbėt, prost.. ir t.t.... Apsisukau, parvedžiau namo, į lovą tegu miega. Ne, nu visai man nervai nelaiko... Po kelių min klausia: ar nebeisim pasivaikščiot? Ne, jokio noro tikrai neturiu blush2.gif .
Atsakyti