Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(donata72 @ 2013 05 31, 20:21)
o cia 2,3,5d irgi ziures kokybe ir kaip uzaugs wub.gif  pas mus cia 3 irgi nulis verysad.gif

kadangi visada buvo geros kokybes rekomenduodavo perkelti du 3ia diena ir viena blastute. jei butu 3-ia diena visi silpnuciai, kelciau turbut visus 3 jau 3ia diena. o jus kaip auginsit ax.gif
Atsakyti
[quote=Gėlytė.lt,2013 05 31, 20:26]
kadangi visada buvo geros kokybes rekomenduodavo perkelti du 3ia diena ir viena blastute. jei butu 3-ia diena visi silpnuciai, kelciau turbut visus 3 jau 3ia diena. o jus kaip auginsit ax.gif
mes prasem ir embr,ir blastutes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2013 05 31, 20:42)

mes prasem ir embr,ir blastutes wub.gif  wub.gif

Hmmm Donata72,ziuriu kiekviena ligonine viska skirtingai daro....O tai Jums galima ir embrioniuka ir blastute? g.gif Nes man tai liepe pasirinkt arba 2 emb arba 1 blastuke..
Ir antibiotiku nieks neskyre.

Tikiuos,kad dabar atejo tas derlingas laikotarpis ir Gelyte su Donata72 pramins takeli ir visas mergytes issives is cia i Nestukiu skyreli nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif

Kitoje temuteje 2 mergaites irgi norejo darytis IVF,bet nebereikejo,pastojo naturaliai....Pasirodo,vasara ,silta ,gera,zmones isvaziuoja atostogu ,atsipalaiduoja pamirsta savo vargus ir bedas ir ziuri,kad jau pilvelio gyventoja turi.... nestuke.gif lotuliukas.gif

Tad linkiu,kad si vasara visoms atnestu po stebukla.... wub.gif
Atsakyti
Visoms PUPO linkiu kuo didziausios sekmes, kad tik pataptumete nestuke.gif ir sulauktumete savo svajones issipildymo 4u.gif

o as nuo vakar cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif negaliu niekaip susitaikyt, kad trecias kartas nepavyko, tiek buvo isvajota, laukta. Kaip vel patiketi, kad gal dar ne laikas? atrodo zeme slysta is po koju, noreciau uzsimerkti ir nebeatsibusti verysad.gif

P,S. gal kam reikia leidziamo progesterono?
Atsakyti
Labas,

Gėlyte, Donata, laikau už jus kumštukus 4u.gif

Allivo...labai labai užjaučiu console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2013 06 01, 08:28)
Visoms PUPO linkiu kuo didziausios sekmes, kad tik pataptumete  nestuke.gif  ir sulauktumete savo svajones issipildymo  4u.gif
o as nuo vakar  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif negaliu niekaip susitaikyt, kad trecias kartas nepavyko, tiek buvo isvajota, laukta. Kaip vel patiketi, kad gal dar ne laikas? atrodo zeme slysta is po koju, noreciau uzsimerkti ir nebeatsibusti  verysad.gif

Alivo, laikykites, puikiai isivaizduoju kaip jauciates console.gif
Issiliudekit, bukit stipri ir labai linkiu kuo greiciau pakilti kitam ir jau paskutiniam bandymui 4u.gif

As va jau penkta karta bandau ir deja nezinia ar paskutini verysad.gif
Leidziamo progesterono noreciau wub.gif
parasykit prasau i AZ

Skambinau i laboratorija turiu 3 wub.gif aisku uztenka ir vieno, bent galiu pasakyti kad kas karta rezultatai vis prastesni deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 06 01, 01:58)

Tad linkiu,kad si vasara visoms atnestu po stebukla.... wub.gif

drinks_cheers.gif

Kitty, 4u.gif

Donata, saunus rezultatas wub.gif tikrai turesit ka augint iki blastuciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2013 06 01, 09:28)
Visoms PUPO linkiu kuo didziausios sekmes, kad tik pataptumete  nestuke.gif  ir sulauktumete savo svajones issipildymo  4u.gif
o as nuo vakar  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif negaliu niekaip susitaikyt, kad trecias kartas nepavyko, tiek buvo isvajota, laukta. Kaip vel patiketi, kad gal dar ne laikas? atrodo zeme slysta is po koju, noreciau uzsimerkti ir nebeatsibusti  verysad.gif

Sveikutes 4u.gif
Allivo,labai gaila,uzjauciu tave ir visos sirdeles ir zinau kaip sunku.Kaip gaila,stiprybes jums.Laikykites 4u.gif
Musu PUPO ir nestuke.gif uz jus visas laikau kumstukus labai labai ir nuosirdziai meldziuosi ir tikiuosi kad pagaliau ateis svente i musu skyreli ir pasipils daug laimingu nestukiu kurios isnesios ir pagimdys nuostabiausius ir sveikus vaikelius. wub.gif
AS noriu labai padekoti visoms be isimties mergaitems uz viska;uz draugyste, uz supratinguma, uz patarimus,uz palaikyma ir patirties pasidalinima,uz tai kad nesmerket,uz tai kad linkejot geriausio,uz tai kad esat.Labai aciu Jums.As su jumis atsisveikinu.Manau tai turejau padaryt ir seniau blush2.gif Nera man cia ka veikti,as neturiu realiai teises seedet ir kalbet apie nora ir pastangas susilaukt vaiku,kai viena mergaite yra,apie skausma ar beviltiskuma.Manau labiausiai mane supras KittyKitty.
Tad lenkiu zemai galva,mojuodama jums rankute ir realiai sededama prie PC ir verkdama sakau;Su diev,brangios mano bendrazyges.Man buvo didziule garbe,kad turejau galimybe su jumis susipazinti ir bendrauti.Ilgesiuos jusu,jus visad liksit mano sirdies dalele.Buckis ir stipriai visas apkabinu,ir lai Gandrai tampa Jums dosnus,lai stebuklai kaip lietus pasipyla ant jusu galvu.Kiekviena kuri tampa is musu nestuke-atnesa tikejimo ir laimes tokiom kaip as.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 01, 13:28)
As su jumis atsisveikinu.Manau tai turejau padaryt ir seniau blush2.gif Nera man cia ka veikti,as neturiu realiai teises seedet ir kalbet apie nora ir pastangas susilaukt vaiku,kai viena mergaite yra,apie skausma ar beviltiskuma.Manau labiausiai mane supras KittyKitty.

Afrodite, stipriai stipriai apkabinu console.gif ir tikrai taip nemanau schmoll.gif
neimkit taip giliai i sirdi ne kai kuriu pasisakymus... kiekvienas vertas tureti ta ko labai troksta... auksciau nosyte group.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man viskas gerai, dabar lauksiu HCG. Isodino 3 ebmbrioniukus, o procedura dare Latvijoje. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 01, 14:28)
Nera man cia ka veikti,as neturiu realiai teises seedet ir kalbet apie nora ir pastangas susilaukt vaiku,kai viena mergaite yra,

neeeeeee, neisek prasau. Taves labai truks doh.gif

Net susinervinau labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 01, 12:02)
drinks_cheers.gif

Kitty, 4u.gif
Donata, saunus rezultatas wub.gif  tikrai turesit ka augint iki blastuciu wub.gif

Gelyte tikiosiu kad bus ka augint wub.gif tai pas tave irgi 3 wub.gif laikau kumstukus uz tuos 3 wub.gif
Kitty 4u.gif
delena sveikinu tapus PUPO nestuke.gif
Allivo verysad.gif console.gif
Afrodite 4u.gif
Atsakyti
Delena,

bet ir saunuoliai tavo zirniukai wub.gif 3 is 3 ir visi apsivaisino, ir pasidalino. Tai labai labai geras rezultatas 4u.gif

Tikrai, kad stebuklai vyksta! Labai lauksiu is taves ziniu apie tavo nestuke.gif 4u.gif

Primink, prasau, keliu dienu isodino? Nelabai speju susekti visos informacijos 4u.gif

Ir dar, primink, ka tu darei kitaip per paskutinius menesius? Atsimenu tik sporta ir DHEA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 01 birželio 2013 - 21:17