sveikos
ar daret panacota pagal beata
http://www.beatosvir...beata/panakota/
kaip pavyko?
keistumet ka?
QUOTE(Vedrynelis @ 2014 01 24, 12:25)
merginos, ar atsimenat laida is Rusnes?Beata kepe starki, niekaip nerandu receptelio, gal kuri pasufleruotumete 

Ar turite mintyje šitą receptą http://www.beatosvir...zuvis-vokelyje/?
QUOTE(Taurida @ 2014 01 17, 12:44)

QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2014 01 20, 05:06)
Ech, man gavosi visiška avarija su tuo tortu
pagrindas gal ir kietokas, bet įpjaunamas, užtat tas aviečių putėsis... Ištirpo man tortas po kokių 20 min nuo išėmimo iš šaldytuvo
gerai, kad svečius vienus teturėjom, bet vis tiek kokia gėda 



Na va as galvojau tik viena su tuo tortu "kariauju": skonis man tobulas, viskas dera, virsutinis sluoksnis gaunasi gerai, na o su pargindu niekaip... Net kepant gerokai trumpaiu nei nurodyta- kietas kaip akmuo, tai dabar patobulinau ir pradejau daryt sokoladiniu sausainiu apacia ir ta avietini virsu, bet labai noreciau rasti kokia paslapti, kad iseitu tas tikrasis pagrindas
QUOTE(Glory @ 2014 01 17, 12:33)
Atsiprašau iš anksto už off topicą, bet kurią iš Beatos knygų rekomenduotumėte įsigyti? neturiu nė vienos, bet kažkurią labai gundausi įsigyti:) Iš anksto ačiū už atsakymą 

Man pirmoji yra No.1, tada 3ia, o ketvirtą per 5mėn jos turėjimo, dar nei vieno recepto nesugebejau išsirinkt, kad norėčiau išbandyt

QUOTE(amelitta @ 2014 02 09, 11:30)
Man pirmoji yra No.1, tada 3ia, o ketvirtą per 5mėn jos turėjimo, dar nei vieno recepto nesugebejau išsirinkt, kad norėčiau išbandyt 

Man sake, kad is tos knygos blyneliai su cukinija skanus.
QUOTE(katanelis @ 2013 12 26, 22:41)
Merginos, ar kuri bandėte šį šokoladainį ,,brownie" ar skanus?
Noriu išbandyti, bet galvoju, gal koks naujas ,,paturbintas" receptas yra 


QUOTE(korespond @ 2013 12 30, 01:30)
Esu kepusi, man per saldus, kaip ir daugumoje Beatos receptų, aš cukraus dedu beveik per pusę. Šiaip skanus, turtingas.
Esu kepusi keliskart, tik be riešutų, tik su rududu. Skanus ir jame man cukraus kiekis tinkamas

Papildyta:
man einamiausia taip pat pirma knyga, 3&4 nė nepirkau, bibliotekoj pavarčius.
QUOTE(muminukas @ 2014 02 27, 04:05)
Esu kepusi keliskart, tik be riešutų, tik su rududu. Skanus ir jame man cukraus kiekis tinkamas 
Papildyta:
man einamiausia taip pat pirma knyga, 3&4 nė nepirkau, bibliotekoj pavarčius.

Papildyta:
man einamiausia taip pat pirma knyga, 3&4 nė nepirkau, bibliotekoj pavarčius.
Turiu visas knygas. Trečioji - kepinių- mažiausiai dirbanti pas mane. Per daug dėmesio įvairiausiem keksiukam, kurie iš esmės visi yra vienodi. Nedaug naujovių joje...
Merginos,tos kurios gaminote granola, kuri Jums skanesnė iš pirmosios ar antrosios knygų?
QUOTE(dagli @ 2014 03 03, 17:44)
Merginos,tos kurios gaminote granola, kuri Jums skanesnė iš pirmosios ar antrosios knygų?
Pabandymui esu dariusi ir pagal antros knygos recepta,bet grizau prie pirmos. Skanu. Bet va is pirmos knygos man visgi skanesne
