Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

QUOTE(amelitta @ 2013 10 20, 20:23)
Man pati pačiausia yra pirmoji knyga smile.gif Ketvirtą turiu tik vieną dieną, bet kiek perverčiau ją, tai kažkaip neprilipo labai, bet gal dar pakeisiu nuomonę smile.gif

Jums pritariu, man panašiai buvo su trečiąja, nusipirkau ją internetu nė nevarčius, kai gavau, toks įspūdis buvo, kad daug ko negaminsiu, bet pamažu tai tą, tai aną vis pabandau, ir gaunasi, ir patiekalai patinka. wub.gif
Atsakyti
sveikutes,

prisiskaiciau cia geru atsiliepimu apie torta - braskine svajone ir sumaniau pabandyti. kaip tik ketvirtadieni vyro gimtadienis. tik norejau paklausti ar daug darbo su juo?galvoju gal rytoj, is vakaro, pasigaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2013 10 22, 19:00)
sveikutes,

prisiskaiciau cia geru atsiliepimu apie torta - braskine svajone ir sumaniau pabandyti. kaip tik ketvirtadieni vyro gimtadienis. tik norejau paklausti ar daug darbo su juo?galvoju gal rytoj, is vakaro, pasigaminti ax.gif

As irgi galvoju bandyti, bet su kivi, bo braskiu neber..

Gal kas bandet su kitais vaisiais?
Atsakyti
Labas visoms,

Kaip seniai cia berasiau, labai aktyviai tik pacioje pirmoje temoje dalyvavau, nors gaminu laaaabai daug smile.gif
QUOTE(juo_2ke @ 2013 10 16, 23:43)
gaminau viena karta, tikrai skanus. va priminet, reikes gal savaitgali pasigaminti vel ax.gif  ir labai greitai pasigamina smile.gif
Papildyta:

sakykit, ar daug darbo su lazanija?seniai galvoju isbandyti, bet dar neprisiruosiau blush2.gif

QUOTE(ssottezze @ 2013 10 17, 08:30)
man kažkodėl viskas greičiau einasi, gal kad aš tiek ilgai netroškinu faršo, pagal receptą reikia iki 1,5 val, bet užtenka ir pusvalandžio. Na užtrunka valandą, gal 1,5  visa gamyba iki orkaitės, neskaitant, jei jūs dar mėsą pati malsit.  unsure.gif

Va, va, ir as netroskinu tiek, pusvalandi max. O paskui kai kepa, dar labiau viskas istezta, tai labai greitai as ta lazanija pagaminu. Siandien kaip tik ji planuose mano.
Atsakyti
Pati skaniausia man Beatos karaliskoji lazanja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2013 10 27, 16:27)
Pati skaniausia man Beatos karaliskoji lazanja smile.gif

o kurioj knygoj jos receptas? Ar bloge? g.gif
Atsakyti
Matet, jau kalendorius atsirado! Vakar Maximoj nupirkau viena, nes pramoninems prekems akcija - 30% buvo. Gaila pirkau dovanoms, tad negalejau ispakuoti, bet tema- blynai! Perskaiciau turini, tai labai neblogu blyneliu turetu buti ir su lasisom, ir is grikiu...
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2013 10 29, 07:58)
Matet, jau kalendorius atsirado! Vakar Maximoj nupirkau viena, nes pramoninems prekems akcija - 30% buvo. Gaila pirkau dovanoms, tad negalejau ispakuoti, bet tema- blynai! Perskaiciau turini, tai labai neblogu blyneliu turetu buti ir su lasisom, ir is grikiu...

bigsmile.gif Aciu uz info.
Atsakyti
Laba diena. Ismeginau si http://www.beatosvir...-tiks-velykoms/ , tai mano mesa buvo visai neisirusi, standi, nieko panasaus I laisvai krentancia mesyte. Nezinau kodel, gal sena kiaule buvo biggrin.gif Kopustus isverciau, man visai nepatiko. Pasidariau salotu.

Taip pat viriau svogunu uogiene, tai man skanu ant duonytes su mesa.
Atsakyti
Siandien kepiau duona, kuria vakar Beata kepe per savo laida, nu fantastika, tikrai labai skani bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 11 04, 18:29)
Siandien kepiau duona, kuria vakar Beata kepe per savo laida, nu fantastika, tikrai labai skani bigsmile.gif

kepiau ir as ,bet kazkodel tokia ganetinai slapia gavosi,na tokia gumine... Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2013 11 04, 22:17)
kepiau ir as ,bet kazkodel tokia ganetinai slapia gavosi,na tokia gumine... Kaip jums?

man labai gerai isejo, nei per sausa, nei per slapia, gal seklu gerai nenusausinot? g.gif
Atsakyti