Įkraunama...
Įkraunama...

Kvartalas "Pavasaris" Šiltnamių g. Lazdynuose

Mes tai issirinkome SEB nes ten musu saskaitos, draudimai ir pensiju fondas ax.gif, kiekvienas renkasi ten , kur jam patogiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingute11: 04 gegužės 2007 - 12:19
QUOTE(loretikas @ 2007 05 04, 12:46)
Mes tai perėjom nemažai jų, išsilkausinėjom ir dabar renkamės iš SEB arba Nordea  g.gif
Gal kuri nors iš jūsų taip pat rinkotės iš šių bankų? Kaip nuspręsti, kurį pasirinkti, kai siūlo beveik tokias pat sąlygas?

Mes pasirinkom SEB VB-nes pasiule geriausias salygas lyginant su kitais bankais-ir maziausia marza ax.gif . Be to SEB VB-bendradarbiauja su Infra agentura-tai taiko dar nuolaidas:pvz.: nera sutarties pakeitimo mokescio ir jei noresi ismoketi suma anksciau laiko ir panasiai.
Girdejau, kad Nordea-maza marza ima, bet jie jei nebendradarbiauja su tais partneriais, kurie stato-jie tuomet nefinansuoja 100%-ko mums reikejo. schmoll.gif
Atsakyti
O konkrečiai kokias nuolaidas gavot SEB'e, kad perkat butą iš Infros?
Atsakyti
O Sampo bankas nei vienos nesudomino?

As tai vat galvoju gal i Sampo banka, ten vyksta akcija, kad pastaraji pusmeti marzos nemoketi, bet kad ta marza yra didele... 0.75- 0,8 proc..

Galvojau po to gal Nordea, ten girdejau nedidele marza, bet jei 100 proc. neduoda tai ir nekas schmoll.gif

O Vilniaus banke mano vyrui konsultantas sake, kad jei anksciau noresi grazinti paskola, nors tarkim esi pasirasius sutarti 40-ciai metu, , tai vistiek reikes moketi tokia pat suma kaip ir uz 40 metu.

Vat apie Hanza tai nieko negirdejau... ir ten nesikreipiau dar.
Atsakyti
Tai vat, sužinojau, kokias nuolaidas duoda Seb'as jei perkame butą iš Infros:
1. marža 0,7;
2. 100% nuolaida administravimo mokesčiui bei kredito sąlygų keitimo mokesčiui visam sutarties laikotarpiui.
O tai jau neblogai thumbup.gif
Papildyta:
O Vilniaus banke mano vyrui konsultantas sake, kad jei anksciau noresi grazinti paskola, nors tarkim esi pasirasius sutarti 40-ciai metu, , tai vistiek reikes moketi tokia pat suma kaip ir uz 40 metu.

Na, dėl pasakymo, kad "jei anksciau noresi grazinti paskola, nors tarkim esi pasirasius sutarti 40-ciai metu, tai vistiek reikes moketi tokia pat suma kaip ir uz 40 metu. " nelabai sutinku g.gif Juk sutartyje numatyta, kad gali grąžinti anksčiau, ir jei grąžini palūkanų perskaičiavimo dieną - nieko nekainuoja. Ir tuomet bankas perdaro paskolos grąžinimo grafiką iš naujo. Tik vat palūkanas už tą sumą tai jau bankas bus atsiėmęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loretikas @ 2007 05 10, 14:12)
Tai vat, sužinojau, kokias nuolaidas duoda Seb'as jei perkame butą iš Infros:
1. marža 0,7;
2. 100% nuolaida administravimo mokesčiui bei kredito sąlygų keitimo mokesčiui visam sutarties laikotarpiui.
O tai jau neblogai  thumbup.gif
Papildyta:
Na, dėl pasakymo, kad "jei anksciau noresi grazinti paskola, nors tarkim esi pasirasius sutarti 40-ciai metu, tai vistiek reikes moketi tokia pat suma kaip ir uz 40 metu. " nelabai sutinku  g.gif  Juk sutartyje numatyta, kad gali grąžinti anksčiau, ir jei grąžini palūkanų perskaičiavimo dieną - nieko nekainuoja. Ir tuomet bankas perdaro paskolos grąžinimo grafiką iš naujo. Tik vat palūkanas už tą sumą tai jau bankas bus atsiėmęs  verysad.gif

Rimtai administravimo mokesčiams 100 proc. nuolaida? Čai reiškia sutarties sudarymo ir keitimo mokesčiai, ar ne?

Aš tai užpildžiau Vilniaus banke ir Sampo banke paraiškas. Man Vilniaus banke pasake, kad jei tik imsiu gyvybes draudima, tada man nebus taikomas sutarties sudarymo mokestis ir galesiu pora kartu per metus grazinti didesne suma, uz kuria nebus imamas 1 proc. administracinis mokestis. O be gyvybes draudimas tik 1 kart per metus galima bus grazinti didesne suma. g.gif nemanau, kad cia jau superines salygos suteikiamos pasirasius gyvybes draudimas. Sampo banke be gyvybes draudimas visa ta suteikia.. ir dar 300 lt kazkoks cekis duodamas. g.gif ... Bet.. palukanos siek tiek didenes.. Tai vat ir rinkis zmogau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2007 05 11, 12:17)
Rimtai administravimo mokesčiams 100 proc. nuolaida?  Čai reiškia sutarties sudarymo ir keitimo mokesčiai, ar ne?

Aš tai užpildžiau Vilniaus banke ir Sampo banke paraiškas.  Man Vilniaus banke pasake, kad jei tik imsiu gyvybes draudima, tada man nebus taikomas sutarties sudarymo mokestis ir galesiu pora kartu per metus grazinti didesne suma, uz kuria nebus imamas 1 proc. administracinis mokestis. O be gyvybes draudimas tik 1 kart per metus galima bus grazinti didesne suma.  g.gif nemanau, kad cia jau superines salygos suteikiamos pasirasius gyvybes draudimas. Sampo banke be gyvybes draudimas visa ta suteikia.. ir dar 300 lt kazkoks cekis duodamas.  g.gif ... Bet.. palukanos siek tiek didenes.. Tai vat ir rinkis zmogau  doh.gif

Man taip sakė, manau, kad šios sąlygos galioja visiems, kas perka butą iš Infros.

Mes pildysim SEB ir Nordea bankuose ir žiūrėsim, kuris geresnes sąlygas pasiūlys.

Vilniaus banke jie dabar turi akciją, kad jei pasirašai investicinį gyvybės draudimą, tai galioja tam tikros nuolaidos imant paskolą. Bet tu pasiklausk, kokias nuolaidas jie turi sutarę su Infra. Ir nereikės imti jokio draudimo. Mums irgi prakišinėjo draudimą, o pasirodo, kad labai daug nutyli.

O grąžinti nemokamai gali tiek kartų, kokiu dažnumu per metus perskaičiuojamos palūkanos (jei grąžini palūkanų perskaičiavimo dieną).

Palūkanų dydis visuose bankuose skiriasi tik tiek, kiek skiriasi marža, kurią susideri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretikas: 11 gegužės 2007 - 10:52
QUOTE(loretikas @ 2007 05 11, 11:51)
Man taip sakė, manau, kad šios sąlygos galioja visiems, kas perka butą iš Infros.

Mes pildysim SEB ir Nordea bankuose ir žiūrėsim, kuris geresnes sąlygas pasiūlys.

Vilniaus banke jie dabar turi akciją, kad jei pasirašai investicinį gyvybės draudimą, tai galioja tam tikros nuolaidos imant paskolą. Bet tu pasiklausk, kokias nuolaidas jie turi sutarę su Infra. Ir nereikės imti jokio draudimo. Mums irgi prakišinėjo draudimą, o pasirodo, kad labai daug nutyli.

O grąžinti nemokamai gali tiek kartų, kokiu dažnumu per metus perskaičiuojamos palūkanos (jei grąžini palūkanų perskaičiavimo dieną).

Palūkanų dydis visuose bankuose skiriasi tik tiek, kiek skiriasi marža, kurią susideri.

Na reikes pabandyti ismusineti nuolaidas smile.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(loretikas @ 2007 05 04, 16:13)
O konkrečiai kokias nuolaidas gavot SEB'e, kad perkat butą iš Infros?

Yra tos nuolaidos surasytos-www.pavasaris.net puslapyje-kur partneriai-ir spausti ant SEB VB ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmia @ 2007 05 07, 11:48)
O Sampo bankas nei vienos nesudomino?

As tai vat galvoju gal i Sampo banka, ten vyksta akcija, kad pastaraji pusmeti marzos nemoketi, bet kad ta marza yra didele... 0.75- 0,8 proc..

Galvojau po to gal Nordea, ten girdejau nedidele marza, bet jei 100 proc. neduoda tai ir nekas  schmoll.gif

Vat apie Hanza tai nieko negirdejau... ir ten nesikreipiau dar.

bet jei pasirasai siuo metu gyvybes kaupiamaji draudima SEB VB-tai jei noresi grazinti anksciau laiko-bankas netaikys jokio mokescio thumbup.gif mes taip ir darom
Papildyta:
Rimtai administravimo mokesčiams 100 proc. nuolaida?  Čai reiškia sutarties sudarymo ir keitimo mokesčiai, ar ne?

Aš tai užpildžiau Vilniaus banke ir Sampo banke paraiškas.  Man Vilniaus banke pasake, kad jei tik imsiu gyvybes draudima, tada man nebus taikomas sutarties sudarymo mokestis ir galesiu pora kartu per metus grazinti didesne suma, uz kuria nebus imamas 1 proc. administracinis mokestis. O be gyvybes draudimas tik 1 kart per metus galima bus grazinti didesne suma.  g.gif nemanau, kad cia jau superines salygos suteikiamos pasirasius gyvybes draudimas. Sampo banke be gyvybes draudimas visa ta suteikia.. ir dar 300 lt kazkoks cekis duodamas.  g.gif ... Bet.. palukanos siek tiek didenes.. Tai vat ir rinkis zmogau  doh.gif

Tikrai ne tokia nuolaida ax.gif -cia suklaidino SEB VB nepatyre banko darbuotojai. Nes administravimo mokestis Infra klinetams-yra 50% - o 100% nuolaida administravimo mokescio yra taikoma-Infros DARBUOTOJAMS. Mums taip pat pradzioj pasake 100%-o poto pati vadybininke-parode kad apsizioplino-jog nepaziurejo-kad parasyta- Infros darbuotojams ir atskirai infros klientams.
Paprasciausiai nuejus i Infra-duoda toki lapa-kuriame ir surasytos tos nuolaidos-kam taikomos-ir visur figuruoja 50%.
Papildyta:

Tai galima paprasciausiai paskaiciuoti-kiek prarandi mokedama didesnes palukanas? ir kiek prarandi-sumokejus vienkartini administracini mokesti-ir neaisku-kada sugalvosi anksciau laiko sumoketi(ne palukanu mokejimo diena). taip kad jei imi ilgesniam laikui-tai manau 100% atsiperka-kai imi mazesnes palukanas. g.gif Bet geriausia pasiskaiciuok-tada pati pamatysi skirtuma kiek prarandi. yra tam visuose bankuose skaiciuokles
Atsakyti
Na kaip gi sekasi naujakuriams? papasakokit mirksiukas.gif Mes tai vat jau buto planus su architektu baigiame derinti, pagaliau kazkas juda... ax.gif
Atsakyti
Laba,

Mes pasirasem statybu sutarti-ir laukiam dabar kol pastatys rolleyes.gif . Buto isplanavimo ar razeciu isdestymo nusprendem nekeisti-viska paliksim kaip yra. g.gif Tik jau koki liepos men. uzsisakysim statybininku grupele-kuri galetu irengti buta. Tik vat kada tas irengimas? manau koki sausio ar vasario men. nes kol priduos tuos butus-manau viskas tesis.

O kaip jus ar kazka keiciat(buto isplanavima, razeciu isdestyma)? nes duotas laikas keitimams berods iki birzelio vidurio?
Atsakyti
Nes mes darome generalini keitima, is dvieju kambariu darysime tris ir virtuve perkelsime . doh.gif Rytoj jau nesame Pavasario architektui savo planelius parengtus. O siaip pas mus sutartyje yra irasyta, kad pridavimas iki lapkricio 1 dienos, jei veluos tai nuo neatliktu darbu delspinigius mokes. cool.gif Tai as labai tikiuosi,kad neveluos..nors dabar visi statybose veluoja..
Buvom neseniai nuvaziavce paziureti, tai matem, kad jau musu butas yra, tik kad laiptu iki jo nera ax.gif
Atsakyti