QUOTE(Allivo @ 2013 06 01, 09:28)
Sveikutes
Allivo,labai gaila,uzjauciu tave ir visos sirdeles ir zinau kaip sunku.Kaip gaila,stiprybes jums.Laikykites
Musu PUPO ir

uz jus visas laikau kumstukus labai labai ir nuosirdziai meldziuosi ir tikiuosi kad pagaliau ateis svente i musu skyreli ir pasipils daug laimingu nestukiu kurios isnesios ir pagimdys nuostabiausius ir sveikus vaikelius.
AS noriu labai padekoti visoms be isimties mergaitems uz viska;uz draugyste, uz supratinguma, uz patarimus,uz palaikyma ir patirties pasidalinima,uz tai kad nesmerket,uz tai kad linkejot geriausio,uz tai kad esat.Labai aciu Jums.As su jumis atsisveikinu.Manau tai turejau padaryt ir seniau

Nera man cia ka veikti,as neturiu realiai teises seedet ir kalbet apie nora ir pastangas susilaukt vaiku,kai viena mergaite yra,apie skausma ar beviltiskuma.Manau labiausiai mane supras
KittyKitty.
Tad lenkiu zemai galva,mojuodama jums rankute ir realiai sededama prie PC ir verkdama sakau;Su diev,brangios mano bendrazyges.Man buvo didziule garbe,kad turejau galimybe su jumis susipazinti ir bendrauti.Ilgesiuos jusu,jus visad liksit mano sirdies dalele.Buckis ir stipriai visas apkabinu,ir lai Gandrai tampa Jums dosnus,lai stebuklai kaip lietus pasipyla ant jusu galvu.Kiekviena kuri tampa is musu nestuke-atnesa tikejimo ir laimes tokiom kaip as.