Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(patricijaa @ 2013 05 17, 21:34)
labas mergaites,

as gyvas pavyzdys. 3 insceminacijos, 2 ivf ir vis nesekmingai. Pastojau pati, po paskutinio ivf'o buvo praeje 3 men. Ta zinai buvo kaip is giedro dangaus. Diagnoze kiausintakiu nepraeinamumas. Nezinau kaip staiga po 6 metu bandymu jie tapo pratekami. Tiesiog stebuklas. Ju buna. Tikekite jais. Visoms sekmes 4u.gif

Patricijaa,

Ikvepiantis atvejis 4u.gif tikriausiai pastojai kai jau nieko nebesitikejai ar ne? kaip visgi tai susije su psihologine busena doh.gif o tau kiausintakiu nepraeinamumas buvo nustatytas gimdos nuotraukos pagalba ar per laparaskopija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 26, 10:20)

Stryga visai dingo...

Pas stryga kol kas jokiu naujienu vaiku fronte, tai pasodino braskes ir pomidorus. Pomidorai eksperimentiniai, o braskes - su mintim, kad reikia ruostis maitint vaikus skanestais, nes juk kiek galima be vaiku gyvent? lotuliukas.gif Kai turesiu kokiu nors ziniu, butinai prisiduosiu, net jei cia nebunu, savo senbuviu draugiu tikrai nepamirsau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patricijaa @ 2013 05 17, 22:34)
labas mergaites,

as gyvas pavyzdys. 3 insceminacijos, 2 ivf ir vis nesekmingai. Pastojau pati, po paskutinio ivf'o buvo praeje 3 men. Ta zinai buvo kaip is giedro dangaus. Diagnoze kiausintakiu nepraeinamumas. Nezinau kaip staiga po 6 metu bandymu jie tapo pratekami. Tiesiog stebuklas. Ju buna. Tikekite jais. Visoms sekmes 4u.gif

Patricijaa tokį atvejį labai norėjau išgirsti smile.gif ačiū, kad pasidalinai istorija !!!

Tik dar pasmalsausiu: gal per tuos 3 men po paskutinio ivf, kas nors buvo kitaip nei iprastai (vyras isvaziaves ir nesantykiavote kurį laiką, gal kažkokius vaistus ar arbatas gėrei, nžnau na ką nors kitaip nei visad gyvendavai? ) g.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif

vis tik sviesesnis rytojus nusimato smile.gif Man patiko toji ideja. Tikekimes jie ilgai su papildomais tyrimais neuztruks..

http://www.bbc.co.uk...health-22559247
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 05 16, 18:59)
Ar teko girdėti, kad kas nors po nevykusių ivf, būtų pastojusi inseminacijos pagalba???  g.gif  Žinau, kad logiškai niekas taip nedaro, nes nuo iui eina prie ivf.

Sveika,

As butent taip ir darysiu. Is karto pradejau nuo IVF, nes maniau, kad greiciau pavyks, bet, nieko nesigavo. Dabar jau 2 cilklas po nepavykusios, tai galvoju pasidaryti IUI. Siaip turiu viena pratekama kiausintaki.
Atsakyti
QUOTE(Django @ 2013 05 19, 11:00)
Sveika,

As butent taip ir darysiu. Is karto pradejau nuo IVF, nes maniau, kad greiciau pavyks, bet, nieko nesigavo. Dabar jau 2 cilklas po nepavykusios, tai galvoju pasidaryti IUI. Siaip turiu viena pratekama kiausintaki.

O ant galo turbut gausis kad pastosit naturaliai biggrin.gif galimybe tokia yra jei bent vienas kiausintakis pratekamas, nebent pas vyra labai prasti reikalai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 19, 11:55)
O ant galo turbut gausis kad pastosit naturaliai  biggrin.gif  galimybe tokia yra jei bent vienas kiausintakis pratekamas, nebent pas vyra labai prasti reikalai  g.gif  4u.gif

Neblogi reikalai su vyru, todel ir pati buvau apakus, kad is pirmo karto IVF nesigavo.
Cia gyvenimas man visokiu isbandymu sugalvojes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Django @ 2013 05 19, 14:10)
Neblogi reikalai su vyru, todel ir pati buvau apakus, kad is pirmo karto IVF nesigavo.
Cia gyvenimas man visokiu isbandymu sugalvojes  biggrin.gif

O kiek laiko jau bandot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 19, 15:05)
O kiek laiko jau bandot?  4u.gif

apie 2,5 - 3 metus, bet dar planuoju LAP daryti.
Atsakyti
QUOTE(Django @ 2013 05 19, 20:43)
apie 2,5 - 3 metus, bet dar planuoju LAP daryti.

O tai Lap dar nedarius? galvojau gal darius jei zinai savo kiausintakiu bukle 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

aš labai retai užsuku, gal ir nepamenate.
Dėl darinio kiaušidėje atidėjome IVF gegužės mėn. Dabar žinau tik tiek, kad darinys( kuris greičiausiai yra geltonkūnis) sumažėjo, tai tikimės kad kitą ciklo jo jau nebus ir galėsime startuoti su IVF. Sulaukiu mmm ir registruojuosi apžiūrai į Latviją.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 05 17, 18:50)
wobenzyma vartoti pas mus prabanga, taciau as radau alternatyva(Karpenko patare) -augalini enzyma bromelaina, kuris isgaunamas is ananaso (pamenat rekomendacijas valgyti ananasa po isodinimo?  4u.gif ), iseina ir pigiau, ir jo koncentracija zymiai didesne, tad maziau tableciu reikia gert smile.gif
as naudoju sita http://www.unserekle...0_mg_Tabl_.html
cia bromelaino yra 500mg/tabl, o wobenzyme tik 45mg  4u.gif

Man iš Anglijos atveža va šitą, užtenka 3 mėnesiams:
http://www.vitaminsu...oducts_id=19167
ax.gif

Atsakyti