Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 07, 07:25)

Siaip, tai priejau isvados,kad kovo 17 diena man sejai per velu. Sakiau kitamet sesiu kovo 8, bus pats tas. Ir kokius du daigus vasario gale greitesniam derliui. Vat kokiam laukui, tai gerai ir po kovo vidurio pradet seti...

Matai,kaip įdomiai. Aš kaip tik anksčiau nei kovo 20 nebesėsiu. Mano kovo 15 sėti, kai kurių jau antri žiedynai žydi doh.gif Antri stiebai jau pusės sprindžio dydžio. Ir tikrai neišstypę,nes lyginu su kaimynų šiltnamio augintiniais,tai manieji su medžio kotais,dideliais lapais.Vienžo kaip vasario 28 sėti atrodo turbūt doh.gif Šiltnamyje pradėjau laikyt nuo balandžio 15.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 07, 00:09)
Zelionojie jabloko ir Izumrudnoje jabloko kaži tas pats pomidoras g.gif ?

Aš auginau tik Izumrudnoje, man atrodytų, kad tas pats turėtų būt. Bet su rusiška veislių įvairove visko gali būt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 07, 00:09)

Zelionojie jabloko ir Izumrudnoje jabloko kaži tas pats pomidoras g.gif ?

ai rupučke, tiksliai kad izumrudnoje, ale tai kaip į senatvę atmintis paveda doh.gif , vien tik žalia akyse kaip pomidorų laukiu tai ir rašau kas ant liežuvio- persiprašau blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Šiandien perlaužiau pusiau savo ananas pomidora- nu nors apsiverk atsitūpus...įkišau į vandenį viršūnę- gal išleis šakneles ir ji, o tas likutis žemėje kaži atžels? pažastėlių kaip ir likę kokios 3 g.gif prasideda pirmi mano nuostoliai. Tiesa, yra ir gerų naujienų iš tos įstaigos, kuri šiltnamiu vadinasi- skubos tvarka ir boni m ir betalux žiedus sukrovė, ir net keli jau prasiskleidė, tai išvada- arba aš, žlibė, nemačiau pumpurų sodinant, arba jau jiem verkiant laisvės reikėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 07, 10:56)
ai rupučke, tiksliai kad izumrudnoje, ale tai kaip į senatvę atmintis paveda doh.gif , vien tik žalia akyse kaip pomidorų laukiu tai ir rašau kas ant liežuvio- persiprašau blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man taip pat buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 07, 08:50)
Matai,kaip įdomiai. Aš kaip tik anksčiau nei kovo 20 nebesėsiu. Mano kovo 15 sėti, kai kurių jau antri žiedynai žydi doh.gif Antri stiebai jau pusės sprindžio dydžio. Ir tikrai neišstypę,nes lyginu su kaimynų šiltnamio augintiniais,tai manieji su medžio kotais,dideliais lapais.Vienžo kaip vasario 28 sėti atrodo turbūt doh.gif Šiltnamyje pradėjau laikyt nuo balandžio 15.

drinks_cheers.gif As ir matau, kad anksciau seti neverta-ir taip medzius vesiu sodinti... Siandien istraukiau isrusiuoti, kuriu puse vesiu sodinti, tai man atrodo nuo vakar jie 10 cm paaugo doh.gif lotuliukas.gif Tai nematau prasmes uzgriozdinti palangiu anksciau laiko... Veliau seti ir pasiveja ir dar buna aplenkia anksciau setus. Nors maniskiai dar nezydi, bet didesne dauguma virsunelese jau su ziedynais...
Atsakyti
man kovo 14 sėjai patikio, kitais metais kartosiu tikrai, tuo labiau kad turiu idealias patalpas jų auginimui išpikiavus ( tikiuosi ir kitais metais dar galėsiu jomis naudotis). Bet kaip įdomiai- jau pora dienų kaip pomidorų ten nėra, o įėjus dar jais kvepia wub.gif nors auga tik agurkai keli, ai ne, meluoju, du netyčia liko ir pomidorai. Bet šiltnamis dar taip nekvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazius vaikscioja aplink aplink pomidorus ir uosto lotuliukas.gif Jam labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 07, 08:56)
prasideda pirmi mano nuostoliai.

kokie nuostoliai? blink.gif Taigi vietoj vieno pomidoro du turėsi. Be abejo, atžels ir tas, jei pažastėlių liko. Ir nulaužtasis šaknis išleis.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 07, 09:14)
Bet kaip įdomiai- jau pora dienų kaip pomidorų ten nėra, o įėjus dar jais kvepia  wub.gif

Šiltnamy purenant žemę, jaučiau ten pernai augusių bazilikų kvapą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 07, 09:46)
kokie nuostoliai?  blink.gif  Taigi vietoj vieno pomidoro du turėsi. Be abejo, atžels ir tas, jei pažastėlių liko. Ir nulaužtasis šaknis išleis.

nu tai tas vienas tik, va toki ir nuostoliai, bet jei sakot kad bus du- tada tiesiog gėris kad nulūžo biggrin.gif . dar vienas tokis saulės nukepintas ir vėjo nublaškytas kažkada ant ribos- arba prigis ir išgražės arba keisiu į ananasą thumbup.gif ( geriau jau neprigytų...)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 07, 10:31)
arba prigis ir išgražės arba keisiu į ananasą  thumbup.gif ( geriau jau neprigytų...)

aš tai ir tą, ir tą auginčiau smile.gif
Atsakyti
As Kliuva nulauziau benesiodama ir deliodama lotuliukas.gif Bet ir dekingoje vietoje nuluzo-tai vel bus 3 smile.gif Matyt turi 3 jie augti pas mane lotuliukas.gif Bet sie liauni labai daigeliai pas mane...
Aurea tai is viso nereali bigsmile.gif wub.gif Jei dar nors deres panasiai kaip pas Asese bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 gegužės 2013 - 10:47