Įkraunama...
Įkraunama...

Natos dukryte

QUOTE(Nata @ 2005 03 03, 08:50)
LABAI ESU DEKINGA, KAD APSILANKOT MUSU SKYRELY IR NEGAILIT GRAZIU MEILIU ZODELIU MANO DUKTYTEI wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip miela pasigrozeti graziais vaikeliais... wub.gif
Atsakyti
Jetus kaip tie vaikai auga, jau visa panelyte. Ale va i kriaukle dar telpa. biggrin.gif
Atsakyti
Labai miela mergaite, grazuolyte tiesiog... Su naujais auskariukais wub.gif O kriaukleje labai graziai maudotes wub.gif Grauolyte su dviem zvaigzdutem akyse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata @ 2005 03 03, 09:17)

tik va kam tie auskarai tokio amziaus leliui?
Atsakyti
grazuolyte Vikute, jau taip saldziai miega teveliu pataleliuos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia grazi panele auga jonavieciu biciukams smile.gif o auskariukai galvojau kad man pasivaideno bet is tikro ji juos turi wub.gif

O kur pataluose tai labai smagu butu ir man juose pasivoliot rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
O jau kokia linksmuole - dirigente thumbup.gif
Atsakyti
Nu jau kokia grazi panelyte wub.gif wub.gif wub.gif Tikras foto modelis
Atsakyti
wub.gif Labai labai grazios Vikutes nuotraukytes ir auskariukai labai dailus,vienu zodziu tikra maza panelyte wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip gražiai auga mūsų simpatija wub.gif wub.gif wub.gif . ir kaip gražiai sėdi jau pati. thumbup.gif . Reik kaip sakoma jau pamatyti jus jau iš arčiau, ania blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Motulka @ 2005 03 04, 16:55)
Oi kaip gražiai auga mūsų simpatija  wub.gif  wub.gif  wub.gif . ir kaip gražiai sėdi jau pati.  thumbup.gif . Reik kaip sakoma jau pamatyti jus jau iš arčiau, ania  blush2.gif

ir mes jau jusuu pasiilgom wub.gif kita savaite, jei niekam niekas nepasikeis pas Agiliuka susitiksim thumbup.gif
Atsakyti
Vikusia tikra panelė su auskariukais - labai jai tinka, tik žiba žiba biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti