Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(užkurinė @ 2013 05 05, 08:55)

Galvojau, kad aš čia viena ryte "blūdiju", pasirodo neviena, palengvėjo. Palatoj daugiau sergančių clap.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 05, 05:43)
Nedengiu jokia agro,jei minuso nepraneša,t.y.tik vieną kartą buvo uždangstyti,bet ar nedarau klaidos prie + 3 palikdama  g.gif ? .Bet net ir kotai nemėlynuoja,nes nuo vaikystės šilumos per daug negavo.Pernai tik pasitaikė šaltesnė ir drėgnesnė liepos mėn. savaitė ir užėjo grybukas ant lapų išpopintiems,tai gal šiemet pasigrūdinę bus atsparesni...

Nedengiu ir as, tik pora naktu buvau pridengus tuos, kuriuos susodinau is vakaro,naujagymius tsakant, bet ir orai buvo nekokie, nakti apie 0.Ir zvakuciu uzdegiau, ir bambaliu primeciau, jau kokia sav. nieko su jais nedarau, gyvena sau, nesiskundzia.Siandien zadu dengti, nes vel atsala, bet pasikeite prognoze, jau minuso nebezada, pas mus +2. Ziuresiu, vakare ka rodys, keiciasi orai ne dienom, bet valandom.

QUOTE(Para @ 2013 05 05, 06:43)
Visos mamos Savo Dieną miega  mirksiukas.gif

Sveikinu visas pomidorų palatos mamas su švente  4u.gif

mmmmmm, kokia skani puokste wub.gif
Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Labadien...noriu patarimų, turim nemažą stiklintą ir labai jau šiltą saulėtą balkoną..vietoj kvietkų šiai metais į gėliapuodžius, turiu kelis didelius gilius, noriu pomidorų pasisodint...bet..niekada nesidomėjau daržininkyste balkone...o taip norėčiau turėt savų naminių pomidoriukų..kokios veislės daigų ieškot patartumet, kad duotų tikrai gerą derlių keli krūmai? ir tiktų auginimas balkone, iš kurio galima padaryt ir atvirą terasą? ir jau daigų ko gero, tik turguj galiu ieškot, o gal kuri vilnietė turi perteklių?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 05 05, 10:48)
Labadien...noriu patarimų, turim nemažą stiklintą ir labai jau šiltą saulėtą balkoną..vietoj kvietkų šiai metais į gėliapuodžius, turiu kelis didelius gilius, noriu pomidorų pasisodint...bet..niekada nesidomėjau daržininkyste balkone...o taip norėčiau turėt savų naminių pomidoriukų..kokios veislės daigų ieškot patartumet, kad duotų tikrai gerą derlių keli krūmai? ir tiktų auginimas balkone, iš kurio galima padaryt ir atvirą terasą? ir jau daigų ko gero, tik turguj galiu ieškot, o gal kuri vilnietė turi perteklių?

Ju i sia tema parasykit, cia renkasi balkone auginancios http://www.supermama...?...1153&st=504
Atsakyti
tai va,po visų mamdienos švenčių nuvažiavau įsodą-rašiau,kad padariau skersvėjuką g.gif šiltnamy-POMIDORAI patenkinti,sveiki,jiems į draugystę dar pasodinau keletą....vėl palikau vėdinimą,nes nėra kam patikėti tą daryti dieną.O šiltnamis plėvelinis,karšta labai(sodinau išsirengusi,kaip pliaže Giruliuose). biggrin.gif .Manau ,kad viskas su jais bus tvarkoj-palinkėjau jiems sėkmės.To paties linkiuir Jūsų pomidorams. 4u.gif
Atsakyti
Tai negi ner ne vienos kurios siltnamis ne prie namu? Keista kazkaip-pernai kruvos buvo. Negi visos issikraustet prie pomidoru gyvent?

Uzkurine- tu kaip suprantu ne prie siltamio gyveni? Papasakok kaip palieki?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 04, 05:51)
Kur tu tas šalnas radai?

tada LNK žinios žadėjo smile.gif Bet dabar ir aš niekur šalnų nematau, tai nedrebu smile.gif Išsodinau ir aš mažne viską, net ir paprikas į mini šiltnamį-tuneliuką išgrūdau. Pomidorai susodinti visi, tik mažesnieji Boni M laukia, kol į lauką išsodinsiu. Ir nušalėliai kol kas savo vazonėliuose gaivaliojasi.
Patobulinom šildytuvą, vietoj didelio dujų baliono pridėjom mažiuką, dabar toks mobilus šildytuvas gavosi. Galės tėvai pakaitom šiltnamius pašildyt, jeigu ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2013 05 05, 18:32)
Tai negi ner ne vienos kurios siltnamis ne prie namu? Keista kazkaip-pernai kruvos buvo. Negi visos issikraustet prie pomidoru gyvent?

As negyvenu prie pomidoru... Ale, kad dar neissodinau ju. Manau gera savaite dar neissodinsiu ir sau nervu negadinsiu. Nes tikrai neturiu galimybes vazineti ten kasdien ir deginti zvakes, jungti sildytuvus, kloti agroplevele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 gegužės 2013 - 19:17
As taippat negyvenu prie pomidoru ir dar nepasodinau, nes bijau salnu, va ir snd per LRT pazadejo sianakt salnas kai kur,
Atsakyti
Buvau Kauno stoties turguj. Daigelių buvo. Kur žiūrėjau po 2 lt tik nelabai jau ten bais gražūs. Daug kas turėjo rūšį - sniego karalienė (lygtai taip vadinas). Kas čia do stebuklas? tipo geri? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2013 05 05, 19:32)

Rašiau anksčiau- sodas ne prie namų(žinoma,jei labai noriu iki jo galiu nukakti per 15-20min. pėsčia).Bet nelakstau,nes nėra kada...šiltnamis plėvelinis be jokių langų-vienerios savadarbės "durys"-tiesiog gabalas plėvelės dengia įėjimą.Tad vasarą visai nuimu ir uždedu kokį tinklą,kad sodininikų šunys nelandžiotų.O dabar viršuj nuleidau tą plėvelę palikdama plyšį20-30cm,ir kitam gale padariau tokį pat,nes dieną viduj sauna.NA,dvi naktis susodinti išbuvo laimingi...manau,Klaipėdą aplenks baisios šalnos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2013 05 05, 19:32)

Labuks,
aš ir ne prie namų turiu šiltnamį, bet kol kas ten karaliauja ridikai, salotos,žemuogės ir gėlės. Sodinsiu šią savaitę būtinai. Mano šiltnamis geležinis, tik vietoj stiklų plėvelė, man labiau taip patiko, ką aš žinau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti