Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (207 tema)!

QUOTE(susula @ 2013 04 25, 09:27)
man paprastos maikutes buvo kaip tik, o vat pirkau plona bliuzoniuka, tai padidintas visu dydziu buvo. Suknele taip pat buvau pirkusi, tai liemuo labai aukstai, teko parduoti. Siaip nesioju M dydi ir esu 175 cm ugio  4u.gif

Dekui,
pasiskaitysiu dar atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti

Siauliu deziuka jau turiu, laukiu Jusu iki 20h. Zinutes surasytos, tik skambtelkit priesvaziuojant, ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 25, 10:55)
Siauliu deziuka jau turiu, laukiu Jusu iki 20h. Zinutes surasytos, tik skambtelkit priesvaziuojant, ACIU!  4u.gif

Laba, mano nera? g.gif
Kaip žinoti kada bus siunta, pirmąsyk pirkau, nežinau kaip kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2013 04 25, 12:45)
Laba, mano nera? g.gif
Kaip žinoti kada bus siunta, pirmąsyk pirkau, nežinau kaip kas  blush2.gif

Sveiki,kai gaunat saskaitele, raso kada prekytes bus issiustos i Lietuva, dabar 19d dezutes dalina:)
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2013 04 25, 09:53)
Mergaitės, paagituosiu prisijungti prie gražuolių vėrinukų  wub.gif
Praradau viltį pagauti jcrew psl., o ebay kainos - daugiau nei kosmosas  doh.gif
user posted image
https://www.groopdea...t-necklace/3008
Registracija psl. labai paprasta, sugaišite vos kelias minutes  4u.gif
O ir atsiliepimai apie kokybę labai geri: Atsiliepimai

prisijungiau drinks_cheers.gif aciu uz nuorodele thumbup.gif ciupau auskariukus spalvotus, tikiuosi nenuvils bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai šio labai noriu wub.gif
user posted image

Čia Hautelook'as pristatė naują puslapį aksesuarų www.solesociety.com ir duoda 20% off nuo $60 pirmam apsipirkimui (su kodu NEWLOOK). Pažiūrėkit mergaitės, gal kas patiks. Tada rašysim Kate ax.gif
Atsakyti
VIX-papildoma 20%off sale prekems 4u.gif
VIX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattti: 25 balandžio 2013 - 12:12
Tai kad ne naujas tas Sole Society smile.gif . Tik anksčiau ten vien batai būdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 04 25, 13:13)
Tai kad ne naujas tas Sole Society smile.gif . Tik anksčiau ten vien batai būdavo mirksiukas.gif

Gali būti, aš žinutę į paštą gavau iš Hautelook'o tai ir užėjau pirmą kartą. Nebuvau mačius anksčiau...
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 04 25, 11:48)
Sveiki,kai gaunat saskaitele, raso kada prekytes bus issiustos i Lietuva, dabar 19d dezutes dalina:)

Radau: prekes bus issiustos 4.19. g.gif Tai turėt būti g.gif
Atsakyti
Prasinešiu smile.gif
Ačiū mergaitėms, gavau Coach rankinę wub.gif O jau graži wub.gif O jau faina wub.gif

Nu žo, parsinešu aš ją, spalva super, dydis super. Pradedu laupyt visus ten popieriukus nuo užtrauktukų - o jau graži, o jau gerai... Viduj kišeniukas. Atsidarau, o ten - priežiūros instrukcija. Na, galvoju, kokia jau čia tos rankinės priežiūra, vedžiot, smėliuką keist?

O ten parašyta: Jūs nusipirkote labai šūstrą rankinę, pagamintą su meile, rankomis surinktą ir prieš tai išbučiuotą, bla bla. To care for and extend the life of this product, store it in a cool, dry place!
lotuliukas.gif
Tipo, laikyti tamsioje ir šaltoje vietoje lotuliukas.gif
Aš žinojau, kad ji natūralios odos, bet nemaniau, kad ant tiek natūralios lotuliukas.gif

Velnias, o jei nelaikysiu šaldytuve, tai kas tada bus, suges? lotuliukas.gif na, aš ją padėjau į spintą. Ji nei plūdosi, nei keikėsi, ramiai sau atsigulė ir užmigo lotuliukas.gif

Džiaugiuosi. Noriu dar tokios kitos biggrin.gif
Atsakyti
Noa, kokia čia tašytė pas jus? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti