Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

QUOTE(korespond @ 2014 05 03, 15:47)
Ko labiausiai bijojau... kad nebūtų perkrauta ne maisto nuotraukomis. Knygos dar nevarčiau, vakar specialiai buvau Maximoje, bet dar nebuvo atvežta knygų. Bet gal yra ir naujų gerų receptų, ką tikrai valgys vaikai, parašykit, kas jau turit knygą 4u.gif

Yra keletas receptų iš senųjų knygų, bet jie truputi pakoreguoti.
Bet šiaip man knyga labai patiko smile.gif
Labai paprasti receptai ir produktai kuriuos vaikai tikrai valgo.
Kas turi vaikų,tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
o kokia kaina knygos? nes buvau akropolio maxej, galvojau jau bus, pavartysiu, bet nebuvo jos dar..
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2014 05 07, 20:37)
o kokia kaina knygos? nes buvau akropolio maxej, galvojau jau bus, pavartysiu, bet nebuvo jos dar..

Internetu pirkau, tai kainavo 49,90Lt. Tai galvoju panasiai ir visur kainuos.
Atsakyti
As pirkau maximoj, mokejau 54.99 lt rodos. Man knyga labai patiko, tik dar nespejau saviskems pagamint is jos.
Atsakyti
Sveikos,

Turiu dabar jau visas knygas Beatos, tik niekur neberandu pirkti "Metai Beatos virtuveje" , gal kas turite nebereikalinga, arba kaip kartais netyčia nutinka dvi smile.gif Labai lauksiu až. pirkčiau ir naują ir skaitytą.
Atsakyti
Nusipirkau ir aš vakar naująją Beatos knygą ir man pirmas įspūdis toks, kad ji jau išsisėmė... Daugybė receptų kartojasi, daug kas jau seniai ir ne po kartą gaminta ir nebeįdomu. Nemanau, kad tikrai knygas reikia taip kepti tik tam, kad būtų daugiau. Galėjo paskutinioji knyga ir minimum triskart (jei dar ir šeimos/draugų foto atmetus) plonesnė būti smile.gif

QUOTE(panterrriuke86 @ 2014 05 07, 19:37)

Vagos knygyne mokėjau 59,99Lt. Maximoje nei vienoje neradau, visam Kaune išieškojau biggrin.gif
Atsakyti
Ir man toks įspūdis susidarė, kad knyga išleista "iš reikalo", atėjo laikas ir kepam knygą nesvarbu, kad receptai tie patys ir foto daug.
Atsakyti
QUOTE(sninga @ 2014 05 09, 10:16)
Ir man toks įspūdis susidarė, kad knyga išleista "iš reikalo", atėjo laikas ir kepam knygą nesvarbu, kad receptai tie patys ir foto daug.

Na va, kaip ir visada, tik isejo nauja knyga ir "plakam" kad viskas blogai. Mums patiko ir kaip skaitinys ir kaip leidinys ir kaip receptu knyga, nes mums reikia paprastu receptu, kurie tikrai pavyksta, tokiu kuriuos gali gaminti vaikai, receptu su keliomis papildomomis idejomis salia kiekvieno. Kasdieniniame gyvenime, kai jau issenka idejos ka ant stalo deti- tikrai labai nebloga knyga.
Atsakyti
QUOTE(sninga @ 2014 05 10, 00:16)

drinks_cheers.gif ir man taip pasirode..pavarciau ir atgal i lentyna padejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sninga @ 2014 05 09, 23:16)

drinks_cheers.gif

QUOTE(davaida @ 2014 05 10, 14:41)
Na va, kaip ir visada, tik isejo nauja knyga ir "plakam" kad viskas blogai. Mums patiko ir kaip skaitinys ir kaip leidinys ir kaip receptu knyga, nes mums reikia paprastu receptu, kurie tikrai pavyksta, tokiu kuriuos gali gaminti vaikai, receptu su keliomis papildomomis idejomis salia kiekvieno. Kasdieniniame gyvenime, kai jau issenka idejos ka ant stalo deti- tikrai labai nebloga knyga.

O kas sakė, kad viskas blogai?
Kitas pastebėjimas- manau, kad jūs kitų jos knygų neturit, tuomet tikiu, kad šita atrodo neblogai. O kas turi ir kitas knygas (pvz. aš turiu visas), tai pusė knygos pasikartojančių tų pačių jau publikuotų ir n kartų gamintų patiekalų atrodo net ir kaip nepagarba savo skaitytojui/pirkėjui.
Kad receptai geri, paprasti, lengvai pavyksta- taip, sutinku. Bet ar tikrai juos būtina kartoti? Galima atsiversti jau buvusią prieš tai knygą ir rasti tokį patįsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2014 05 10, 07:03)
drinks_cheers.gif
O kas sakė, kad viskas blogai?
Kitas pastebėjimas- manau, kad jūs kitų jos knygų neturit, tuomet tikiu, kad šita atrodo neblogai. O kas turi ir kitas knygas (pvz. aš turiu visas), tai pusė knygos pasikartojančių tų pačių jau publikuotų ir n kartų gamintų patiekalų atrodo net ir kaip nepagarba savo skaitytojui/pirkėjui.
Kad receptai geri, paprasti, lengvai pavyksta- taip, sutinku. Bet ar tikrai juos būtina kartoti? Galima atsiversti jau buvusią prieš tai knygą ir rasti tokį patįsmile.gif

Turiu visas knygas ir gaminiu praktiškai tik is jų
Radau berods 2 pasikartojusius receptus, bet ir tie kažkiek pakeisti ir supaprastinti, nematau tragedijos, juk ne visi turi visas knygas. Gal kokia jauna mama pirks tik šita...
Atsakyti
QUOTE(davaida @ 2014 05 11, 10:19)
Gal kokia jauna mama pirks tik šita...

Būtent, ši knyga labiau tinka dar visai jaunoms mamytėms, kurios dar nelabai moka gaminti, neturi patirties.. Aš gavau dovanų mamos dienai nuo savo vaikų, kurie jau paaugliai ir dar tokie nevalgūs. Kadangi tai dovana ir dar nuo vaikų, nenoriu kritikuoti dėl dizaino, nuotraukų ir pan., bet pavarčiau ir supratau, kad beveik viską ir pati žinau, o kai mano vaikai nevalgūs, tai dar labiau ir pati žinau, ką valgo vaikai ir ką jiems gaminti. Dauguma receptų tikrai kartojasi, ar jie patobulinti ir supaprastinti, dar neatkreipiau dėmesio, galbūt, bet pvz toks piemenų pyragas, lazanija - na ką ten išrasi kitaip..
Vieną sriubą viriau - švedų vaikų tradicinė- tai tikrai buvo skani ir bus kartojama. Dar esu susidomėjusi kotletukais su sūriu viduje, sūrį dėdavau tik į kijevus, tai paįvairinimui įdomi idėja.

Paskutiniu metu aš Beatos bloge, tiek visuomeninėje veikloje pastebiu tokį skubotumą, kuo daugiau projektų, darbų, bet ne viskas visada išbaigta..
Mamų knyga man nepranoksta jos pirmųjų dviejų knygų.
Atsakyti