Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Free'biai

QUOTE(zvaigzdute1981 @ 2013 07 11, 14:46)
mano maze siandien gavo knygute apie Europos Sajunga http://bookshop.euro...SwAAAEuj40D0UzZ

kai cia uzsakyti ,nerandu kazkaip
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 07 11, 17:38)
kai cia uzsakyti ,nerandu kazkaip

ideti i pirkiniu krepseli ir toliau sekti nurodymus
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 07 11, 00:12)
Kalbant apie lietuviškus freebius, tikrai visus gavau kuriuos uzsisakinėjau. Ir tikrai visada padėkoju, dažniausiai iš anksto, bet nėra tame skirtumo. Gavau D-pearls, Velym, Ocuval, Aptamil ir daug kitų freebių, ir tikrai visada padėkoju.
Dar klausimų bus mano adresu? ax.gif Ir iš kur tas isškirtinis dėmesys man?  nail.gif
Conte pėdkelnių akcijos nuoroda apdalinau visas drauges, deja tik viena iš jų gavo. 
O Aptamil kepurėles jau gavau net tris biggrin.gif Tikrai nesu užsisakius aš jų, bet maždaug kas pusmetį vis gaunu smile.gif

aptamil tik neseniai uzpildziau tai buvo parasyta kad dovanos kasmet pries vaiko gimtadieni tai jei irasete du vaikus nenuostabu kad ir kas pusmeti siuncia smile.gif as irgi tikiuosi sulaukti smile.gif kol kas tai butu mano pirmas freebis, nelabai as moku ju ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apolo13 @ 2013 07 11, 08:57)
Dpearls gavote i pasto dezute?

taip, i pasto dezute gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2013 07 11, 20:23)
aptamil tik neseniai uzpildziau tai buvo parasyta kad dovanos kasmet pries vaiko gimtadieni tai jei irasete du vaikus nenuostabu kad ir kas pusmeti siuncia smile.gif as irgi tikiuosi sulaukti smile.gif kol kas tai butu mano pirmas freebis, nelabai as moku ju ieskot smile.gif

Na tai aisku dabar kodel taip daznai gaunu dovaneles. Tris zvakutes gavau, tris kepurytes thumbup.gif Tik va, mazoji auga, o kepurytes jau nebetinka, vietoj ju maikutes galetu siust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 07 11, 21:27)
Na tai aisku dabar kodel taip daznai gaunu dovaneles. Tris zvakutes gavau, tris kepurytes thumbup.gif Tik va, mazoji auga, o kepurytes jau nebetinka, vietoj ju maikutes galetu siust ax.gif

g.gif aš kažkada gavau žvakutę ir viskas. Reik gal pakartotinai užsiregistruoti, gal pamiršo biggrin.gif
Atsakyti
Gavau dar viena pėdkelnes thumbup.gif nors tikrai sakiausi tik kartą, tik iš vieno pašto biggrin.gif priėmiau kaip kompensaciją už nemalonų bendravimą biggrin.gif
Atsakyti
Gavau pedkelnes,laukiua 1,5 savaites.. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Gavau ir aš ilgai lauktas pėdkelnes thumbup.gif biggrin.gif
Atvežė pasiuntinių paštas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 07 12, 15:00)
Gavau dar viena pėdkelnes  thumbup.gif  nors tikrai sakiausi tik kartą, tik iš vieno pašto  biggrin.gif  priėmiau kaip kompensaciją už nemalonų bendravimą  biggrin.gif

tai va kur mano pedkelnes nukeliavo biggrin.gif

Nu bet rimtai, jei negausiu tai bent atitinkama atsiliepima paliksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florete: 12 liepos 2013 - 16:20
Siandien islauktos pedkelnes 4u.gif
Atsakyti
kazi ar as sulauksiu:)
Atsakyti