
Ar prieš apipilant tortą šokoladu reikia ji kuom nors aptept?

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 09, 12:05)
Kiek ieškojau neradau, kažkaip nesiseka

QUOTE(GieNa @ 2013 05 09, 13:01)
Aš išlyginu sviestiniu kremu
QUOTE(likta @ 2013 05 09, 05:47)
Pristatau paprastą tortą iš serijos valgomi
torto pjuvis nuostabus, labai labai



Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 05 09, 08:12)
Oij, kas cia klause del zoles, pratryniau ir nebematau. Zolyte dazyta su ukrainietiskais dazais (man gaila geliniu bezui, nes daug reikia, sunkiai dazos. Geriau su sausais, tai ukrainietiski man super, ypac kaina superine 

O kiek dazu nauduoji pvz. beze normai ???
Nes ten raso kad 20kg. galima nudazyti, as dejau gal ketvirtadali, ir spalva nekokia isejo


Mergaites, dariau dengimo pastilaza jau koki 5 karta, bet vis ta pati problema, plysta, skeldeja jis man
viena kart dariau visiskai pagal receptura, kita karta dejau vietoj 500 gr , 400 gr cukraus pudros, vistiek plysta
viska maisau i dar karsta zelatina (su dirbtiniu medum, citrinos rugstele).. vandens 60 ml kaip suprantu atitinka 60 gr, tai tiksliai su el. svarstyklem pasveriu. Nezinau kame problema, minkyti daug ar mazai reikia? Aciu, kas patarsit, nors suprantu, kad nematant sunku ka ir patarti
Ikelsiu foto (kai kurios siek tiek redaguotos del sviesumo/tamsumo, visi namams)
puikiai matosi "ant" raudonosios uzuolaidos, koks man iseina tas pastilazas

cia irgi kietas isejo

velykinis su pirma karta daryta slapia beze (reikejo turbut siek tiek daugiau paplakti)

Papildyta:
atsiprasau jei per dideles foto, nemoku sumazint



Ikelsiu foto (kai kurios siek tiek redaguotos del sviesumo/tamsumo, visi namams)
puikiai matosi "ant" raudonosios uzuolaidos, koks man iseina tas pastilazas

cia irgi kietas isejo

velykinis su pirma karta daryta slapia beze (reikejo turbut siek tiek daugiau paplakti)

Papildyta:
atsiprasau jei per dideles foto, nemoku sumazint

Sveikute , gal kas galit patart
, darysiu alaus bokala is rafaelo. Man reik , kad gautusi 4kg. Kokio skersmens ir aukscio daryti, kad gautusi istiesu alaus bikalas , o ne kaip kazkuri sakete (jei neklystu) ,, tazikas "
.
Nors mazai dalyvauju forume
,bet nuolat stebiu
. Labai daug graziu tortu
cia jie graziausi


Nors mazai dalyvauju forume




QUOTE(versaal @ 2013 05 09, 16:19)
Sveikute , gal kas galit patart
, darysiu alaus bokala is rafaelo. Man reik , kad gautusi 4kg. Kokio skersmens ir aukscio daryti, kad gautusi istiesu alaus bikalas , o ne kaip kazkuri sakete (jei neklystu) ,, tazikas "
.
Nors mazai dalyvauju forume
,bet nuolat stebiu
. Labai daug graziu tortu
cia jie graziausi 


Nors mazai dalyvauju forume




turbut 19cm daryciau

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 09, 15:20)
O kiek dazu nauduoji pvz. beze normai ???
Nes ten raso kad 20kg. galima nudazyti, as dejau gal ketvirtadali, ir spalva nekokia isejo
tai jau tokios beze nekam neleidau valgyti, nes dazu per daug 
Nes ten raso kad 20kg. galima nudazyti, as dejau gal ketvirtadali, ir spalva nekokia isejo


Zinok is akies varau. Gal puse pakelio.
QUOTE(versaal @ 2013 05 09, 16:19)
Sveikute , gal kas galit patart
, darysiu alaus bokala is rafaelo. Man reik , kad gautusi 4kg. Kokio skersmens ir aukscio daryti, kad gautusi istiesu alaus bikalas , o ne kaip kazkuri sakete (jei neklystu) ,, tazikas "
.
Nors mazai dalyvauju forume
,bet nuolat stebiu
. Labai daug graziu tortu
cia jie graziausi 


Nors mazai dalyvauju forume




18cm daryciau
QUOTE(AAI @ 2013 05 09, 16:47)
Manote,kad is 19 cm skersmens bus galima padaryti prasomus 4 kg?
Tai kuo tada pertepsite(svorio prasme)? 


nelabai supratau klausimo,bet turbut ne tiek ir svarbu


QUOTE(Pampariskinas @ 2013 05 09, 14:52)
Mergaites, dariau dengimo pastilaza jau koki 5 karta, bet vis ta pati problema, plysta, skeldeja jis man
viena kart dariau visiskai pagal receptura, kita karta dejau vietoj 500 gr , 400 gr cukraus pudros, vistiek plysta
viska maisau i dar karsta zelatina (su dirbtiniu medum, citrinos rugstele).. vandens 60 ml kaip suprantu atitinka 60 gr, tai tiksliai su el. svarstyklem pasveriu. Nezinau kame problema, minkyti daug ar mazai reikia? Aciu, kas patarsit, nors suprantu, kad nematant sunku ka ir patarti



O kodėl jūs į karštą želatiną viską maišot? Nežinau ar tas turi reikšmės masės trapumui ir plyšimui, bet bent jau aš želatiną ištirpinu ir visad atvėsinu, tada į ja maišau medų ir cukraus pudros ir krakmolo mišinį dalimis, ne viską iš karto. Dar man asmeniškai masė kažkiek skiriasi priklausomai nuo medaus kiekio, nes negali labai tiksliai atmatuoti 3 šaukštų, gal tai duoda masės trapumą

QUOTE(AIRA @ 2013 05 09, 17:05)
O kodėl jūs į karštą želatiną viską maišot? Nežinau ar tas turi reikšmės masės trapumui ir plyšimui, bet bent jau aš želatiną ištirpinu ir visad atvėsinu, tada į ja maišau medų ir cukraus pudros ir krakmolo mišinį dalimis, ne viską iš karto. Dar man asmeniškai masė kažkiek skiriasi priklausomai nuo medaus kiekio, nes negali labai tiksliai atmatuoti 3 šaukštų, gal tai duoda masės trapumą 

aciu ir uz sita patarima, kita karta maisysiu i pravesusia

Nors darau tik artimiesiems, vistiek noris, kad graziai iseitu

QUOTE(feminell'a @ 2013 05 09, 10:16)
Nesuprantu, ar man vienai nerodo normalių puslapių? Rodo 2 puslapius ir komentarai į eilę žemyn surašyti 

Ir man taip buvo , bet va pries kelias dienas viskas susitvarke savaime . Mniau gal mano kompui kazkas darosi. Net kai kuriu zinuciu visai neleido skaityti rase jog truksta kazkokiu failu ar man negalima ju skaityti

