Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

QUOTE(eglute320 @ 2013 06 20, 18:14)
Tedžiukė  labai ačiū 4u.gif kuo skubiau persirašysiu ir išsisaugosiu

Dar kilo keletas klausimėlių. Kadangi keletas paskutinių atsiliepimų, kad biskvito buvo daugoka, o aš kepsiu 22cm formoj, galvoju, kad būtų tikslinga kepti iš trečdaliu mažesnės normos, ką manote?
Dar klausimas dėl plikyto kremo gamybos 6 punkto, kaip darėte Jūs? ar negalima praleisti šio punkto?


Na jei mažesnėje formoje kepsite, manu, kad tikrai reiktų mažinti normas. O 6 punktą aš praleidau, nes man tikrai jis nebuvo guminis ir tvarkingai su grietinėle plakta susimaišė 4u.gif
Skaniai jūsų torčiukas atrodo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, išvaizda tai tokia pusėtina, namų vartojimui, pati įžvelgiau nemažai minusų - tobulėti dar daug.. Prie to pačio klausimas Jums kepėjoms - kiek reikia sulaistyti biskvitus? man gavosi sausoki g.gif


O dar dėl braškių torto. Kur formuojame tortą, 5 punktas. Ar aptepėte kuo? Braškių uogienės neturiu, tai nesugalvoju kaip čia padaryt, kad blizgetų ir nedžiūtų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2013 06 20, 19:51)
Ačiū, išvaizda tai tokia pusėtina, namų vartojimui, pati įžvelgiau nemažai minusų - tobulėti dar daug.. Prie to pačio klausimas Jums kepėjoms - kiek reikia sulaistyti biskvitus? man gavosi sausoki  g.gif
O dar dėl braškių torto. Kur formuojame tortą, 5 punktas. Ar aptepėte kuo? Braškių uogienės neturiu, tai nesugalvoju kaip čia padaryt, kad blizgetų ir nedžiūtų.. g.gif

Aš formavau atsegamoje torto formoje, labai patogu smile.gif O ant viršaus užpyliau truputį braškių žele ir dar padėjau į šaldytuvą ,kad sustingtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 06 20, 19:59)
Aš formavau atsegamoje torto formoje, labai patogu smile.gif O ant viršaus užpyliau truputį braškių žele ir dar padėjau į šaldytuvą ,kad sustingtų smile.gif



Ačiū, aš irgi masčiau apie želė. Torto darymas nusikelia kitai savaitei, kadangi kelionės mašina į kitą miestą jis neatlaikytų, tai nors ir norisi bet neverta.
Ačiū už patarimus 4u.gif
Papildyta:
Dar pridėsiu, dariau vištienos pyragą, receptas čia . Patiko, paįvairinimas meniu. Tešlą naudojau šaldytą sluoksniuotą bemielę, įdaras mėsa nuo vištos kulšelių pakepinta, svogūnai ir morkos pakepinti ant sviesto. dar ant vištienos uždejau ananasų ir saldžiai aštraus padažo kinietiškiems patiekalams. tešlą klojau ir ant formos dugno ir ant viršaus. Man skanesnis buvo kitą dieną. Kitą kartą daryčiau faršas, pievagrybiai, svogūnai, vištiena+ananasai skanu - bet svogūnas su morka man gadino skonį, Kitam valgytojui buvo labai skanu.
Atsakyti
Sveikos.Gal kuri galėtų nuskenuoti ar nurašyti Prancūziško pyrago su svogūnais,mėsa ir kiaušiniais(Kišloreno)receptą iš Beatos kalendoriaus 2012 metų?
Atsakyti
Dariau braškinę svajonę. Tortas laaabai patiko visiems kas ragavo. Biskvitą dariau iš 2/3 normos, forma 22cm. Miltų nesijojau, gavosi super skanus, purus (kiaušiniai naminiai). Kremas taip pat labai skanus. Kitą kartą dugno biskvitą išdėliosiu braškėm - dėsiu biskvitą, braškes kraštuose ant biskvito sluoksnį pjaustytų griežinėliais, tada kremą ir t.t. kaip priklauso rolleyes.gif Tai tiek, tortui tai 10 balų - braškių sezonu jį privaloma padaryti bigsmile.gif Jau dabar galvoju, kuo pakeisti braškes galima būtų, kad galima būtų daryti ne tik birželį g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 27 birželio 2013 - 20:00
eglute320,gražus tortukas ir svarbiausia,kad patiko skonis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.u.r.g.i.t.a @ 2013 06 28, 13:31)
eglute320,gražus tortukas ir svarbiausia,kad patiko skonis thumbup.gif



Ačiū, jis tikrai labai skanus bigsmile.gif Jūsų prašytą receptą irgi norėčiau pamatyt 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
gal kas darete ar ragavote si pyraga http://www.beatosvir...-su-zemuogemis/
Cheesecake – sūrio pyragas – su žemuogėmis. Ar skanus, verta gaminti?
aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o ar kuri bandet Beatos Turbo kefyra? smile.gif ar skanus?
ar imanoma ji pasigamint kaip nors be kokteiliu plakimo masinos? smile.gif
Atsakyti
Tortas sokoladinis- karamelinis[/b], nepaprasto skonio, tikrai kepsiu iskilmingom progom visada 4u.gif
[/quote]
gal galit kas receptuku pasidalinti, aciu
Atsakyti
Sveiki
gal kas nors kepete avietini sokoladiniu pagrindu torta is treciosios knygos. Man virsus gavosi tobulas, o pagrindas nepavyko visai. Nors viska dariau kaip aprasyta, taciau sokoladinis pagrindas gavosi toks kietas ir kazkoks klampus, kaip irisai:)). Gal kas turit kokie patarimu kas galejo buti ne taip. Gal sokoladas kazkoks ypatingas turi buti, gal perkepiau? Buciau dekinga, nes skoniu derinys tai superinis, bet kai torto atpjaut neiseina, tai nelabai kaip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti