Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 24 tema, dalinamės patirtimi

QUOTE(Obuoliausia @ 2013 04 28, 12:55)
Hepar sulfuris 6 ar 30. Arnica 30 ar 200. Dar gal Mercurius heel.
O kokia priežastis? Jeigu taip pakartotinai iškelia. Gal kažkas netinkamai užplombuota ar po apačia pasidarė?

Aciu, kazkuriuos is siu turiu.
Keite man keramika, dejo stifta, operavo dantenas. Nors pries tai buvau 7 metus su protezu, bet niekad nebuvo problemu. Bet po keramikos pakeitimo, prasidejo problemos. Buvo smarkiai iskele dantis ir dabar nuolat kartojasi - du tris kartus per vasara (ziema nieko nebuna).
Reikia ieskoti priezasties. Vienas gydytojas sake, kad gali buti per arti nervo stiftas idetas, gal pulinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2013 04 26, 06:35)
Merginos turim beda, gal didele, o gal ir ne: maniskis berniukas 2.5m kakoja tik i pampersa,jei nera pamperso tai ir nekakos savaite. Taip gal berniukams buna? isaugs, ar cia kazkokia baime,viduriukai nekieti. aciu

Sveiki, mums buvo lygiai ta pati situacija, tai tik žinau, kad dvi savaites intensyvaus darbo reikia skirti, taigi, buvo ir ašarėlių ir pusvalandžio pasėdėjimų ant puodo, kol nesugalvojau kelias dienas duoti nux vomica lašiukų, jie truputį laisvina, tai vis vien kažkaip padarys, vaikui stresas, bet turbūt tai normalu, po dviejų savaičių viskas normalizavosi, tai tik kantrybės 4u.gif
Atsakyti
įsiterpsiu, kad prie vidurių užkietėjimo labai padeda prieš naktį suvalgyti du luputus kivi'us. Tiek vaikams, tiek suaugusiems, tikrai padeda. Sekmės 4u.gif
Atsakyti
http://verslas.delfi...s.d?id=61230333 ax.gif
Atsakyti
Turiu klausima, gal kazkada ir nagrineta -ale va ieskau ieskau senose temose, kol kas neaptikau ax.gif Kaip zinoti kokio 'stiprumo' (atskiedimo) preparata naudoti? Ar yra kazkas -koks vaikams labiau, suaugusiems, ar pagal ligos pobudi? Koki tureti namu vaistinelej? ax.gif biggrin.gif As apie pvz ar D30, ar D12, ar... ir t.t. -koki turet pvz Beladona, hepar sufuris? Kur pasiskaityt, kad sita perprast biggrin.gif tinka ne tik lietuviskai man ax.gif aciu labai, kas pades 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Vakar buvau apsilankiusi pas homeopate.
Israse vaistuku.
Tik niekaip nerandu info apie vaistus pavadinimu SPIGELIA (gal sigelija? ) 30.
Gal kas galetumete placiau apie siuos vaistukus?

Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saugotoja1987 @ 2013 04 30, 13:51)
Laba diena,

Vakar buvau apsilankiusi pas homeopate.
Israse vaistuku.
Tik niekaip nerandu info apie vaistus pavadinimu SPIGELIA (gal sigelija? ) 30.
Gal kas galetumete placiau apie siuos vaistukus?

Buciau dekinga  4u.gif

cia issiverskit http://www.herbs2000...hy/spigelia.htm
trumpai isversta per verteja
Homeopatinis vaistas Spigelia yra naudojamas gydyti įvairių sveikatos sutrikimų, ypač tie, kurie yra susiję su širdies ir akių. Be to, šis homeopatinis vaistas taip pat skiriamas pašalinti žarnyno parazitus iš organizmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzykas: 30 balandžio 2013 - 13:40
Sveikos, buvom pas homeopata Bagdonaviciu, mums issrase toki tirpaliuka gert, bet ten tikras spiritas, ar geret kas nors toki?
Atsakyti
QUOTE(icz @ 2013 04 30, 21:27)
Sveikos, buvom pas homeopata Bagdonaviciu, mums issrase toki tirpaliuka gert, bet ten tikras spiritas, ar geret kas nors toki?

kad nesijaustu "spirito" reikia ilasinti i posilti (bet ne karsta) vandeni (nezinau kiek jums lasu prirase) ir palaukti (spiritas isgaruoja).
Atsakyti
merginos gal zinot koki vaistuka,kuris paramintu ir pastiprintu slapimo pusles raumenu tonusa.aciu
Atsakyti
Kam aktualu: Kaune Parapharm vaistinė turi beržų žiedadulkių žirnių (kas yra alergiški beržams). Kažkiek turėtų apraminti. 4u.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie dantenas siaube man visą žiemą nežinau kas yra skauda abu žandai, ištisai teka sloga tai sakau arba sinusitas arba bus dėl dantų taisymo na skausmas nėra didelis bet nemalonus, atrodo lyg visada spaudžia smarkiai žandus kažkas. g.gif
Atsakyti