Įkraunama...
Įkraunama...

Natos dukryte

QUOTE(Nata @ 2005 01 16, 08:31)

blink.gif Ot, motinike..... blink.gif
Kai uzaugs Vikute, viska as jai papasakosiu gossip.gif Bus tau tada gun_bandana.gif box.gif bash.gif

hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
Nu atrodo labai noriai Vikute ta kose valgo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2005 01 18, 07:39)
Nu atrodo labai noriai Vikute ta kose valgo wub.gif

valgo tai noriai, bet tos porcijos kur ant dezutes nesuvalgo schmoll.gif bet as pagalvojau ir nusprendziau, kad ten per didele porcija tongue.gif o suvalgo ji tiek kiek jai reikia thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

kokia grazolyte mazoji panelyte wub.gif wub.gif wub.gif Tikra princese biggrin.gif
Atsakyti
labai gražus užpakaliukas 4u.gif
Atsakyti
user posted image
thumbup.gif wub.gif thumbup.gif MATOSI,KAD KOŠĖ PATIKO thumbup.gif wub.gif
NIU IR ŠIKNIUKAS TAI TIKRAI GRAŽUS:ax: thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif ACIU wub.gif wub.gif wub.gif

O stai atsinaujinusi mamyte tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
O mamyte, kad atsinaujinusi, net pazinti neina ax.gif Abi labai graziai atrodote thumbup.gif
Atsakyti
Na pagaliau, dabar žinau ir kaip mamka atrodo thumbup.gif wub.gif Kokia tu smulkutė rolleyes.gif , visai kitaip tave įsivaizdavau wub.gif Labai graži mamytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 01 24, 07:56)
Na pagaliau, dabar žinau ir kaip mamka atrodo  thumbup.gif  wub.gif  Kokia tu smulkutė  rolleyes.gif , visai kitaip tave įsivaizdavau  wub.gif Labai graži mamytė  thumbup.gif

siaip pradzioj nemazai mano nuotrauku yra biggrin.gif
o kaip tu mane isivaizdavai "baba dizel" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu, Natusia, atrodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ko jus tos apelsinines spalvos bijot? man taip grazu.. wub.gif
Tikrai atrodai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif kelias Vikutes nuotraukytes ir praziopsojau. Kosyte tai tikrai graziai valgo, nedalyvauja spjaudymo varzybose? tongue.gif Sikniukas tai thumbup.gif

O mamyte kaip visada labai grazi, todel ir pastebim, kad smulkute, nes tikrai yra ko pavydeti blush2.gif
Atsakyti