QUOTE(Drakosa1 @ 2012 08 23, 23:20)
Mėlynes Dariau su maltais anyžiais, visiems kas ragavo labai patiko. Žinoma kas nemėgsta, nepatiks. Gaunasi toks labai pikantiškas skonis.
Anyžiai gal kitam kartui

Sveikutes mergaites
Jus mano paskutinis issigelbejimas
ieskau brukniu pagardo ar tyres ziemai prie mesos...gal kuri turit savo firmini receptuka ?dekoju is anksto.



QUOTE(
Šypsenėlė (: @ 2012 08 24, 18:47)

Sveikutes mergaites
Jus mano paskutinis issigelbejimas
ieskau brukniu pagardo ar tyres ziemai prie mesos...gal kuri turit savo firmini receptuka ?dekoju is anksto.


Bruknes maišau arba su obuoliais, arba su kriaušėm, tokia košė skani su pikantiška vištiena. Recepto nėra, viskas iš akies ir pagal skonį

QUOTE(902 @ 2012 07 30, 22:17)
tai kad necekavų nieks nevalgo...prieš keletą metų visas šimtametes necekavas suverčiau į vieną puodą, primečiau šokolado ir perviriau. Neliko tuoj pat... O daba visi tiek išpindėjo, kad paprastos uogienės nė nesiūlyk
QUOTE(Oli_vija @ 2012 08 02, 16:33)

todėl šiemet išviriau agrastus su šokoladu ir mėtomis, bei agrastus su saulėgrąžų branduoliais


Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną

QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 15:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną 

Na ir išlepę


QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 14:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną 

man ir pasitaiko eksperimentų, kurie kitiems "nevalgomi", bet į pyragus tai gerai sueina

Viriau brukniu uogiene- pagarda prie vistienos ,gavosi
bruknes, nedaug tarkuotu kriausiu,nedaug slyvu,rudas cukrus,kvepiantys pipirai,cinamono ankstis,gvazdikeliai.Laaabai skanu

bruknes, nedaug tarkuotu kriausiu,nedaug slyvu,rudas cukrus,kvepiantys pipirai,cinamono ankstis,gvazdikeliai.Laaabai skanu

QUOTE(re55 @ 2012 08 28, 17:37)
Ne dėl išlepimo, bet iš cekavumo

QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 15:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną 



Kai bandom kokį naują derinį, visada reikia imt mažiausią įmanomą kiekį....arba bandyt prisimint skonius - jei valgėt šokoladinį saldainį su slyvų įdaru, tai jau galit įsivaizduot, ar jums galėtų patikt slyvienė su šokoladu...
Jei dėl kokio naujo skonio abejojat, išsiverdat tradicinę uogienę, išpilstot, o puode pasiliekat 0,7-0, 5 ltr išvirtos uogienės, į šį eksperimentinį likutį dedat kažkokį naują prieskonį (kardamoną, imbierą, tą patį šokoladą, ir t.t.t.) paverdat 5 min ir turit "eksperimentinę" uogienę, kurią ragaujat atvėsintą, pastovėjusią, degustuojat su šeimos nariais ir sprendžiat, ar verta virt tokio skonio daugiau....

p.s. ieškau įdėjų, ką pagamint iš sedulos vaisių ir kaip panaudot juodavaisę aroniją

Labą vakarą 
Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip
Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto

Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip


QUOTE(*Strazdane* @ 2012 09 09, 18:52)
Labą vakarą 
Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip
Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto 

Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip


Turiu

