Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Kamiena @ 2013 05 11, 18:06)
Yra yra ir ne tiek jau mazai smile.gif mano snaigute laksto jau,sekmes!

biggrin.gif patiko tavo posakis "mano snaigutes laksto" 4u.gif

kad ir mano uzsilakstytu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2013 05 11, 06:09)
Oj kaip sveikinu  4u.gif  O kelinta ciklo diena reiktu vaziuoti geriausiai, dariausi pries kelis metus, tai nebepamenu  schmoll.gif

Aciu, deja, nepamenu kokia ciklo diena reikia vaziuoti, tik zinau, kad sodinimas buvo nenaturaliam cikle, senokai buvo, sekmes dideliausios:)

QUOTE(lollypopas @ 2013 05 11, 06:20)
biggrin.gif patiko tavo posakis "mano snaigutes laksto" 4u.gif

kad ir mano uzsilakstytu.... wub.gif

Tikek, turi kada nors ir tavo lakstyti:) wub.gif sekmes!
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2013 05 11, 17:09)
Oj kaip sveikinu  4u.gif  O kelinta ciklo diena reiktu vaziuoti geriausiai, dariausi pries kelis metus, tai nebepamenu  schmoll.gif

man dare naturaliame cikle, tai reikejo gydytojui pasirodyti 10 c.d.

Bet cia priklauso nuo gydytojo metodikos, tad pasiskambink ir pasiklausk i klinika...
Atsakyti
Nu joa, teks skambintis tiesiogiai ir klaustis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 11, 17:43)
man dare naturaliame cikle, tai reikejo gydytojui pasirodyti 10 c.d.

Bet cia priklauso nuo gydytojo metodikos, tad pasiskambink ir pasiklausk i klinika...

Man snaigutes perkėlė irgi natūraliame cikle. Dar prieš šį ciklą gydytoja buvo sakiusi, kad mane būtinai turės apžiūrėti 9 arba 10 c. d. Apžiūrėjo 10 c. d. (nes prieš tai dieną ji nedirba klinikoje).
Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2013 05 11, 16:04)
Kazin kiek mergaiciu yra pastojusiu po snaiguciu  g.gif Noreciau pabandyti laime, bet bijau, nes vienas kartas buvo nevykes  verysad.gif

Ateinančios savaitės pradžioje bus aišku, ar man pavyko su snaigutėm ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 11 gegužės 2013 - 17:53
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 09, 21:43)
Nazara, jeeeeeeee! Sveikinu!!; matai, ir tau apetito stoka buvo pozymis
o kas sikart buvo kitaip, lyginant su pirmu?

si karta dar nesusivokiu, kad jau, nes labai gerai jauciuosi,o su tuo apetitu......jo nera nes jauciuosi soti ir tiek rolleyes.gif na krutine ir spenelius siek tiek paskaudena doh.gif lyginant su pirmu, tai pozymiu galima sakyti nera, nes tada tai pykino jau labai, slykstus maistas visas buvo, erzino kvapai, burnoj jauciau gelezies skoni, pilva maude, plaukai kazkaip keistai velesi, vidurius buvo paleide.....zodziu turejau visa puokste doh.gif

QUOTE(esposa @ 2013 05 10, 18:59)
NAZARA sveikinimai  4u.gif 

aciu 4u.gif
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 05 11, 11:48)
Nazara, sveikinu su teigimu:) Tu geriau isduok paslapti, kuti klinika dvynukus dalina:)Kaip saunu 4u.gif 

lotuliukas.gif aciu 4u.gif Trejsas dalina lotuliukas.gif o as ji taip apdejau, kad paskutiniu metu jam nesiseka isviso nieko dalint doh.gif blush2.gif siaip labai stengesi zmogelis, labai tas pasijuto kazkaip rolleyes.gif

baissa, gule, mothernorth, laikykites mergaites 4u.gif laikau kumstukus ax.gif

Gule, as visgi buciau tokios nuomones, kad NT siaip sau nevaiduokliauja mirksiukas.gif manau, kad ten ne ovitrelis mirksiukas.gif As pasidariau iskart po hcg tyrimo NT, tai buvo II lai ryskios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NAZARA: 11 gegužės 2013 - 19:54
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 09, 14:09)
Afrodite,

as dar aiskinuosi, ar jie sius i uzsieni. Ten tiek geru dalyku geromis kainomis.
Verta net butu pabandyti nusipirkti per ta vokiska internetine svetaine. Zinau, kad sunku, jeigu kalbos nemokant. Taciau su pagalba zodyno, plius vizualiai daug kas pavaizduota, kaip kad ''deti preke i krepseli'' ir t.t.

taciau kol kas nerandu info, kad jie sius i uzsieni uz papildoma mokesti:-(
O taip jau man reikia keliu dalyku is ten:-)

pabandziau pirkt as toje svetaineje, nieko neisejo verysad.gif usiregistravau, prisidejau prekiu i krepseli ir kai pildziau kur siust ismeta tik voketija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2013 05 11, 21:54)
pabandziau pirkt as toje svetaineje, nieko neisejo verysad.gif  usiregistravau, prisidejau prekiu i krepseli ir kai pildziau kur siust ismeta  tik voketija doh.gif

Zinau. Cia yra sveitaine, kurioje rodo ivairiu internetiniu svetainiu kainas palygintas, tam tikro produkto. Tai siuo atveju matyti, kad Profertil pigiausiai kainuoja Bodfeld vaistineje, tik 85,98 EUR + 15 EUR pristatymas. As pati is sios vaistines pirkau 2 dezutes po 180 ir puikiai pristate.

http://www.sparmedo....pseln-00293999/

Taciau, sita Bodfeld vaistine neturejo kitu man reikalingu vitaminu (t.y. tam tikru firmu), tad dabar pirkimui issirinkau Eurapon vaistine. Profertil kiek brangiau, visi kiti vitaminai ir kiek brangiau, bet vis tiek issirinkau kas man tinka ir pakuotem po didesnem. Nes pirkti is skirtingu vaistiniu neapsimoka del siuntimo kastu.

Prie visu vaistiniu, kurios veza i LT, yra nupiestas melynas zenkliukas EU.

Dar reikia ziureti kiek kainuoja Lieferung arba Versand, nes jis, pastebejau gali svyruoti nuo 10 EUR iki 20 EUR.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 11 gegužės 2013 - 21:05
Sveikutės,

Atėjo mmm ir atėmė mano miegą doh.gif
O man gi šį mėnesį buvo dvi ovuliacijos, Nežinau, aišku, kokios,gal ir nepilnavertės, bet dvi (testai rdoė ir t . t). MMM atėjo tiksliai pagal pirmąją. Sako, viskas ok, hormonai ok, bet vis tiek kažkokios nesąmonės darosi. Vyro turtas taip pagerėjo, atrodo, galėtume turėt vilčių, bet dabar mano organizmas po visų IVF kliedi kažką doh.gif Nu vis tikiuosi,kad jau tuo tuoj jam praeis smile.gif

QUOTE(simba0220 @ 2013 05 11, 11:50)
Na  nebandem mes dar  IMSA ir PICS geguzes 20  pirmas  vizita s pas  Treisa  ziuresime  ka  jis  sakys  turiu  visus  israsus apie  pries  tai darytus  ivf ziuresime ka  toliau  daryti  jo  girdejau  ir  apie  ta  bykova  ir  gorgi  bet  vis d ar  nesikreipiau bet  manau  kad  reiketu  ens  pa s amne  nebuvo  visisko  kibimo. O  kur tu daraisi  ivf  as  tai  du  turejau  Jolsanoje  Klaipedoje. Ir  lb  tikiu  ir  linkiu kas  sis  4  kartas bus  sekmingas  Jums

O  kas  cia  per  dalykas PICS neteko  man  dar  girdeti  tokio.

Treijsas, dėja, nedaro ISCI ir IMSI... kas tai yra, gali pasiskaityt kad ir čia IMSI ir PICSI

QUOTE(philipuks @ 2013 05 11, 16:04)
Kazin kiek mergaiciu yra pastojusiu po snaiguciu  g.gif Noreciau pabandyti laime, bet bijau, nes vienas kartas buvo nevykes  verysad.gif

O, kokie žmonės bigsmile.gif Yra, tikrai yra, kam pasiseka su snaigutėm 4u.gif
Atsakyti
Ką jums gydytoja sako daryti, sužinojus HCG rezultatus, t. y. tiesiog jai paskambinti ar tą pačią dieną pas ją pasirodyti ?
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 05 11, 11:48)
Palergonija, kiap jus? Sorry, as savo padazo dar neistesejau:( Nu bet kaip nors, pasitaisysiu laikui atejus:)

Kokio pažado? rolleyes.gif Munrods, visus pažadus tesėjai, t.y. sąrašiuką gavau 4u.gif
Bandau atsigauti morališkai, tada finansiškai, ir varysiu į LV. Bet gal iki tol reikia dar vieną svarbų gyvenimo klausimą susitvarkyti.

Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2013 05 11, 15:12)
Ką tik perskaičiau, kad viena klinika NT rekomenduoja darytis ne anksčiau kaip 14 DPI. O aš čia kažko dar ankstokai, vadinasi.

Man visada griežtai liepdavo daryti 14 d, tik Bykova 9.
Atsakyti
[quote=Pelargonija,2013 05 12, 13:41]

Bandau atsigauti morališkai, tada finansiškai, ir varysiu į LV. Bet gal iki tol reikia dar vieną svarbų gyvenimo klausimą susitvarkyti.

nu va,ten bent finansiškai nepribaigs..o maža ką...ok, kaip laukiu tongue.gif jei mintys turėtų galią....
Atsakyti