Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(adija5 @ 2013 05 02, 15:59)
Gal ir padeda g.gif Nors pas mus prie Nemuno visada keliais laipsniais vėsiau nei mieste.Nors, kai visai neseniai ryte apšalusios mašinos stiklus gramdžiau,tai paupy už 3 km jokio minuso nebuvo-tik rūkas baisulinis...

Pas mus už 100 m Žeimena, o už šiltnamio slenksčio - prūdas. Ir ne vienas, už metro iš abiejų pusių ir kaimynų biggrin.gif gyvenam prie daug vandens, šiaip pas mus šalčiau nei miestely, kuris ant kalno, keliais laipsniais žiemą. O vasarą nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2013 )
Kad vėl pradėjom apie vandens šilumines savybes - pas mus šiltnamis stovi ant prūdo kranto (pusmetris iki vandens),

Galima prūde atspindinčią saulės šviesą šiltnamio, daržų apšvietimui panaudot, tačiau toks telkinys šilumą tik nuo vasaros vidurio turėtų atiduot. Ir papildomą drėgmę.

QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 02, 16:21)
Kaip sakot- duot trąšos kad skurst nepradėtų ir kankint toliau ar ieškot kibirų milijono persodinimui?

Taip. Ne. Iš žodinio aprašymo juk nieks neaišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 gegužės 2013 - 16:13
truputėlį atitrauksiu jus nuo tų šalnų ir pomidorų popinimo biggrin.gif .šį savaitgaly žadu sukišti savo pomikus...prašau patarkit ,kaip jūs juos suženklinat -kas koks-?Nes turiu po 2 ir kokias 10rūšių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 02, 16:12)

Taip. Ne. Iš žodinio aprašymo juk nieks neaišku  biggrin.gif

kaip suprantu- Taip- tręšti, ir Ne- nepersodint g.gif nu bandysiu. žemių dapildžiau iki viršaus indukų, tai išgyvens, manau. plencai sveiki, žali, gražūs, neišstypę, stori.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 02, 17:21)
kaip suprantu- Taip- tręšti, ir Ne- nepersodint g.gif  nu bandysiu. žemių dapildžiau iki viršaus indukų, tai išgyvens, manau. plencai sveiki, žali, gražūs, neišstypę, stori.

Tai reiškia, kad atsakymai gali būti du ir abu gali būti teisingi -nieks iš žodinio aprašymo neaišku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 02, 16:24)
Tai reiškia, kad atsakymai gali būti du ir abu gali būti teisingi -nieks iš žodinio aprašymo neaišku  tongue.gif

lotuliukas.gif ale tai tamsta kokia dviprasmiška. Na gerai, pradžiai patręšiu, o jau jei skųsis- persodinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka zenklinti vienkartiniais peiliais.Pirkau Norfoj 100vnt.2Lt.Specialiu markeriu uzrasau pavadinima ir ibedu prie pomidoro ir viskas ciki.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2013 05 02, 18:14)
Man patinka zenklinti vienkartiniais peiliais.Pirkau Norfoj 100vnt.2Lt.Specialiu markeriu uzrasau pavadinima ir ibedu prie pomidoro ir viskas ciki.

Ačiū 4u.gif o neišblunka markerio raštas?
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2013 05 02, 17:14)
Man patinka zenklinti vienkartiniais peiliais.

man tai nelabai.. nusimeta pastoviai tie suženklinimai, užsikasa ar kas išnešioja. Geriausia man kiekvienam ant kaklo užkabinti po žymeklį. Tada jie ten spakainiai ir kaba.
Turiu specialių žymeklių tam reikalui. Bet kiek pritrūko, labai puikiai tiko supjaustyto pieno butelio juostelės - pervėriau siūlą ir psio.
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 05 02, 18:24)
Ačiū  4u.gif o neišblunka markerio raštas?

Buvau suklijavus ant indelių etiketes su užrašais su paprastu tušinuku. Namie buvo puiku. Tačiau pastovėjo šiltnamyje tik kokias dvi savaites- tai kai kurias etiketes -vos vos išskaičiau. Spec.markeris(rašymui ant CD permanent) irgi nepasiteisino- tikrai išblunka šiltnamyje ypač greitai ( seniau naudojau). Nebent rašyti paprastu pieštuku, o geriau tokiu cheminiu, kaip seniau būdavo ir ant kokių skardos nerūdijančios juostelių( ypač nesudėvimos.. biggrin.gif ).
O dabar kai susodinau, pasidariau schemą ant popieriaus, viduj dar nesugalvojau, kaip čia juos sužymėti. Be to dėl peiliu plastikinių-lūžta jie gan greit ir vaikai tikrai mėgsta pasmaigstyti..kitur įsmeigti.. biggrin.gif
Atsakyti
Kazkur maciau ant vyno kamsciu uzrasytas pavadinimas ir pakabinta arb ismeigta su smeigtuku i kamsti ir i zeme, nors cia gal labiau kokiem prieskoniams tiktu, bet ideja grazi:4u:
O as perku 30 korteliu kabinamu, zalioj stotelej apie 3 lt kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 05 02, 17:53)
Spec.markeris(rašymui ant CD permanent) irgi nepasiteisino- tikrai išblunka šiltnamyje ypač greitai ( seniau naudojau).

gal koks netikęs markeris pasitaikė? Aš sodindama radau pernykščių žymeklių žemėje - anei kiek neišblukę.
Atsakyti