Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Oho, įsidiskutavot smile.gif smagu.

Visos savaip teisios, manau.

AFRODITE, pupa, turėjau galvoj ne papildus, pati juos vartoju,turėjau galvoje vaistus (metforminą, kai paskaičiau, koks poveikis tau buvo unsure.gif , thyboną), DHEA. DHEA yra augimo hormonas, jis gali užauginti ir gerus, ir negerus dalykus, ne kartą skaičiau, kad prie vėžio nerekomenduojama. Gal tu radai kitokią nuomonę.

jdjola13, taip, sutinku, mes irgi geriam daug papildų ir bijau, kad negerai kepenims ir inkstams doh.gif ,
dėl to tyrimo, kur sumažina vaisingumą- na buvo tirta (nežinau, kiek galima pasitikėti), imtis nemaža, bet tirtos tik IVF pacientės. Nemaišykime , merginos, su sveikais žmonėmis, jiems nei kavos puodelis pakenks, nei vyno taurė, nei dar kas. Kai kalbama apie pastebimą naudą ar žalą, turimi galvoje tyrimai, kai imama tiriamoji IVF pacienčių grupė ir kontrolinė IVF pacienčių grupė ir tada žiūrima, kiek skiriasi sėkmingų IVF skaičius. Apie sveikus žmones niekas nekalba, čia iš tos serijos..na..blogam šokėjui ir ..trukdo" doh.gif

Kalbant apie L-argininą, pirmiausia reikia žinoti, kda reikia vartoti ir liziną, nes argininas jį išstumia ir tada atsiranda didelė herpeso rizika.

Dar apie metforminą - nu kiek skaitau, jis skiriamas prie PKS,kai yra antsvoris, nevyksta ovuliacija, reguliuoja insulino kiekį. Tai jeigu jis ir taip geras, ar nepakenks tas metforminas? Šalutinis poveikis visai šiiap sau, rūgština kraują, kai vaisingumui rekomenduojama šarminti. Be to, jis gali labai sumažinti cukraus kiekį kraujyje, sukelti širdies veiklos sutrikimus ir , beje, kategoriškai negalima vartoti alkoholio,jei geri metforminą (bent jau taip rašo jo informaciniame lapelyje). Nu va ir nežinau g.gif

O dėl Thybono irgi klausimas: ar visos,kurios jį geriant ar gėrėt, turit problemų su TTH, ar irgi geriat "iš lempos"? 4u.gif Pačiai reikia apsispręsti, tai ir prikibau prie jūsų ax.gif

O man skauda..kažką..kiaušintakius, kiaušides.. dar nepraėjo nė savaitė nuo vizito pas T... Ar čia su ta pienlige susiję..bandžiau pas ginę užsiregistruoti, pasiūlė gegužės 15d. tai vėl reikės mokėt už konsultaciją, jei nepraeis ir reikės anksčiau. nusibodo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 25, 19:58)
nieko neturiu pries Kitty, zinau kad ta sarasa ne ji pati sugalvojo o tiesiog sudejo surinkta informacija.

Kitty pati netgi nesugeba tuo sąrašu vadovautis ir neturi vilčių sugebėti lotuliukas.gif tai tik kryptis, bet tikrai ne konstanta, tiesiog pasidalinau, kas norės, tas kažką prisitaikys sau, o kam neaktualu, tai neaktualu wink.gif

Dėl vyno ir kavos atlikta begalės tyrimų, begalės, paskelbta labai daug straipsnių rimtuose mokslo žurnaluose (kai dar prieidavau prie mokamų publikacijų bazių, ir ten rasdavau). Aišku, nesinori pritarti, nes taip sunku to atsisakyti smile.gif Aš prieš pirmąjį IVF kavos visiškai atsisakiau, o alkoholio labai sumažinau, bet visiškai atsisakiau tik per stimuliaciją blush2.gif nu sunku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 25 balandžio 2013 - 19:07
lotuliukas.gif oi, nu ir juokinga diskusija cia pas jus gavosi mergaites lotuliukas.gif

as dabar sau taip pagalvojau g.gif : vienos raso, ka vartoti, kitos puola vartoti, ir taip nuo vieno vaisto iki kito, net nesusimastant ar gali smile.gif Man dar seniai OK buvo pasakiusi (neatsimenu, ko ji buvo paklausiusi) as atsakiau, kad supermamos forume perskaiciau, tai ji man tada pasake, inetas yra gal ir neblogai, bet kai mergaites pradeda viena kita gydyti tose forumuose , tai jau nieko gero lotuliukas.gif

Zodziu, as irgi esu itakota jusu patarimu ir gal galit man pasakyti iki kada man gerti royal jelly, Q10 ir zuvu taukus? Man jau stimuliacija, ar uztenka pavartoti iki punkcijos? 4u.gif
Atsakyti
inetas yra gal ir neblogai, bet kai mergaites pradeda viena kita gydyti tose forumuose , tai jau nieko gero lotuliukas.gif

Nu jo, sutinku, istiesu, mes gi daugiausia informacijos imam is interneto. Na jei dar kas kurnors kitur kazka suzino, va ir daliniesi cia.. As visiskai nenorejau savo tos nuomones kazkam pirsti, ar netgi kad tai butu suprasta kaip patarimas ar gydymas kitoms. Tiesiog cia mes dalinames informacija, ir tuo paciu galime isreiksti savo nuomonea apie ta informacija, visiskai neteigiant kad visos kitos merginos turi pritarti tai nuomonei ar vadovautis pagal ja.. Zodziu tikiuosi jokiu piktumu 4u.gif
.
Pati sedziu tame paciam bate- laukia IVFas, amzius irgi neidealiausias, paciai idomu kaip galima pagerinti savo sansus. Skaitinejuos cia, skaitinejuos kitur.. kazkam pritariu, kazkam nepritariu, kaip ir visos kitos...

Anyway, siandien dariausi tas daigintu grudu zelmenu sultys... nu ir bjaurybe cry.gif doh.gif eiktu sau.. nu jei buciau arklys tai gal ir patiktu.. Gal esat kuri bandzius? Kaip jums skonis? sunkiai man jos lindo, bet manau dar aukosiuos ir gersiu toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jdjola, aš vis pageriu,bet ne vienas, darausi žalumynų kokteilį. Normaliai. Bet vienų nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 25, 21:12)
Jdjola, aš vis pageriu,bet ne vienas, darausi žalumynų kokteilį.  Normaliai. Bet vienų nebandžiau.

Gal geriau ir nebandyti biggrin.gif o kokiu dar zalumynu dediesi prie tu zolyciu? 4u.gif
Atsakyti
Mika,as tai auginciau iki blastuciu,nes manau tada jau tikrai liks patys stipriausi... Zinau,kaip tau sunku apsisprest,pati tai patyriau ant savo kailio,nes pas mus jei embrioniukus tai gali du,jei blastute,tai tik viena...tai as irgi ilgai sukau galva ka daryt....ir laimejau LOTERIJOJE nestuke.gif...
Daryk,kaip tavo sirdis sako.... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 25, 20:37)
inetas yra gal ir neblogai, bet kai mergaites pradeda viena kita gydyti tose forumuose , tai jau nieko gero  lotuliukas.gif

Nu jo, sutinku, istiesu, mes gi daugiausia informacijos imam is interneto. Na jei dar kas kurnors kitur kazka suzino, va ir daliniesi cia.. As visiskai nenorejau savo tos nuomones kazkam pirsti, ar netgi kad tai butu suprasta kaip patarimas ar gydymas kitoms.

O as irgi interneto deka nestuke.gif ,nes jei ne SM,man gydytojai ir vel butu padare antra persileidima... Tai gerai,kad cia apsiskaiciau ir nesutikau su jais.....
Atsakyti
Labas,

QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 25, 22:29)
Gal geriau ir nebandyti  biggrin.gif  o kokiu dar zalumynu dediesi prie tu zolyciu?  4u.gif

visko, bet dabar nesidarau, laukiu šviežių, nes bijau tų visų pesticidų doh.gif

O šiaip..visų įmanomų rūšių salotos, švieži špinatai, įdedu obuolio ar kito vaisiaus dėl skonio, rukola, salierai, petražolės ir t. t.

Kalbant apie interneto pagalbą, tikriausiai neturėtume dukrytės be jos.. Tiek kartų nusivyliau medikais ir tiek kartų padėjo netas, kad tikrai esu už visom keturiom. Bet kartais galima ir suklysti, ir į lankas nuklysti, tai neišvengiama.

Atsispausdinau krūvą lapų, eisiu endokrinologui nervų gadint biggrin.gif

Man klausimas, kaip visos tos priemonės kartu dera. Pvz Thybonas greitina medžiagų apykaitą, o melatoninas lėtina. Kas vyksta, vartojant juos kartu? Beje, rašo,kad melatonimo nevartoti kartu su kraują skystinančiais vaistais. Tai jei aš geriu aspiriną ir per IVF leidžiuos fraxi, tai kaip ir negerai tada vartoti? g.gif Ir t. t. doh.gif Kuo toliau į mišką... biggrin.gif

Stryga visai dingo...

GINGERBELLA, tu jau ruošiesi skrydžiui? Kada, antradienį?

PEPE, kaip tu?

AFRODITE, o kaip tie tavo skausmai?

Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
[quote=KittyKitty,2013 04 26, 09:20]
Labas,
visko, bet dabar nesidarau, laukiu šviežių, nes bijau tų visų pesticidų doh.gif

O šiaip..visų įmanomų rūšių salotos, švieži špinatai, įdedu obuolio ar kito vaisiaus dėl skonio, rukola, salierai, petražolės ir t. t.

Kalbant apie interneto pagalbą, tikriausiai neturėtume dukrytės be jos.. Tiek kartų nusivyliau medikais ir tiek kartų padėjo netas, kad tikrai esu už visom keturiom. Bet kartais galima ir suklysti, ir į lankas nuklysti, tai neišvengiama.

Atsispausdinau krūvą lapų, eisiu endokrinologui nervų gadint biggrin.gif

Man klausimas, kaip visos tos priemonės kartu dera. Pvz Thybonas greitina medžiagų apykaitą, o melatoninas lėtina. Kas vyksta, vartojant juos kartu? Beje, rašo,kad melatonimo nevartoti kartu su kraują skystinančiais vaistais. Tai jei aš geriu aspiriną ir per IVF leidžiuos fraxi, tai kaip ir negerai tada vartoti? g.gif Ir t. t. doh.gif Kuo toliau į mišką... biggrin.gif

Tai va va.. as pati turiu dideli nepasitikejima medikais, todel visalaika 'tikslinuosi' viska internete. Bandai rasti kazkoki viduri. Kartais labai sugundo tie 'stebuklingi' produktai, papildai, bet kadangi informacijos nete begale, stengiuosi atsargiai. Kartais tai gali buti labai naudinga informacija, kartais tik reklaminis triukas. Kolkas stengiuosi vartoti kuo naturalesnius papildus, vengiu tu hormoniniu, steroidiniu dalyku, nes gi nezinai istiesu kaip tie ten saveikauja musu organizme..

As skaiciau kad melatonino papildu nevartoti butent pries IVF. gal kam idomu http://www.ivf.ca/ar...men-prepare-ivf

Kokteiliuka reikes pabandyti pasidaryti. Uzssisejau savo organini darzeli balkone, prisisodinau visokiu zalesu, viskas graziai sudyko, tik va vakar atsibundu ir randu kates kaka mano krapu dezutej doh.gif taip susinervinau.. Manau reik mest lauk, juk kates visokias zarazas nesioja.. Cia ju nemazai tu laukiniu kaciu, mastau kaip cia savo darzeli apsaugot doh.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 26 balandžio 2013 - 09:33
KityKity, aciu uz info apie mityba-netycia uzsukau ir paskaiciau 4u.gif atsirinksiu kas man "prie sirdies" vartoti/laikytis,naudoti ax.gif

dar prie visu gerybiu noreciau smarkiai akcentuoti du indiskus zoleliu rinkinius, kurie pagerina ir subalansuoja vitaline moters busena:
šatavari
čiavanprašas (džemas).

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 25, 21:37)
Anyway, siandien dariausi tas daigintu grudu zelmenu sultys... nu ir bjaurybe  cry.gif  doh.gif eiktu sau.. nu jei buciau arklys tai gal ir patiktu.. Gal esat kuri bandzius? Kaip jums skonis? sunkiai man jos lindo, bet manau dar aukosiuos ir gersiu toliau  drinks_cheers.gif

Skaičiau, kad su tom želmenų sultim atsargiai, gali skatinti vėžį!!! Jeigu yra polinkis.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2013 04 26, 10:54)
dar prie visu gerybiu noreciau smarkiai akcentuoti du indiskus zoleliu rinkinius, kurie pagerina ir subalansuoja vitaline moters busena:
šatavari
čiavanprašas (džemas).

Čiavanprašą valgiau, o kur gauti šatavari? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 26, 11:19)
Čiavanprašą valgiau, o kur gauti šatavari?  ax.gif

wub.gif
manau tam paciam sveikiproduktai.lt yra, tabletem, is Organic India linijos-situos esu gerus 4u.gif
Atsakyti
Jau radau:
http://www.sveikipro...ari-60-kapsuliu
Atsakyti