Tedžiukė labai ačiū

kuo skubiau persirašysiu ir išsisaugosiu
Dar kilo keletas klausimėlių. Kadangi keletas paskutinių atsiliepimų, kad biskvito buvo daugoka, o aš kepsiu 22cm formoj, galvoju, kad būtų tikslinga kepti iš trečdaliu mažesnės normos, ką manote?
Dar klausimas dėl plikyto kremo gamybos 6 punkto, kaip darėte Jūs? ar negalima praleisti šio punkto?
Ačiū už sugaištą laiką atsakymams
Dar prie to pačio norėčiau pagirti "Šokoladinį karamelinį" tortą - kaip tik baigėm šiandien valgyt, tortas puikus, kepiau biskvitą iš pusės normos - gavosi puikiai 2 gražūs biskvitai, o kremui sunaudojau 500g mascarponės ir sveriamo rududu nedidelį indelį (virš 300gr). jei pasiseks įkelsiu foto
Papildyta:Atsiprašau už buitinę foto - anksti ryte žiūrėjau kas čia man gavosi (beje tai pirmas mano keptas tikras tortas(nuo pradžios iki galo), tai greitai pliaukštelėjau su tel.
