Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Paladė @ 2013 05 08, 13:24)
kaip tai negavot? visą litaniją surašiau

jei neklystu, rašėt, kad patręšt reikia. Bet mano atveju, manau, ne maisto medžiagų trūkume esmė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 14:47)
jei neklystu, rašėt, kad patręšt reikia. Bet mano atveju, manau, ne maisto medžiagų trūkume esmė.

taip, aš į sbo klausimą atsakiau, nes pas mane irgi pageltę buvo, per savaitę pasitaisė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 08 gegužės 2013 - 14:00
merginos ar zemaugiams pomikams reikia nuskabyt pirbus ziedus ar ne,pries pora sav isnesti i siltnami sugalvojo pumpurus kraut..
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 05 08, 15:20)
merginos ar zemaugiams pomikams reikia nuskabyt pirbus ziedus ar ne,pries pora sav isnesti i siltnami sugalvojo pumpurus kraut..

Nereikia, greičiau pomidorų bus, pas mane irgi žydi.

Jei ne dėl lapų grožio auginat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 08 gegužės 2013 - 14:30
QUOTE(*Inga:) @ 2013 05 08, 15:29)
Nereikia, greičiau pomidorų bus, pas mane irgi žydi.

Jei ne dėl lapų grožio auginat biggrin.gif

pradziuginai,nes jau pora kart ejau ziuret ir vis nekilo ranka nuskint,nors kazkur atminti uzsilike,kad reik..bet dziaugiuos,kad nereik biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 05 08, 11:09)
Sveikos 4u.gif . Jei dabar vėlyvus kopūstus darže pasėčiau, ar dar spėtų jie užaugt, ar vėlu jau?

nevėlu. Mano nepasėti ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi gelsta cesnaku laiskai apatiniai, bet pas mane tai tikrai ne del dregmes, jau veikiau nuo dregmes trukumo g.gif
Atsakyti
labas vakariukas,
turiu žalios porų auginime asabos klausimą- kaip juos sodint? Dabar siūliukai toki , jau nemenki, yra už ko nutvert. kaip aš suprantu- padarai griovuką gilesnį ir į dugną įsodini, paskui kai kažkiek paauga- vis apkaupi. Ar klystu? o koki atstumai pageidautini? aplamai kokio dydžio tas augalas- nu nevartoju niekad tokio, apie auginimą išvis tyliu, bet kai bliūdas su daigais rankose tai kyla klausimas- ką daryyyyyyt????kokią žemę mėgsta? dažnai liet? tręšt reikai ar nebūtina? reiklus, lepus, ko nemėgsta ir pan. HELP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 08, 14:24)
kaip tai negavot? visą litaniją surašiau

Oj, labai atsiprasau, matyt prazioplinau blush2.gif Einu skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 08, 20:19)
o koki atstumai pageidautini? aplamai kokio dydžio tas augalas- nu nevartoju niekad tokio, apie auginimą išvis tyliu, bet kai bliūdas su daigais rankose tai kyla klausimas- ką daryyyyyyt????kokią žemę mėgsta? dažnai liet? tręšt reikai ar nebūtina? reiklus, lepus, ko nemėgsta ir pan. HELP 4u.gif

dėl kaupimo tai tiksliai nepasakysiu, nežinau, kaip reikia. Pas mane augo susodinti maždaug kas sprindį. Nežinau, kokią žemę mėgsta, bet pas mane augo durpėj. Netręšiau nėkart, taip pat ir nėkart nelaisčiau. Jokio reiklumo ar lepumo nepastebėjau, augo kaip briedžiai.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 08, 20:19)
labas vakariukas,
turiu žalios porų auginime asabos klausimą- kaip juos sodint? Dabar siūliukai toki , jau nemenki, yra už ko nutvert. kaip aš suprantu- padarai griovuką gilesnį ir į dugną įsodini, paskui kai kažkiek paauga- vis apkaupi. Ar klystu? o koki atstumai pageidautini? aplamai kokio dydžio tas augalas- nu nevartoju niekad tokio, apie auginimą išvis tyliu, bet kai bliūdas su daigais rankose tai kyla klausimas- ką daryyyyyyt????kokią žemę mėgsta? dažnai liet? tręšt reikai ar nebūtina? reiklus, lepus, ko nemėgsta ir pan. HELP 4u.gif

I grioviuka sodinti kas kokius 5 cm. As kai nuvaziuodavau karta i savaite, tai po koki centimetriuka zemiu uzpildavau. Kai atsirado daug zoles , tai jau ne zememis, bet pjauta zole pradejau mulciuoti. Kai turiu, vis apkraunu. Tai pirmais metais uzaugo kaip is parduotuves 3 cm skersmens ir mano ugio. doh.gif O pernai kai pasodinau tarp kopustu ir salieru, nebuvo jiems sviesos, tai visai mazuciai uzaugo, tik pirsto storio.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 07, 20:28)
na ir kas čia blogo? Pas mane braškyne neraunami česnakai auga, nei jie žydi, nei ką. Tik kasmet žalios masės vis daugiau.

O aš net nežinau ar ten tarp braškių žieminiai ar vasariniai,tik pirmi išlenda pavasarį.Bet lapai labai skanu su ridikėliais ir salotom,tai aš jų ir neraunu.

QUOTE(diasaja @ 2013 05 08, 15:57)
nevėlu. Mano nepasėti ax.gif

Mano net ankstyvi nepasėti blush2.gif Saintlinos alzhaimeris suvėlino tongue.gif
Atsakyti