QUOTE(Rutukas111 @ 2011 08 05, 06:57)
o gal galite placiau aprasyti visa procesa ir kokiais kiekiais ko dejote?
Rutukas111,
Esu virusi obuolius su apelsinais,{receptukas yra rašiau ankstesnėse temose]
Esu virusi raudonuosius serbentus su persikais,agrastus su obuoliais ir riešutais.
Ruošiuosiu virti citrinų džemą,bet tai nepriklauso nuo sezono,o tik priklauso nuo kainos šių vaisių.
Aš,megstu ekpermentuoti,bet man labiau patinka džemai{įvairių derinių}
Virdama naują derinį verdu iš nedidelio kiekio stengiuosiu supilti į nedidelius indelius.
Tai man maloniau,atidaryti ir greičiau yra sunaudojama.
Vienas būdas mano virimo:
Supilu uogas į virimo švarų indą užpilu nedideliu kiekiu vandens,uždengiu ir truputėlį patušinu ant nedidelės kairtos,tuomet mediniu šaukštu sutrinu{arba elektriniu trintuvu} supilu cukrų išmaišau,kuomet cukrus ištirpsta,pakaitinu supilu antrus priedus priedus{tarkime persikus paruoštus},vėliau supilu riešutus paruoštus.
Mano toks virimas trunka ne daugiau 30min.