Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

bet tie metalai organizme gali kauptis ne tik nuo skiepu, ju ir ore galima pasigauti ir per zuvi (vandnys uztersti) ir per daug ka dar, aisku ir per siepus...
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 08 31, 06:47)
nemanau kad daktarai primes tuos metalus skiepams, juk jie galva guldo kad nuo skiepu negali buti nieko blogo

labas rytas,
as nesakysiu, kad kaltinu skiepus ( vistiek soks priesais, kad taip negali but), o ir nzn ar jie kalti, man idomiau ar galima kazkaip pasalinti g.gif berods kazkur sm maciau panasia tema, eisiu skaityt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 31, 07:43)
bet tie metalai organizme gali kauptis ne tik nuo skiepu, ju ir ore galima pasigauti ir per zuvi (vandnys uztersti) ir per daug ka dar, aisku ir per siepus...

gali kauptis nuo daug ko...o va kodel kaupiasi g.gif kodel vienam kaupiasi, kitam ne g.gif

kaip tavo panelei mokslai? 4u.gif
Atsakyti
reali na tai tavo situacija netokia jau ir bloga ( specu atzvilgiu),mes lgopeda ismusinejom virs metu...(dabar samdomes privaciai), HV irgi siunte mus pas pediatre,tai ta mus metus sere pasakom,kad cia viskas gerai, o galu gale pasake kad as blogai juos aukleju,musu darzelis ten kaip putuojo tai net neapsakysiu. Pakeitem pediatre ir pajudejo reikalai,pamate beda. Del darzelio nepergyvenk viskas bus liuks. O eisit i nursyry ar i pre-school? nes mums iskart priskire auklyte kuri turi kvalifikacija ypatingems vaikams,ji man pradzioj nepatiko,net dabar zodziu truksta apsakyt kokia as jai dekinga.Vaikai ja dievina.Tikrai viskas bus gerai.Ar tau siule pildyt DLA forma? cia nereikia turet diagvozes siam reikalui.
Atsakyti
QUOTE(reali25 @ 2013 08 31, 12:02)
labas rytas,
as nesakysiu, kad kaltinu skiepus ( vistiek soks priesais, kad taip negali but), o ir nzn ar jie kalti, man idomiau ar galima kazkaip pasalinti  g.gif  berods kazkur sm maciau panasia tema, eisiu skaityt  smile.gif
Papildyta:
gali kauptis nuo daug ko...o va kodel kaupiasi  g.gif  kodel vienam kaupiasi, kitam ne  g.gif

kaip tavo panelei mokslai?  4u.gif

aisku, su gydytojais geriau nediskutuoti ta tema mirksiukas.gif

gyvsidabrio yra daug kur, ir jis pavojingas, pasisalina visiems sunkiai, daugiau linkes kauptis... Tik va ant vienu matosi, ant kitu ne - aisku ia mano nuomone, bet tarkim rusu laikais visos plombos buvo su gyvsidabriu, tad musu moiutes, mamos to gyvsidabrio is ju prikaupe kazi kiek buvo, dali aisku perdave mums su nestumu... paskui skiepai pridejo - tiek joms, tiek mums (o mes dar is ju pasiemem), bet tada jie gal nebuvo tokie "pavojingi", gi sakydavo kad neisvalyti, o ta "geraja" isvalytaja vakcina skiepydavo tik turtingieji (pvz mes sunui neipirkom...) o dukrai jau ji ir taip nemokama buvo + nuo seimos valgymo iproiu - juk yra kas labai daug vartoja zuvies, o jei dar nestumo metu - ja varojo ir vaikas - taigi pas ji sankaupos bus didesnes.
del salinimo - geriau susirasti koki homeopata ar paiai pasidometi, mes vartojom homeopatijos ziurniuku (skyre gydytojas) ivairiais kursais, naudojom detoksikainius pleistrus ir ka tik rasdavau apie organizmo valymus - bandziau ir bandau juos nuolat... Nes valgom neaisku ka, o jei salinimo funkija sutrikus - reik jai padeti blush2.gif

Gi mokykla tik pirmadieni - mes dar nesimokome visai, tik namie paskaitinejam, bandom suprasti ka skaitom (cia sunkiausia), kraiteli jau susipirkom, ir mergina nerealiai laukia rugsejo sventes (dar nesuvokia manau kas jos laukia lotuliukas.gif ), man nervu daug, nes reiks derinti du darbus ir jos grafika - laukiu irgi greiciau kad viskas prasidetu - nes nezinomybe zudo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 08 31, 09:12)
reali na tai tavo situacija netokia jau ir bloga ( specu atzvilgiu),mes lgopeda ismusinejom virs metu...(dabar samdomes privaciai), HV irgi siunte mus pas pediatre,tai ta mus metus sere pasakom,kad cia viskas  gerai, o galu gale pasake kad as blogai juos aukleju,musu darzelis ten kaip putuojo tai net neapsakysiu. Pakeitem pediatre ir  pajudejo reikalai,pamate beda. Del darzelio nepergyvenk viskas bus liuks. O eisit i nursyry ar i pre-school? nes mums iskart priskire auklyte kuri turi kvalifikacija ypatingems vaikams,ji man pradzioj nepatiko,net dabar zodziu truksta apsakyt kokia as jai dekinga.Vaikai ja dievina.Tikrai viskas bus gerai.Ar tau siule pildyt DLA forma? cia nereikia turet diagvozes siam reikalui.

as esu be galo dekinga savo dviem HV, rupinasi jos labai ir sake nepergyventi, jei ka paskirs asistenta... i nursery eisim, neseniai 3 metukai suejo, jau uniforma nusipirkom lotuliukas.gif vesiu i nursery, kur kartu ir primary school, ziuresim smile.gif man paciai namie bus biskiuka ramybes, nes abu kartais isveda is proto lotuliukas.gif

o dar tas ziurejimas i mazaja pro padidinamaji stikla doh.gif

nesiule dar nieko man pildyti, einu dometis, kas cia tokio g.gif

taip noriu pagaliau prasnekint savo burunduka rolleyes.gif
ar pasikeite taviskis pradejes i darzeli eiti?
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 31, 10:57)
aisku, su gydytojais geriau nediskutuoti ta tema mirksiukas.gif

Gi mokykla tik pirmadieni - mes dar nesimokome visai, tik namie paskaitinejam, bandom suprasti ka skaitom (cia sunkiausia), kraiteli jau susipirkom, ir mergina nerealiai laukia rugsejo sventes (dar nesuvokia manau kas jos laukia lotuliukas.gif  ), man nervu daug, nes reiks derinti du darbus ir jos grafika - laukiu irgi greiciau kad viskas prasidetu - nes nezinomybe zudo... unsure.gif

grysim i lt atostogu reiks susirasti homeopata tikrai.... gal rekomendaciju turit? geriau zemaitijoj, bet tinka ir kitur mirksiukas.gif

nezinomybe zudo, sutinku, paciai ramybes ner, kai nezinau, kas kaip ir kur smile.gif

dar tie aplinkiniai, geriausias patarimas, duok per sikna ir iskart klausys doh.gif auklek geriau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(reali25 @ 2013 08 31, 15:09)

grysim i lt atostogu reiks susirasti homeopata tikrai.... gal rekomendaciju turit? geriau zemaitijoj, bet tinka ir kitur  mirksiukas.gif

nezinomybe zudo, sutinku, paciai ramybes ner, kai nezinau, kas kaip ir kur smile.gif

dar tie aplinkiniai, geriausias patarimas, duok per sikna ir  iskart klausys  doh.gif  auklek geriau  doh.gif

as nepazystu ju daug - tik viena, ir tas nelabai tikras, tik labai domisi tuo unsure.gif , bet yra Klaipedoje kazkoks M (buvau forume radus, bet ji visos vadino M, tad nzn pavardes... Misius, Milius kazkas panasaus blush2.gif Tai va visos apie ji labai atsiliepia gerai... Bandykit homeopatijos temose pasidometi - manau gausit rekomendacijas mirksiukas.gif

jo, manau autistu didziausias minusas ne ju elgesys, ne ju gebejimai, ne ju suvokimas - bet tai, kad jie neisskiria is kitu vaiku nei isvaizda nei kazkuo, ant kaktos nesiraso, kad turi sutrikima, o visiems labai primena islepintus, neauklejamus vaikus doh.gif Net artimiesiems... doh.gif Ir dazniausias pasiulymas (daznai net darzelio aukletoju tarpe (bendrojo lavinimo grupeje), mediku, kurie nesusidure su siuo sutrikimu) gerai dirzu nuvanoti - ir baigsis visi autizmai unsure.gif
Atsakyti
kriste va cia tai tikrai...mes is mediku esam isgirde kad neuklejam... doh.gif

reali mums nei vienas zmogus nepasake kad galima pildyt del DLA,kita mama ( angle paprotino).Na matai mano dvyniai tai pas mus kitoks poveikis nuo visu darzeliu... bet jis tikrai buvo,mano pradejo eit nuo 2.4 tai iki to laiko net zaislu nemate,o po darzelio pradejo zaislus bent i rankas imt... buvo imanoma bent 2 min jiems pasodinti vienoje vietoje ( iki tol ne),jau kaip perejo i pre-schoola tai tie pokyciai buvo maziau akyvaizdus,bet tikrai progresas matosi,ypac pas viena labiau.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 08 31, 15:58)
kriste va cia tai tikrai...mes is mediku esam isgirde kad neuklejam... doh.gif

[

nu bet paziurekit is kitos puses kaip atrodo... Bent as su dukra negaliu absoliuciai piktuoju nieko issprest, turiu jai isaiskinti, irodyti kam to reikia ir kodel - ir su ja susitarti galime bet kuriuo klausimu, tereikia laiko... Bet kartais tenka priimt sprendima ir staigiai imtis veiksmu, kas issaukia pykti jos, isterija - kaip is sono atrodo? lialiakina lialiakina mama - o vaikas issidirbineja, atrodo uzvaziuociau dirzu ir baigtusi visi oziai - nu gi taip ar ne?
PVz maniske niekada nesisveikina ir nekalba sutikus ne tik nepazystamus, bet ir gerai pazystamus zmones ar net jos pacios draugus. Tie ja kalbina - ta panarina galva ir lyg negirdetu... Nekalba tuo metu ir su manim... Dirbu jau, neturejau sia savaite jos kur palikti - veziaus i darba, su kolektyvu sutariu labai gerai, visoms esu pasakojus apie savo mergaite, visos kaip ir "pazysta" ja, o ir siaip gi darzelis, o cia vaikas atejo, ir dar "savas" - puola kalbinti, oi kokia grazi mergyte, koks tavo vardas, imk saldaini, ar nori bandeles, gal arbatytes padaryti ir bla bla bla, o ta grazi mergyte - stovi kaip ozka, akis varto ir jokios reakcijos - tai ar atrodo is sono normaliai? Kai kuklinas 1-2 metu vaikas, nu 2-3, tai dar kazkaip normaliai atrodo, supranti, kad reikia laiko apsiprasti, o cia... Merginai 7, atrodo kaip 9-10 pagal ugi doh.gif Net seneliai nesupranta, kad tai ne mano neauklejimas ir nemokymas mandagumo cool.gif Ko gero ir as sutikus kita zmogu, taip besielgianti manyciau "fu koks nemandagus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 31 rugpjūčio 2013 - 15:16
Nu, bet tikrai, kokia nemandagi mergaite, paskaicius atrodo biggrin.gif
Jurate issiduoda vos prakalbus sava kalba, o jei dar jai nuotaika gera, tai sokineja kaip bezdzionele.. Kartais pavargtu nuo zvilgsniu, bet ka darysi, pasislepti negalim. Vis kartoju sau, kad turiu pratintis prie spoksojimo kitu zmoniu, nes as to nepakeisiu ir jie nepasikeis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begemotė: 31 rugpjūčio 2013 - 15:29
QUOTE(begemotė @ 2013 08 31, 16:29)
Nu, bet tikrai, kokia nemandagi mergaite, paskaicius atrodo  biggrin.gif
Jurate issiduoda vos prakalbus sava kalba, o jei dar jai nuotaika gera, tai sokineja kaip bezdzionele.. Kartais pavargtu nuo zvilgsniu, bet ka darysi, pasislepti negalim. Vis kartoju sau, kad turiu pratintis prie spoksojimo kitu zmoniu, nes as to nepakeisiu ir jie nepasikeis  blush2.gif

nu va, ir matytus kad ji "kitokia" - nieks nekalbintu ir demesio nekreiptu lotuliukas.gif

Tai Jurate dar maziuke, jai dar daugiau galima ir atleidziama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 31, 16:36)
nu va, ir matytus kad ji "kitokia" - nieks nekalbintu ir demesio nekreiptu lotuliukas.gif

Tai Jurate dar maziuke, jai dar daugiau galima ir atleidziama mirksiukas.gif

Jo, dar maza ji, tiesa pasakius, man niekas dar nepatarinejo prilupti jos ax.gif Bet ji viesose vietose ir nekelia isteriju, palaukia kol niekas is svetimu nematys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begemotė: 31 rugpjūčio 2013 - 16:06
QUOTE(begemotė @ 2013 08 31, 17:05)
Jo, dar maza ji, tiesa pasakius, man niekas dar nepatarinejo prilupti jos  ax.gif  Bet ji viesose vietose ir nekelia isteriju, palaukia kol niekas is svetimu nematys  biggrin.gif

Saunuole mergaite - saugo tevelius nuo nepatogumu lotuliukas.gif thumbup.gif , musu tai priesingai - viesose vietose labai demonstruoja savo "kitoniskuma", kiek esam buve pas psichologus (nu kai PPT reikia ar siaip priklauso) - su ja pabande bendrauti - mums pasiulo visad psichologine pagalba lotuliukas.gif . Musu panele daznai is sono pasirodo prastesne, nei yra is tikruju blush2.gif
Atsakyti