Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 24 tema, dalinamės patirtimi

sveikos reikia pagalbs, situacija toki, kad vaikutis sloguoja, paikimes, kaip laringitinis kosulys, ir labai akytes traiskanoja, ypac kaip atsikelia po miego, vaikui greit bus 3m, skambinomes gyd, ir israse aconitum c30
hepar sulfur c30 spongia c30, o tiksliu doziu nepasake, kaip manote uztektu po ziurniuka 1k, per diena, nes gyd isvyksta neina, kaip jai prisiskambint. Labai dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2013 06 17, 19:55)
Mergaites prasau pagalbos .Ar kurios vaikui yra buve ausies  uzdegimas ir pasveikot be antibiotiku, vien vartojant  zirniukus. Temperaturos kaip ir neturim, vakare buna apie37,2-3 dalys.

taip, ir ne karta ir visiems trims biggrin.gif paskutinis kartas tik baigesi antibijotikais, nes kazkokia pabaisa buvo apipuolus, kurios niekaip nenugalejom homeopatiniais.

prie ausu, ypac jei maniskiam buna nuo slogos, duodu pulsatilla+beladona. daug kartu padejo, ir pati ant saves esu isbandzius.

Papildyta:
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 06 17, 20:07)
sveikos reikia pagalbs, situacija toki, kad vaikutis sloguoja, paikimes, kaip laringitinis  kosulys, ir labai akytes traiskanoja, ypac kaip atsikelia po miego, vaikui greit bus 3m, skambinomes gyd, ir israse aconitum c30
hepar sulfur c30 spongia c30, o tiksliu doziu nepasake, kaip manote uztektu po ziurniuka 1k, per diena, nes gyd isvyksta neina, kaip jai prisiskambint. Labai dekui uz pagalba  4u.gif

na nezinau ar pagelbesiu, bet vis sis tas biggrin.gif susirgus vaikams musu homeopate visada skiria vaistus tik tirpintus stiklinej vandens, arba pusei stiklines. vaikams apie 3 metukus ir vyresniems dazniausiai liepia tirpdyti 10 zirniuku stiklineje vandens ir girdyti per diena, mazesniems 5 zirniukai i puse stiklines vandens, ir taip pat, girdyti per diena.
jei jau nezinote kaip duot, pabandykit taip - tik gal ne kartu, i atskiras stiklinytes ir po sauksteli ar gurksneli kas kiek laiko paduot. blogiau nebus, manau, jog bus tik gerai ax.gif tik as metalinio saukstelio nenaudoju, o ir plastikiniu stikliniu ar puodeliu ir vengiu tirpdyt hom. zirnius.
Atsakyti
Sveikos, aš ieškojau internete info kaip išnaikinti kondilomas. Neįsivaizduoju iš kur jos atsirado, kaip, kodėl...bet jaučiuosi pati sau šlykšti..Laukiuosi 8 mėnesį, dvi ginekologės apžiūrinėjo mane kas tai gali būti ir nė viena nepasakė, kad ten kažkas baisaus būtų. Abi sakė čia kažkokia odos liga..Bet vat užvakar supratau, kad tų šlykštynių daugėja..Vyras pasižiūrėjo, nufotkinau su micro režimu ir esu 100 proc tikrai, kad ten tai apie ką aš ir galvojau verysad.gif Pasiskaičiau, kad tokius reikalus naikina Thuja D3, šiandien nusipirkau, bet nesu tikra ar galiu juos gerti besilaukdama ir po kiek žirniukų. Vaistininkė patarė savigyda neužsiiminėti ir pasikonsultuoti su gydytoju..Galvoju gal jūs ką patarsit.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2013 06 17, 19:51)
taip, ir ne karta ir visiems trims  biggrin.gif paskutinis kartas tik baigesi antibijotikais, nes kazkokia pabaisa buvo apipuolus, kurios niekaip nenugalejom homeopatiniais.

prie ausu, ypac jei maniskiam buna nuo slogos, duodu pulsatilla+beladona. daug kartu padejo, ir pati ant saves esu isbandzius.

Papildyta:
na nezinau ar pagelbesiu, bet vis sis tas  biggrin.gif susirgus vaikams musu homeopate visada skiria vaistus tik tirpintus stiklinej vandens, arba pusei stiklines. vaikams apie 3 metukus ir vyresniems dazniausiai liepia tirpdyti 10 zirniuku stiklineje vandens ir girdyti per diena, mazesniems 5 zirniukai i puse stiklines vandens, ir taip pat, girdyti per diena.
jei jau nezinote kaip duot, pabandykit taip - tik gal ne kartu, i atskiras stiklinytes ir po sauksteli ar gurksneli kas kiek laiko paduot. blogiau nebus, manau, jog bus tik gerai  ax.gif tik as metalinio saukstelio nenaudoju, o ir plastikiniu stikliniu ar puodeliu ir vengiu tirpdyt hom. zirnius.

dekui bandysim nuo rytojaus, svarbiausia kad nosis nustotu begt, nes kosiuliuks lyg nuo umckoloro biski aprimes, bet umckolora liepe nuimti, ziuresim kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui Yamaja, bandysim gert zirniukus, esu rytojui uzregistravus pas Lor, ziuresiu ka sakys. g.gif Kazi nakciai salia zirniuku, galima kokio ibupromo duot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pievutė: 17 birželio 2013 - 21:01
QUOTE(pievutė @ 2013 06 17, 21:58)
Dekui Yamaja, bandysim gert zirniukus, esu rytojui uzregistravus pas Lor, ziuresiu ka sakys. g.gif Kazi nakciai salia zirniuku, galima kokio ibupromo duot  g.gif

o kam ibupromas, net ir tradiciniai gydytojai prie tokios temperaturos, jokiu vaistu nerekomenduojama. nereikia. kai uzdegimas praeis, praeis ir temperatura. jei yra temperatura, tai ji ir rodo, jog uzdegimas yra. mums beladona visada vietoj ibupromo yra, prie ausu vaikui po triju gurksniu skausma nuima. pastebejau nakti, jei suskauda ausi, vaikas verkia, suduodu abu zirnius kartu kas 15 minuciu ir per kelis kartus vaikas uzmiega, ryte nebeskauda.
Atsakyti
Mergaitės, būkit geros, patarkit ką nors. Ar besilaukdama galiu gerti thuja D3 be gydytojo konsultacijos? Jei taip tai po kiek žirniukų į dieną?
Atsakyti
QUOTE(Lajmut @ 2013 06 18, 13:10)
Mergaitės, būkit geros, patarkit ką nors. Ar besilaukdama galiu gerti thuja D3 be gydytojo konsultacijos? Jei taip tai po kiek žirniukų į dieną?

Homeopatiniai besilaukiančioms yra saugu 4u.gif D3 galit mėginti per dieną po 5 ž. 2-3 kartus.
Dar yra Thuja complex (žr. KMUK vaistinės nuorodą pirmajame temos psl.).

Dar pasiskaitykite čia:
http://health.hpathy...atment-cure.asp

http://www.homeremed...ital-warts.html

Kaip suprantu, gydytojai nelabai ką gali pasiūlyti? Arbatmedis visokius tokius džiovina / gydo, tik reikia atsargiai, kad nenudegintų (t.y. mėginti tepti tirpalu).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2013 06 18, 13:22)
Homeopatiniai besilaukiančioms yra saugu  4u.gif D3 galit mėginti per dieną po 5 ž. 2-3 kartus.
Dar yra Thuja complex (žr. KMUK vaistinės nuorodą pirmajame temos psl.).

Dar pasiskaitykite čia:
http://health.hpathy...atment-cure.asp

http://www.homeremed...ital-warts.html

Kaip suprantu, gydytojai nelabai ką gali pasiūlyti? Arbatmedis visokius tokius džiovina / gydo, tik reikia atsargiai, kad nenudegintų (t.y. mėginti tepti tirpalu).

Ačiū už atsakymą 4u.gif Aš labai pergyvenų dėl tų bjaurybių, nes gyvenime nesu nieko panašaus turėjusi, spėju, kad mano pačios vyras užkrėtė, nes kas daugiau rolleyes.gif Vienu metu atsirado karpa ant pėdos (kurią jau išnaikinau su spirito actu) ir ten viena. Bet du kartus anksčiau rodžiau dviems skirtingoms, ir beje labai geroms, ginekologėms, ir nė viena nepasakė kas tai, maždaug čia kažkokia odos liga rolleyes.gif O dabar kai pradėjo daugėti pati jau susipratau..
Pasiskambinau į Kauno rotušės vaistinę ir ten mane pakonsultavo, kad galiu juos vartoti po 7 žirniukus tris k per dieną smile.gif Tik tai užtruks ilgiau nei naudojant kažkokius cheminius vaistus, iki pusės metų net gali būti. O arbatmedžiu, kad ir skiestu, ten tepti nebus per daug drastiška? Na atsižvelgiant į to brudo lokalizacijos vietą...
Atsakyti
Dėl arbatmedžio sunku pasakyt... galima tiesiog vonelę daryt su keliais lašais.

Svarbiausia ramybės ir kantrybės, visi procesai yra baigtiniai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 06 17, 20:07)
sveikos reikia pagalbs, situacija toki, kad vaikutis sloguoja, paikimes, kaip laringitinis  kosulys, ir labai akytes traiskanoja, ypac kaip atsikelia po miego, vaikui greit bus 3m, skambinomes gyd, ir israse aconitum c30
hepar sulfur c30 spongia c30, o tiksliu doziu nepasake, kaip manote uztektu po ziurniuka 1k, per diena, nes gyd isvyksta neina, kaip jai prisiskambint. Labai dekui uz pagalba  4u.gif

jei greit 3 m., duočiau po 3 žirnius 6-4 kartus per dieną. Niekad netirpinu. Bae tai kaip pagal kokį gydytoją

QUOTE(Yamaja @ 2013 06 17, 20:51)

prie ausu, ypac jei maniskiam buna nuo slogos, duodu [B]pulsatilla+beladona. daug kartu padejo, ir pati ant saves esu isbandzius.
[/B]
Papildyta:
na nezinau ar pagelbesiu, bet vis sis tas  biggrin.gif susirgus vaikams musu homeopate visada skiria vaistus tik tirpintus stiklinej vandens, arba pusei stiklines. vaikams apie 3 metukus ir vyresniems dazniausiai liepia tirpdyti 10 zirniuku stiklineje vandens ir girdyti per diena, mazesniems 5 zirniukai i puse stiklines vandens, ir taip pat, girdyti per diena.
jei jau nezinote kaip duot, pabandykit taip - tik gal ne kartu, i atskiras stiklinytes ir po sauksteli ar gurksneli kas kiek laiko paduot. blogiau nebus, manau, jog bus tik gerai  ax.gif tik as metalinio saukstelio nenaudoju, o ir plastikiniu stikliniu ar puodeliu ir vengiu tirpdyt hom. zirnius.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat sėkmingai išgydau
Atsakyti
Kažin ar homeopatinej vaistinėj gaučiau Melatonino?
Atsakyti