Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Free'biai

Aš tai visai negaunu nieko, nors tu ką ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 07 27, 09:42)
aš neparašau LT, gal blogai? Gal dėl to mažai ateina freebių?

Man tai ir idomu, ar tos mamytes kurios neraso prie kodo LT, ar gauna freebius?
Atsakyti
QUOTE(Guostukas @ 2013 07 28, 21:01)
Man tai ir idomu, ar tos mamytes kurios neraso prie kodo LT, ar gauna freebius?

Bent aš niekada nerašau ir gaunu thumbup.gif
Tik, deja, pastaruoju metu tų freebų laaaaaaaaaaaabai sumažėjo schmoll.gif
Atsakyti
Siandien gavau O.B. du iklotukai ir mazas pakelis tamponu. Situ jau gaunu trecia karta ,vis uzsisakau po kazkiek laiko,ir kas idomiause vis atnesa. biggrin.gif
Atsakyti
Supratusi kad conte pedkelniu taip ir nesulauksiu palikau bloga atsiliepima, bet pasirodo talpinami tik teigiami atsiliepimai, maniskis atrankos nepraejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 07 30, 11:55)
Supratusi kad conte pedkelniu taip ir nesulauksiu palikau bloga atsiliepima, bet pasirodo talpinami tik teigiami atsiliepimai, maniskis atrankos nepraejo biggrin.gif

Manau paskubejote su atsiliepimu... As dar tu pedkelniu irgi negavau uzsisakytu. Tai nusprendziau uzsisakyti kojinaites (kur nauja akcija prasidejo) - gavau atsakyma, kad as uzsisakiau pedkelnes jau. Atsakiau, kad ju negavau, todel bandau laime vel. Tai gavau atsakyma, kad sia savaite issius, nes labai daug susirinko uzsakymu, nespeja. Na ziuresime.
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2013 07 30, 12:07)
Manau paskubejote su atsiliepimu... As dar tu pedkelniu irgi negavau uzsisakytu. Tai nusprendziau uzsisakyti kojinaites (kur nauja akcija prasidejo) - gavau atsakyma, kad as uzsisakiau pedkelnes jau. Atsakiau, kad ju negavau, todel bandau laime vel. Tai gavau atsakyma, kad sia savaite issius, nes labai daug susirinko uzsakymu, nespeja. Na ziuresime.

As irgi uzsisakiau kojinaites, bet atsakymo jokio negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2013 07 30, 12:33)
As irgi uzsisakiau kojinaites, bet atsakymo jokio negavau schmoll.gif

Nu cia mane gaunasi paciupo, kad kelis kartus bandau uzsisakyti biggrin.gif doh.gif o siaip tai vargu ar gausiu, nes musu paste kazkam nagai vis niezti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 30 liepos 2013 - 12:50
QUOTE(ewacka @ 2013 07 30, 12:48)
Nu cia mane gaunasi paciupo, kad kelis kartus bandau uzsisakyti  biggrin.gif  doh.gif o siaip tai vargu ar gausiu, nes musu paste kazkam nagai vis niezti  unsure.gif

Musu pastininke rodos sazininga, be to uzsisake kelios drauges kurioms siuntinius nesioja kitos pastininkes, ir nei viena negavo pedkelniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2013 07 30, 12:52)
Siandien gavau O.B. du iklotukai ir mazas pakelis tamponu. Situ jau gaunu trecia karta ,vis uzsisakau po kazkiek laiko,ir kas idomiause vis atnesa. biggrin.gif

as n kartu sakiausi. bet gavau tik viena. ir tai tik gal po kokiu metu kai jau buvau praradus vilti biggrin.gif

o is conte tai gavau laiska, kad nespeja siuntineti, nes labai daug uzsakymu, ir kad butinai gausiu biggrin.gif
skaiciau apie conte daug geru atsiliepimu. tai nusprendziau isigyti pedkelnes. tai kokybe kaip ir visu. suplyso taip pat greitai kaip ir bet kurios kitos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 30 liepos 2013 - 13:18
QUOTE(tiutiute @ 2013 07 30, 13:17)

skaiciau apie conte daug geru atsiliepimu. tai nusprendziau isigyti pedkelnes. tai kokybe kaip ir visu. suplyso taip pat greitai kaip ir bet kurios kitos  lotuliukas.gif

Isitikinau kad publikuojami tik geri atsiliepimai doh.gif taip ir klaidinami pirkejai.
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 07 20, 12:12)
gavau knygele sia ,vaikui visai idomu paskaityt buvo

Ir mes gavome šią knygelę! smile.gif
Atsakyti