Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 24 tema, dalinamės patirtimi

QUOTE(argus @ 2013 10 07, 16:25)
Prašau patarimo:
ką duoti sūnui - jį pykina, bet nevemia, pilvą skauda kai juda daugiau dešinėje pusėje, temperatūros turi 37,2. Išėjo į tuoletą kietai. Silpna nėra, bet į lovą atsigulė pats.

Jei neaprims - būtų gerai pasirodyti gydytojui, nes dešinėje pusėje yra apendicitas, maždaug ten, kur baigiasi klubo kaulas (galima bandyti Bryonia (vienas pagrindinių), Arnica, Beladona).
Stebėkit virškinimą - gal čia ir virusas koks.
Atsakyti
Pasirodėm gydytojui, nes ir man pirma mintis apendicito - labai jau panašūs simptomai. Bet jis sakė, kad pilvas minkštas, kaip ir nieko tokio. Pykina jį dabar, bet valgyt gali ir nori, skauda pilvą, ir dar galva skauda. Temperatūra šiuo metu 36,9.
Atsakyti
O Nux vomica bandėt, veikia?
Atsakyti
Sveiki,gal kam teko girdeti ,prie mazakraujystes homeopatija gali kuom padeti?Ar yra kokiu zirniuku padedanciu geriau pasisavinti gelezi? g.gif
Atsakyti
Man Ferum phosphoricum padeda.
Atsakyti
sveiki, kazkada teko skaityti kaip gydo spalines ir kitus kirmeleiukus,bet nepasizymejau
gal galite priminti 4u.gif
vaika vargina isanges niezulys 4u.gif
Atsakyti
ne Cina?
Atsakyti
o po kiek skiriamas cina komplex?
pasiskaiciau dar pieno-cesnako klizmos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2013 10 14, 20:17)
o po kiek skiriamas cina komplex?
pasiskaiciau dar pieno-cesnako klizmos? 4u.gif

1 kart paroje 2savaites poto pertrauka savaite ir vel 2savaites (zirniuku tiek kiek metu) (bent jau mums taip buvo prirasyta)
Atsakyti
O ten nėra parašyta kiek? Paprastai pagal amžių duodama tiek žirniukų kiek metų. Tai manau, kad ir šis kompleksas taip pat
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 10 14, 15:48)
Man Ferum phosphoricum padeda.

o kudikiams ir jis tinka?
Atsakyti
Sveikos mamytes noreciau jusu paglbos kaip dozuoti ph.hamoccard 2 m vaikiukui esant laringitui ir kiek laiko naudoti?
Atsakyti