Įkraunama...
Įkraunama...

Dingę ir rasti gyvūnai. II tema

Liepos 28 d. iš namų išskrido Krameri papūga (žalios spalvos, ilga uodega ir raudonas snapas). Kaunas, Palemonas, Palemono g. Jai apie 1 metai, tik pradėjo pratintis imti maistą iš rankų. Ką nors žinančius ar priglaudusius prašome paskambinti 860024880 arba 867444675.
Šeimininkai atsilygins. O jeigu priglaudėte, bet nenorite atiduoti, tai bent jau paskambinkite ir pasakykite, kad jai viskas gerai, nes šeimininkė labai pergyvena, kad papūga nebūtų tapusi katinams lengvu grobiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 31 liepos 2013 - 09:19
Šiandiena 08,08 Vilniuje rastas rusu toiterjeru veisles šuniukas.

Laukiam šeimininkų.
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 08 08, 12:00)
Šiandiena 08,08 Vilniuje rastas rusu toiterjeru veisles šuniukas.

Laukiam šeimininkų.

Jei kartais neatsirastų šeimininkai, ax.gif priglausčiau savo namuose. 4u.gif
Atsakyti
08.06 salia Birstono dingo Zako papuga, seimininai atsilygins, jeigu kas radote rasykite i AZ dekojame
Atsakyti
Sveiki! Kreipiuosi į Vilniečius!!! Prieš kelias dienas, dingo ryžas Katinas, vidutinio dydžio, bailus, ilgais baltais ūsais! Dingo iš Basanavičiaus gatvės 19. labai prašau jei kas rasit rašykit man! Radus atsilygins! AČIŪŪ ( AŠ tik padedu, tad jei rasit parašykit man, o aš pranešiu šeimininkams! )
Atsakyti
08-16d Vilniaus rajone, Klevinės kaime rastas klaidžiojantis vokiečių aviganio mišrūnas. Šiek tiek bailus, bet draugiškas, nori dėmesio. Su pavadėliu vaikščioti nemoka, tad matyt bus gyvenęs prie būdos. Ieškomi šeimininkai, jiems neatsiradus šuo dovanojamas į geras rankas, taip pat reikalinga laikina globa. Su kalytėmis draugiškas, su patinais pykstasi, į kates kol kas nereaguoja. Išmaudytas, nublusintas. Tiktų gyventi voljere paleidžiant pasilakstyti. Sargus.
Kontaktai - 861325308 ir ievcia@gmail.com.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Praeitą sekmadienį 08.10d. Kaune Šiaurės pr. esančioje Neste degalinėje rastas pasiklydęs šeškas. Gal priklydo iš Kalniečių ar Eigulių rajonų, o gal ir specialiai "paleistas į laisvę" buvo.
Tad, jeigu kas pasigedot šeškučio, skambinkit 8-686-64119.
Atsakyti

Ikeliu skelbimuka is kito forumo:

"Sveiki,siandien rastas jorksyro terjeras Panevezyje.Rozyno mikrorajone..
Nedidele kalyte,priziureta.Noretume padeti savininkams ir grazinti suniuka"

http://www.manodrabu...post_id=9773305

Atsakyti
Vilniuje Basanaviciaus 15 kieme, priklydo ryzas kaciukas - patinelis, kieme gailiai miaukia, su juodu pavadeliu. labai draugiskas, murkia kaip traktoriukas, megsta glostymus, matosi kad naminis.. iki 1 metu amzius.
Vilnius
http://www.gyvunuglo...t/found/g.60758
Atsakyti
DINGO JAUNAS HASKIUKAS

Sveiki visi. Nutiko bėda. Nors, užtikęs šią grupę, viliuosi, jog tik bėdelė. Kaune (tarp žaliakalnio ir eigulių mikrorajonų (partizanų g)) dingo mano šunelis Torro. Įtariu, jog pabėgo nesavivališkai... Grįžęs iš parduotuves jo neberadau. Dingo su ilgu, šviesiai rudu pavadėliu ir mėlynu antkakliu. Šuniukas haskis: 6,5mėn , balto (vidutinio ilgumo) kailiuko. Virs dešinės akytės turi juodą dėmę. Kairė akis žydra, dešinė ruda. Daugiau požymių nėra. Nuotraukos šiuo metu taip pat neturiu. Labai nuoširdžiai prašau jūsų pagalbos. Galbut teko girdėti kalbant, matyti kaimyna su nauju augintiniu... Už bet kokią info atsidėkočiau. Greitesnis susisiekimas mob: 865625405
Atsakyti
user posted image

Labai prašau - pasidalinkite šia nuoroda !!!
Labai mylimas šeimos narys pasimetė labanoro miškuose šeštadienį apie 12 val. (2013.09.14). Žydrom akytėm, 2 metų haskis, su antkakliu.
Radusiems ar kažką girdėjusiems labai prašau pranešti apie tai.
864579215
Radusiems bus atsilyginta !!!
Atsakyti
user posted image

Vakar Šiauliuose pietinime rajone, prie bažnyčios rasta maža katytė, nelabai tikimės, kad turi šeimininką, tačiau gal atsirastų norinčių priglausti? Mieli, atsekė ilgą kelią iki namų 4u.gif Kreiptis 868179313, Šiauliai. 4u.gif
Atsakyti