Įkraunama...
Įkraunama...

Natos dukryte

ajai koks grožis.. wub.gif wub.gif wub.gif
Nigaliu, kokia simpatiška mūs Vikutė.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kokia Vikutes nuosirdi sypsena... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif P.S. nesirkit ir greiciau pasveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu kuo tolyn tuo gražyn Vikutė wub.gif wub.gif wub.gif jau tokia graži dukrytė ir šypseniukė kokia miela wub.gif wub.gif wub.gif graži wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata @ 2005 04 26, 10:14)

Na saunuolyte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia paaugusi tavo merguzele wub.gif O, dantukas tik vienas?
Atsakyti
Sveikiname Vikutę sulaukus 8 mini tortadienio clap.gif clap.gif clap.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 01 gegužės 2005 - 07:51
Hmmm..... ax.gif Tai jus jau ropinejat! thumbup.gif Saunuoles!
... Teisybe, kad svetimi vaikuciai greitai auga rolleyes.gif
Ir ta tavo simpatiuga vis grazyn ir grazyn. Uh! thumbup.gif

Tiesa, ir as buvau pas gydytoja. Mate, kas gims... Kad tik gydytoja neapsiriktu!... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sekmes jums. Keisimes darbe pamainomis biggrin.gif Kazin, kas paskui mano pamaina pakeis?.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ACIU wub.gif
QUOTE(kajote @ 2005 05 01, 05:01)
O, dantukas tik vienas?

2 blush2.gif

QUOTE(nneringa @ 2005 05 01, 08:50)
Sveikiname Vikutę sulaukus 8 mini tortadienio clap.gif  clap.gif  clap.gif  birthday.gif

aciu wub.gif

QUOTE(Navi @ 2005 05 01, 18:12)
Tiesa, ir as buvau pas gydytoja. Mate, kas gims... Kad tik gydytoja neapsiriktu!...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Sekmes jums. Keisimes darbe pamainomis biggrin.gif  Kazin, kas paskui mano pamaina pakeis?.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai galima jau ir sveikinti thumbup.gif Gaila, kad nesusitiksim darbuky unsure.gif bet laikas greitai bega, tai nepastebesim kaip grisi thumbup.gif Manau, kad aisku kas pakeis tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
bijokit manes, as jus gasdinu laugh.gif
Atsakyti
Oi kaip grazei gasdina ir dar du dantai grazei matosi 4u.gif
Atsakyti
Lauke susitikom su draugais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata: 02 gegužės 2005 - 21:20
Oi kokia linksmute Vikute lauke su draugais thumbup.gif wub.gif O Agilyte, tai apsnududi tokia, visai nelinksma sad.gif Na bet kita karta bus linksmesne visa trijule mirksiukas.gif
Ojojoj kaip gazdina Vikute visus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agile: 02 gegužės 2005 - 21:53