Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Free'biai

QUOTE(odriana @ 2013 05 25, 17:05)
Šiandien gavau kvietimą į paštą, rašo, kad pakartotinis, nors tikrai negavau pirmo lapelio  doh.gif  Kaip suprast?

man jau kelis kartus taip buvo doh.gif ir kaskart nuejusi pasakau, kad pirmo ne nebuvau gavusi, tai tyli ir nieko nesako unsure.gif
Atsakyti
Jus is Lietuvos?
Per kiek laiko parejo?  4u.gif

Taip, gyvenu LT, bet kiek laiko keliavo, nepasakysiu - niekuomet nefiksuoju, man jokio skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astiene @ 2013 05 27, 07:35)
Na, mane irgi užblokavo. Tik užblokavo psl. Rūbai Pagal Užsakymą. Paskelbė, jog laimėjau suknelę, paprašė susisiekti ir užblokavo. Štai kokie tie konkursai !!!!!

Ohoho!!! blink.gif blink.gif blink.gif dar ir taip būna???

Beje,kas liečia fb,tai aš buvau užblokinta,negalėjau parašyti jokio komentaro...

Kas į temą,tai: Šnd 3 ežio kortelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 27 gegužės 2013 - 11:12
Atitrepsėjo į namus ežiukas 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 05 27, 13:12)
Beje,kas liečia fb,tai aš buvau užblokinta,negalėjau parašyti jokio komentaro...

O ką darėte tokiu atveju? Rašėte žinutę į fb ar tiesiog laukėte? smile.gif

Šiandien gavau jau trečią vitaminų pakuotę, nors sakiausi tikrai tik du kartus... g.gif
O daugiau vėl nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 27 gegužės 2013 - 13:15
QUOTE(odriana @ 2013 05 27, 14:15)
O ką darėte tokiu atveju? Rašėte žinutę į fb ar tiesiog laukėte? smile.gif

Rašiau į fb,bet nieko tai nepadėjo,
ir kaip supratau-buvau užblokuota parai laiko,bet kas tai padarė,dėl ko taip padarė niekaip nesužinojau...
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 05 27, 15:49)
Rašiau į fb,bet nieko tai nepadėjo,
ir kaip supratau-buvau užblokuota parai laiko,bet kas tai padarė,dėl ko taip padarė niekaip nesužinojau...

Ech, aš taip pat jiems rašiau jau turbūt kokias 5 žinutes - jokio atsakymo doh.gif
Like, share - galiu, o komentuoti - ne schmoll.gif Ir mane užblokavo netgi dviems savaitėms verysad.gif svarbiausia, kad man visai neaišku už ką, nes tikrai nieko blogo nepadariau... Nežinau, ką daryt, gal susikurti laikiną kitą profilį ar ką... Bet ar tokiu atveju mano pirmasis profilis neišsitrins?
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 05 27, 15:56)
Ech, aš taip pat jiems rašiau jau turbūt kokias 5 žinutes - jokio atsakymo  doh.gif
Like, share - galiu, o komentuoti - ne  schmoll.gif  Ir mane užblokavo netgi dviems savaitėms  verysad.gif  svarbiausia, kad man visai neaišku už ką, nes tikrai nieko blogo nepadariau... Nežinau, ką daryt, gal susikurti laikiną kitą profilį ar ką... Bet ar tokiu atveju mano pirmasis profilis neišsitrins?

mane fb uzblokavo savaitei... siandien vel galiu rasyti komentarus. nesupratau kas taip padare ir del ko???
Atsakyti
QUOTE(monax @ 2013 05 27, 20:13)
mane fb uzblokavo savaitei... siandien vel galiu rasyti komentarus. nesupratau kas taip padare ir del ko???

turbūt ir nesužinosim doh.gif tikrai keista g.gif man Facebook taip ir neatrašo, nors parašiau ilgiausią laišką jiems doh.gif
Atsakyti
Merginos poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 05 27, 23:07)

Atsiprašau ax.gif Nesipykim 4u.gif
Atsakyti
Vakar gavau voką, be jokių pašto antspaudų mastau.gif tik mano adresas ir kad iš Loreal, o viduj du mėginukai Maybelline kremukų: DREAM PURE BB ir DREAM MATTE MOUSSE
Atsakyti