Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaites, noriu marskinuku is aeropostale bigsmile.gif koki dydi imti su 97cm krutine g.gif http://www.aeroposta...mp;clickid=cart
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 04 25, 15:55)
Jau pirkau, su 30% smile.gif

Aciu labai wub.gif Ziauriai laiminga jauciuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 04 25, 13:29)
Savita1gal dar galima palaukti su sierratradingpost uzsakymu, jsmilgė pamatuos vakare savo vaiko akinukus ir bus aisku tuomet prie kurio uzsakymo jungtis man blush2.gif

Reikia ir mums akinuku, bet skaitau ir nesuprantu kokio dydzio mums tada reiktu, mums 2.10, galvyte 52 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 04 25, 15:32)
Aciu labai wub.gif Ziauriai laiminga jauciuosi biggrin.gif

ka taip pirkot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2013 04 25, 15:38)
Reikia ir mums akinuku, bet skaitau ir nesuprantu kokio dydzio mums tada reiktu, mums 2.10, galvyte 52 cm  g.gif

mano berniukas su tokia galvyte nesioja bubble modeliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 25, 16:46)
ka taip pirkot?  biggrin.gif

Šias wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 25, 15:48)
mano berniukas su tokia galvyte nesioja bubble modeliuka  wub.gif

tai ju pigiau kaip ir nera tik oficialiam pusl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2013 04 25, 14:42)
Susidevejo mano skrybele,prarado forma,reikia naujo,atostogos jau uz pusantro menesio,bet nelabai zinau kur ju ieskoti ir ar ateis grazi,nebus susilamdzius? blush2.gif Gal teko kuriai siustis? g.gif

Mane irgi sitas domina, ar teko kuriai skrybele siustis g.gif ax.gif

Ir dar norejau paklausti ar buna Michael Kors puslapyje kada nors kokie kodukai? g.gif Kada ten nuolaidos buna? Negi tik liepa? doh.gif Nes nei Bloome nei Macys nera ko reikia is MK ax.gif
Atsakyti
Vis dar siūlau Kelsi dagger karmine batelius, labai gražūs wub.gif Dydis 7.5, kaina tik 100LT thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, o senu prekyciu niekas nenori pasiimti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2013 04 25, 14:42)
Sveikutes,

matau uzvire diskusija del akiniu,tai gal paprotinsit mane del skrybeles.Susidevejo mano skrybele,prarado forma,reikia naujo,atostogos jau uz pusantro menesio,bet nelabai zinau kur ju ieskoti ir ar ateis grazi,nebus susilamdzius? blush2.gif Gal teko kuriai siustis? g.gif

Siunčiausi pernai vasarai bet tokią pintą kaubojišką tai viskas gerai smile.gif formos neprarado

6Pm.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiBiRu: 25 balandžio 2013 - 16:54
QUOTE(***Natalija*** @ 2013 04 25, 15:58)
tai ju pigiau kaip ir nera tik oficialiam pusl unsure.gif

zydri yra cia http://www.amazon.co...=A30DGGRQPDAP9Y

Matuoju tuos leliukiskus julbo:
plotis tarp kojyciu - 11,5cm
kojytes ilgis nuo pat remelio pradzios - 12cm.

Matuoju julbo bubble modeliuka:
plotis tarp kojyciu nuo isorinio krastelio iki isorinio - 11cm
kojytes ilgis nuo pat remelio pradzios - 12,5cm, jei neskaiciuoti kojytes galiuko uzsilenkimo, tada 12cm. Visas kojytes ilgis nuo vyriuko -10,5cm iki pat kojytes galo.

Kaip matot, realiai nelabai kazkuom ir skiriasi ismatavimais modeliukai. Pagrindinis skirtumas - bubble modeliukas su vyriukais, todel mazuliuku leliuku gali buti sulauzomas. Todel matyt ir skirtas didesniems vaikiukams.
Tas looping modeliukas nesilauzomas biggrin.gif nes kojytes eina vientisai su paciu remeliu, jokiu vyriuku nera.
Papildyta:
Nepatingejau net nufotografuoti biggrin.gif
Elzyte su looping modeliuku:
user posted image
Domukas su Bubble modeliuku
user posted image

Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti