Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 24 tema, dalinamės patirtimi

Sveikos smile.gif Ką patartumėt 3,5 metų vaikui. Nosis užgulta, slogos kaip ir nėra, traukiant nesitraukia. Daugiau jokių simptomų nėra. Bet jau beveik savaitę taip. Daviau sinupreto kelias dienas, o šiaip Antigripin 3 Complex.

Dar man reikia patarimo. Naktį pradėjo gerklę skaudėt, skauda vieną pusę ryjant, ir šiaip kažkoks keistas silpnumas, atrodo lyg kaulus laužytų. Temperatūra 37,6 . Ką vartot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 20 rugpjūčio 2013 - 10:49
QUOTE(argus @ 2013 08 19, 18:34)
Klausimas, ir šiaip skubokas - sūnus pjaustė obuolius ir nusipjovė paviršinę odą piršto. Dabar labai kraujuoja, sunkiai kraujas sustabdomas ir šiaip gausokai bėga.
Ką duoti, ką sugirdyti?

Pasiskaičiau, kad Arnika tinka
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri parekomenduotumet homeopata vilniuje. Mergytei 9 men, lyg ir atopinis dermatitas. 30 d einam pas alergologe, bet nelabai tikiu kad be hormoniniu tepalu dar ka nors pasiulys. Tepam su iricar tepalu, gal kiek raudonumas apmazejo, bet naktys bemieges, vis nori kasytis. Patarkit pas ka kreiptis, su homeopatija visiskai nesusipazinus, bet vaika vaistais farsiruoti grieztai atsisakiau. Jei kas kokiu pasiulymu turite butu gerai i AZ. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 08 20, 10:12)
Sveikos smile.gif Ką patartumėt 3,5 metų vaikui. Nosis užgulta, slogos kaip ir nėra, traukiant nesitraukia. Daugiau jokių simptomų nėra. Bet jau beveik savaitę taip. Daviau sinupreto kelias dienas, o šiaip Antigripin 3 Complex.
Dar man reikia patarimo. Naktį pradėjo gerklę skaudėt, skauda vieną pusę ryjant, ir šiaip kažkoks keistas silpnumas, atrodo lyg kaulus laužytų. Temperatūra 37,6 . Ką vartot?

Buvau šiandien pas gydytoją. Diagnozė tonzilitas, išrašė antibiotikų. Man realiai nesinori jų gert, bet gal kas susidūrėt su homeopatiniu tonzilito gydimu? Ką galima vartot be tonzilotreno?
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 08 21, 11:05)
Buvau šiandien pas gydytoją. Diagnozė tonzilitas, išrašė antibiotikų. Man realiai nesinori jų gert, bet gal kas susidūrėt su homeopatiniu tonzilito gydimu? Ką galima vartot be tonzilotreno?

Priklausomai nuo kokia ta angina:
tonzilių uždegimas - angin heel; Belladonna-Homaccord lašai; Tonsilotren
pūlinga angina - mercurius heel.

Šiaip labai gerai (ne iš homeopatinių) tai yra propolio gerklės purškalas.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 08 21, 10:17)
Priklausomai nuo kokia ta angina:
tonzilių uždegimas - angin heel; Belladonna-Homaccord lašai; Tonsilotren
pūlinga angina - mercurius heel.

Šiaip labai gerai (ne iš homeopatinių) tai yra propolio gerklės purškalas.

Nu aš pati nesupratau, bet pagal tai ką mačiau pažiūrėjus, tai nėr ji labai pūliuojanti, kažkokie tik vos balkšvi taškiukai, ir pora siūlelių. Šiandien jau aukštos temperatūros nėra. Valgyt galiu.
Atsakyti
Sveiki, turiu tokia istorija ir nebeismanau kaip gydyti...
Pries pora savaiciu buvome prie mariu. Dukrai ir sunui issimaudzius ir atsikelus ryte sukilo temp. Sunui nukrito, dukra jautesi prastai, buvo mieguista, skaudejo gerkle, galva. Visa kita diena dukra pramiegojo, nes net ant koju negalejau pastatyti - labai skaudejo galva, gerkle ir veme viena karta ryte. Nuvaziavom pas gydytoja: pilvas ok, gerkle ok. Trecia diena visiskai pasveiko. Per tas dienas kol sese sirgo, sunui isisiurbe erke (neskiepytas). Uz triju dienu prasidejo tie patys simptomai kaip dukrai: galva, vemimas, temp. Bet per para tas virusiukas dingo. Juo uzsikrete visi kas su mumis kontaktavo. Dar po savaites vel viskas is nauja. Tik jau dabar dukra viduriuoja, vemia ir staigiai kyla temp. Trys dienos ir ji sveika. Tada sunui pasireisia tie patys simptomai (bet buna praeje 2 sav. po erkes ikandimo. Simptomai panasus ir i erkini encefalita) Nakti neramiai miega, vemia viduriuja. Temp. ryte nukrenta, diena vel sukyla. Gerkle labai raudona. Pasidarem kraujo tyrimus nuo laimo ir erkinio encefalito. Laukiam atsakymu. Sunus jau ajuciasi neblogai, temp. lyg nera, bet kartas nuo karto vemia. Kasnakt prabunda nakti nuo tampymo, vemia, bet tik viena karta. Dukra tustinasi kasdien nuo normaliu ismatu iki tol kol pradeda viduriuoti.
Zinoma - baisiausia del sunaus - nes per daug visrusu aplink, kad nustatyti priezasti. Abu vaikai dabar ant grieztos dietos. Nezinau ka jiems ir beduoti...
Gal turetumete patarimu?
Atsakyti
Na aš po tokių cirkų nuvežčiau į ligoninę ligos metu arba pas pediatrą į polikliniką, kad ištirtų ne tik kraują, šlapimą, bet ir dėl erkinio encefalito (yra gi galimybių, kažkaip gi nustato, kad susirgo encefalitu). Paprastai aš, kai noriu kad normaliai ištirtų, dar dadedu simptomus pagal tai, ką noriu kad ištirtų.
O dukrai gal pabandykit duoti engystolį - jis daugiau prie neaiškaus tipo virusų duodamas.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 08 21, 12:50)
Na aš po tokių cirkų nuvežčiau į ligoninę ligos metu arba pas pediatrą į polikliniką, kad ištirtų ne tik kraują, šlapimą, bet ir dėl erkinio encefalito (yra gi galimybių, kažkaip gi nustato, kad susirgo encefalitu). Paprastai aš, kai noriu kad normaliai ištirtų, dar dadedu simptomus pagal tai, ką noriu kad ištirtų.
O dukrai gal pabandykit duoti engystolį - jis daugiau prie neaiškaus tipo virusų duodamas.

Nuveziau pas pediatra, padare visus tyrimus, bet rezultatai tik ryt. Tikiuosi, kad ryt paaiskes sitacija... Nors kraujo tyrimus tik 2 sav. po erkes ikandimo padare. Kaip ir mazoka - gali dar nieko nerodyti...
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2013 08 21, 13:42)
Sveiki, turiu tokia istorija ir nebeismanau kaip gydyti...
Pries pora savaiciu buvome prie mariu. Dukrai ir sunui issimaudzius ir atsikelus ryte sukilo temp. Sunui nukrito, dukra jautesi prastai, buvo mieguista, skaudejo gerkle, galva. Visa kita diena dukra pramiegojo, nes net ant koju negalejau pastatyti - labai skaudejo galva, gerkle ir veme viena karta ryte. Nuvaziavom pas gydytoja: pilvas ok, gerkle ok. Trecia diena visiskai pasveiko. Per tas dienas kol sese sirgo, sunui isisiurbe erke (neskiepytas). Uz triju dienu prasidejo tie patys simptomai kaip dukrai: galva, vemimas, temp. Bet per para tas virusiukas dingo. Juo uzsikrete visi kas su mumis kontaktavo. Dar po savaites vel viskas is nauja. Tik jau dabar dukra viduriuoja, vemia ir staigiai kyla temp. Trys dienos ir ji sveika. Tada sunui pasireisia tie patys simptomai (bet buna praeje 2 sav. po erkes ikandimo. Simptomai panasus ir i erkini encefalita) Nakti neramiai miega, vemia viduriuja. Temp. ryte nukrenta, diena vel sukyla. Gerkle labai raudona. Pasidarem kraujo tyrimus nuo laimo ir erkinio encefalito. Laukiam atsakymu. Sunus jau ajuciasi neblogai, temp. lyg nera, bet kartas nuo karto vemia. Kasnakt prabunda nakti nuo tampymo, vemia, bet tik viena karta. Dukra tustinasi kasdien nuo normaliu ismatu iki tol kol pradeda viduriuoti.
Zinoma - baisiausia del sunaus - nes per daug visrusu aplink, kad nustatyti priezasti. Abu vaikai dabar ant grieztos dietos. Nezinau ka jiems ir beduoti...
Gal turetumete patarimu?

Kol sulauksit rezultatų, pirmai pagalbai mėginkit Engystol.
Tada reikia žiūrėti ir bandyti susieti gerklės ir viduriavimo simptomus... Kartais tas pats virusas eina per gerklę ir paskui įsisiūbuoja per visus galus...
Gali būt tiek Mercuriius heel, tiek angin heel, tiek Nux vomica ar Veratrum homaccord.
Čia iš elementarių. Geriausia būtų, kad pati bandytumėte, pvz., per paiešką susirasti "sore throat, diarrhea, homeopathy" ir tada atsirinkinėti.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2013 08 22, 10:09)
Kol sulauksit rezultatų, pirmai pagalbai mėginkit Engystol.
Tada reikia žiūrėti ir bandyti susieti gerklės ir viduriavimo simptomus... Kartais tas pats virusas eina per gerklę ir paskui įsisiūbuoja per visus galus...
Gali būt tiek Mercuriius heel, tiek angin heel, tiek Nux vomica ar Veratrum homaccord.
Čia iš elementarių. Geriausia būtų, kad pati bandytumėte, pvz., per paiešką susirasti "sore throat, diarrhea, homeopathy" ir tada atsirinkinėti.

ACIU 4u.gif
Laukiu siandien rezultatu. Vakar du kartus veme, bet nakti nebeveme, vakare temp 37.1. Abu vaikai isbale, kaip popieriaus lapai.
Gerem Aflubinas + angina heel. Ir griezta dieta.
Siandien jau pats prasosi valgyti... na labai tikiuosi, kad neatkris po kiek laiko ir kad tai ne baisiosios ligos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 08 21, 11:03)
Nu aš pati nesupratau, bet pagal tai ką mačiau pažiūrėjus, tai nėr ji labai pūliuojanti, kažkokie tik vos balkšvi taškiukai, ir pora siūlelių. Šiandien jau aukštos temperatūros nėra. Valgyt galiu.

Papasakosiu kaip sveikstu. Pirmas dvi dienas gėraiu vien homeopatinius vaistus ( Antigripin 3 complex), gerklę purškiau Miramile. O paracetamolį gėriau tik temperatūrai pakilus aukščiau 38 laipsnių. 3 ligos dieną jau jaučiausi geriau, vistik ryte išgėraiu antibiotikų ( padariau klaidą, kad "ant" tuščio skrandžio išgėriau, dėl ko 3 val. labai pykino.) Bet po to pradėjau vis geriau jaustis, temperatūros nebuvo ir nusprendžiau antibiotikų nebegerti (žinau,kad negali nutraukt vartojimo, bet buvau išgėrus vieną tabletę ir labai supykino) . Šiandien 4 diena ir jaučiuos jau visai neblogai. Pradedu galvoti, kad arba ne tą ligą nustatė, arba kokia lengva forma buvo, nes juk Angina nepraeina per 4 dienas.
Tai dabar norėčiau patarimo, ką man vartoti toliau. Turbūt nepakenktų Tonzilotrenas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 23 rugpjūčio 2013 - 14:53